Nuoooostabiai kvepiu isimylejau bet galetu bent 100eu but pigesni
Bandau susidraugauti
QUOTE(ssimonyte @ 2015 12 23, 18:14)
jo, šitie geri, mano yra Qom chilom, bet tik noruose, nes nu principai neleidžia tiek mokėt
QUOTE(ssimonyte @ 2015 12 23, 17:14)
Geriau 777 netestuot ,baisiai geru yra,baisiom kainom
As Puredistance M emiau siandien .. Laisvadienis ,gera diena buvo
Perles De Lalique
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 12 23, 13:23)
Man ir EDP, ir Forbidden patinka, bet EDP tik žiemą prisimenu Jau seniai galvoju, kad reik ir EDT pabandyt. Ar labai skiriasi nuