Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip priversti ji pasipiršti?

QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 03, 21:10)
*Suzadetine, tai ta kuriai pasipirso, o sugulove ta kuria dulkina.

**O draugu rate po to vadina "Kaip tavo piz... laikosi"

*tai as ir siulau padraugauti, susizadeti ir tik tada kartu pagyventi, jei noras yra.

** su tokiais slykstybem neverta bendrauti, kur kulturos nulis.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 03, 20:47)
tai gal viska sudelioti eiles tvarka? pirma vestuves, paskui gyevnimas kartu ir  paskui vaikai ?

geriau, bet man geresne eiles tvarka:
draugyste, suzadetuves, bendras gyvenimas, santuoka, vaikai.
Nors nesu pries ir pries kitus varijantus.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2019 01 03, 20:10)
o kai issiskyre tevai buna, tai kas? Vakai venas del to pjaustosi ar tevu issizada, nes kaip jiems jaustis, kas ju tevai vienas kitam???

Labiausiai mane glumina kaip cypdavates, pradeda aiskinti, kaip neva vaikai priima savo tevus, neva jie neturi statuso... Normaliai, nes mama ir tetis tai ne sttusas, tai norma. VAikai gyena ne su santuoka-statusu, o su tevais. Jiems visai neidomu. Idomu tampa, kaip cypdavatkes pradeda nuodyti vaiku proteli. Dazniausiai, cypdavatkes savo vaikam pranesa, kad cia kazkas engerai, tada jie mokykloje pradeda persekioti, atsiranda pretekstas dvasiniam smurtui ir t.t. ir t.t.

Anoj temoj pasakojau mergaitem, kai paaugle is "geradariu suzinojo", kad mama neva jausnyteje"pasileidusi" buvo. O va tas zinias pranese klasioke, kurios mama kartu mokesi su "pasileidele". O pasileidimas gi tas buvo irgi ganetinai juokingas, ji budama 8 kalseje pradejo daraugauti su 10-tokiu. Juokingiausia sioje istorijoje, kad tas berniokas, su laiku tapo vyru ir tos mergaites teciu. Bet va cypdavatkei apnuodyti seimos santikius nuodu pakako. Kai vaikasi iki to gyveno laimingas su tevais ir buvo viskuo patenkintas.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 03, 20:10)
Suzadetine, tai ta kuriai pasipirso, o sugulove ta kuria dulkina.

Siais laikais moteriskes, dulkina ir melzia vyrus. Tokia jau ta realija biggrin.gif
Aciu Dievui nusmuktkelniu patvoriniu ir cypdavatkiu lakai baigesi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 03 sausio 2019 - 20:34
Koks skirtumas, kada kas tuokiasi, gimdo, gyvena.. Nėra vieno teisingo eiliškumo. Žmonės per gyvenimą keičiasi, ir jeigu po 15 metų buvimo kartu ir 2 susilauktų vaikų nusprendė tuoktis, tai kodėl ne? Gal jie tik dabar atrado santuokos reikšmę ir tuoksis ją žinodami ir tikėdami, o ne kad taip reikia pagal kažkieno taisykles.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 01 03, 20:23)

Siais laikais moteriskes, dulkina ir melzia vyrus. Tokia jau ta realija  biggrin.gif

Tai skudurai o ne vyrai. Tegu dulkina ir melzia
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 03, 21:12)
Koks skirtumas, kada kas tuokiasi, gimdo, gyvena.. Nėra vieno teisingo eiliškumo. Žmonės per gyvenimą keičiasi, ir jeigu po 15 metų buvimo kartu ir 2 susilauktų vaikų nusprendė tuoktis, tai kodėl ne? Gal jie tik dabar atrado santuokos reikšmę ir tuoksis ją žinodami ir tikėdami, o ne kad taip reikia pagal kažkieno taisykles.

Pamirsai jau TEMA.
Priminsiu.
Zmones NIEKO NENUSPRENDE.
Tai vienam is tu zmoniu staiga UZSINOREJO SANTUOKOS. Nieko sau? Gal skristi i Marsa uzsimanys kita diena?

Probleema, kad va atrodo sutariantys zmones gyvena graziais ir STAIGA VIENAS JU UZSIMANO NESAMONIU.

Jei abu uzsimanytu - nebutu ir temos
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2019 01 03, 20:09)
galima buti ne sugulove, o suzadetine. Cia jau kitas statusas.
Apie uzsimanyma... Na, zmones gali uzsimanyt po kazkiek laiko, kas cia tokio.  Gyvenimas keiciasi, gali keistis ir musu norai, ir mes patys. O gal tas noras buvo ir anksciau, tik nebuvo pasakytas, arba isgirstas, arba buvo priimtas kaip nesvarbus noras.
Papildyta:

o kam susiknisti? Tai nesusiknisk! Pagyvenk, paziurek koks zmogus, ar suderinami esat ir tada sprendziat altorius ar skirstoties.

P.S. nestumas man neatrodo kaip gyvenimo susiknisimas.
Papildyta:

galima pristatyti kaip,
pvz. - Jurga (vardu),
-mano gyvenimo moteris Jurga,
-mano suzadetine Jurga,
-mano zmona Jurga (sorry, bet santuokos liudijimo pateikti nieks nepraso ir visu pazistamu, kas pristato "zmona/vyras" neprasau irodyti ar tikrai oficialiai jie susituoke, kiti, beja, irgi)

suzadetine vis tiek siejasi su vestuvem, tai jos ateityje bus vadinasi, reiksia pasipirsimas buvo?

nestumas nesusiknisimas, bet tai jau ne tas pats kas gyveimas normalioje seimoje, ir vienai auginant vaika, ieskant kito vyro, vaikui primiausia blogai, netik mamai. Galima ir taip aisku, bet gal geriau is kart viska normaliai daryti ne?

o kam meluoti?ar nepatogu pasakyti tiesa? jei man vyras sakytu zmona, nors net nebutu pasipirses, atrodytu idiotiskai.
negirdejau,kad kas sakytu: mano gyvenimo moteris, kazkaip neadekvaciia atrodytu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 03, 23:15)
suzadetine vis tiek siejasi su vestuvem, tai jos ateityje bus vadinasi, reiksia pasipirsimas buvo?

nestumas nesusiknisimas, bet tai jau ne tas pats kas gyveimas normalioje seimoje, ir vienai auginant vaika, ieskant kito vyro, vaikui primiausia blogai, netik mamai. Galima ir taip aisku, bet gal geriau is kart viska normaliai daryti ne?

o kam meluoti?ar nepatogu pasakyti tiesa? jei man vyras sakytu zmona, nors net nebutu pasipirses, atrodytu idiotiskai.
negirdejau,kad kas sakytu: mano gyvenimo moteris, kazkaip neadekvaciia atrodytu  biggrin.gif

Ne tas pats tik cypdavatkems. nes joms statusas yra zymiai reiksminigau, nei zmoniu tarpusvio santikiai. Zmonem, ju vaikam svarbu santikiai, jaustis mylimais, laimingais ir saugiais.
Atsakyti

Svarbiausia, kad ir vyras, ir moteris panašiai galvotų apie santuokos svarbą, o visą kita... Jei kas norės prisikabinti, tai tas prie ko.

Atsakyti

Svarbiausia, kad ir vyras, ir moteris panašiai galvotų apie santuokos svarbą, o visą kita... Jei kas norės prisikabinti, tai tas prie ko.

Atsakyti
Pažįstu daug nesusituokusių porų, kurie ir n metų kartu jau, tai dažnai vadina vienas kitą "mano moteris", "mano vyras". Dar populiaru draugu/drauge vadint. Ir kažkaip niekam nekyla klausimų, ar čia TAS draugas, ar tik paprastas, nes su žmogum bendraudamas matai jau jų santykius. Dar antrąja puse vadina.
O šiaip sugyventiniai žodis nieko blogas, juk jis reiškia, kad žmonės sugyvena kartu mirksiukas.gif biggrin.gif
Dar gyvenimo partneriais vadina, bet gyvai nesu girdėjus ir labai jau šaltai skamba.
Bet apskritai tai tik žodžiai.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 01 03, 21:23)
Labiausiai mane glumina kaip cypdavates, pradeda aiskinti, kaip neva vaikai priima savo tevus, neva jie neturi statuso... Normaliai, nes mama ir tetis tai ne sttusas, tai norma. VAikai gyena ne su santuoka-statusu, o su tevais. Jiems visai neidomu. Idomu tampa, kaip cypdavatkes pradeda nuodyti vaiku proteli. Dazniausiai, cypdavatkes savo vaikam pranesa, kad cia kazkas engerai, tada jie mokykloje pradeda persekioti, atsiranda pretekstas dvasiniam smurtui ir t.t. ir t.t.

tai va, kad kiti isivaizdina geriausiai zinantys kaip VISI be isimties privalo gyvent ir jaustis. O jei gyvena kitaip, tai blogai. Ir privalo blogai su tuo jaustis. Nes jie vieninteliai teisingai masto.
Siaip, nemazai Airijoj buvo seimu nesusituokusiu su vaikais (dabar tai nezinau). Ten daugiau del pasalpu. Ir nieko, normaliai visi gyveno. Vaikam tikrai neidomu ar ju tevai turi santuokos liudijima. Jie jiems tetis ir mama. Ir nesvarbu su popierium ar ne.

QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 03, 22:16)

Tai vienam is tu zmoniu staiga UZSINOREJO SANTUOKOS. Nieko sau? Gal skristi i Marsa uzsimanys kita diena?

Probleema, kad va atrodo sutariantys zmones gyvena graziais ir STAIGA VIENAS JU UZSIMANO NESAMONIU.

gal nezinojai, bet su metais gali keistis norai ir patys zmones. As kadaise galvojau, kad man rupes visa gyvenima tik darbas. Kad busiu karjeros moteris. Kad tik tai bus idomu. O dabar... Dabar dzin man tie darbai. Dabar man darbas tera tik tam,kad uzdirbti pinigu ir tureti is ko gyventi. Bet tavo protui to nesuprasti. Ribotas esi. Nieko, reikia ir tokiu.

QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 04, 00:15)

negirdejau,kad kas sakytu: mano gyvenimo moteris, kazkaip neadekvaciia atrodytu  biggrin.gif

gali zmones pasipirsti ir nesusituokti. Nes gali issiskirti. Taip kaip ir susituoke issiskiria. Nezinojai? Buna. Susizadeje visai neprivalo tuoktis, istatymai nebaudzia, jei nesusituokia.
O man atrodo siaip laikais jokia ne tragedija paciai augintis vaika. Jei nera tinkamo vyro, tai net geriau nei su netinkamu. O vaikui ar geriau? kartais buna tokiu seimu, kad tikrai vaikams butu geriau, jei tevai issiskirtu. Tai nemanau, kad blogai, jei vaikas auga tik su vienu is tevu. Nes kas ten zino koks gyvenimas butu pilnoj seimoj.

Meluoti? O koks cia melas? Jei kazkas savo moteri pavadina kitaip ne sugulove, tai melas? Su sugulove tik gulima, jei jau prie zodziu kabinejiesi. O jei kartu ir gyvena, tai kas cia per melas pristatyti vardu, gyvenimo moterim, darugu/drauge, mylimaja ir pan? Kaip nori, taip ir pristatineja, koks tavo reikalas? Istatymai draudzia pristatyti zmona, jei santuokos liudijimo nera ar kas? Skauda tau nuo to?

QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 04, 07:09)
Pažįstu daug nesusituokusių porų, kurie ir n metų kartu jau, tai dažnai vadina vienas kitą "mano moteris", "mano vyras".  Dar populiaru draugu/drauge vadint. Ir kažkaip niekam nekyla klausimų, ar čia TAS draugas, ar tik paprastas, nes su žmogum bendraudamas matai jau jų santykius. Dar antrąja puse vadina.
O šiaip sugyventiniai žodis nieko blogas, juk jis reiškia, kad žmonės sugyvena kartu  mirksiukas.gif  biggrin.gif
Dar gyvenimo partneriais vadina, bet gyvai nesu girdėjus ir labai jau šaltai skamba.
Bet apskritai tai tik žodžiai.

as taip kazkaip galvoju hmm.gif kad gal aplamai labiau zmones vieni kitus pristatineja neivardindami statuso, tiesiog vardu. Kazkaip neatsimenu ar paskutiniu metu man yra kazkas pristates su statusu hmm.gif Kad as net ir drauge neseniai pristatinejau, bet pasakiau tiesiog "Kristina". Argi nuodome, kad nepasakiau "vaikystes drauge Kristina"? Tarp paprastu zmoniu sukuosi, negi kam tai kliuva?
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2019 01 04, 12:35)
as taip kazkaip galvoju  hmm.gif kad gal aplamai labiau  zmones vieni kitus pristatineja neivardindami statuso, tiesiog vardu. Kazkaip neatsimenu ar paskutiniu metu man yra kazkas pristates su statusu  hmm.gif Kad as net ir drauge neseniai pristatinejau, bet pasakiau tiesiog "Kristina". Argi nuodome, kad nepasakiau "vaikystes drauge Kristina"? Tarp paprastu zmoniu sukuosi, negi kam tai kliuva?

Čia kaip kokiam žmogui patogiau. Mane MB vardu pristatinėja, anksčiau "draugė" sakydavo (čia kai su mama tel kalbėdavo, tai nugirsdavau kartais lotuliukas.gif ).
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2019 01 04, 11:35)
gal nezinojai, bet su metais gali keistis norai ir patys zmones. As kadaise galvojau, kad man rupes visa gyvenima tik darbas. Kad busiu karjeros moteris. Kad tik tai bus idomu. O dabar... Dabar dzin man tie darbai. Dabar man darbas tera tik tam,kad uzdirbti pinigu ir tureti is ko gyventi. Bet tavo protui to nesuprasti. Ribotas esi. Nieko, reikia ir tokiu.

Vis tiek nesupranti problemos. Zmones nori prognozuotumo ir stabilumo o ne gyventi su pusprote, kuriai vis kazkokie norai uzeina.
Buvai sugulove, tai kas pasikeite , ko netinka buti sugulove ir buti vadinamai drauge? Zmones juk normaliosee vietose nesikeikia, tai visuomet vadins kazkokiu graziu vardu.
Suguloves - draugemis, pijokes - zibuoklemis, prostes- gelytemis.

Noras dirbti - taip pat kazkoks psichodelinis. Va maniske labai norejo, dabar jau pakeite nuomone. Jau kelinta karta...
Tos kurios vis naujus dieedus ieeskosi irgi kazko iesko ko nesupranta pacios
Atsakyti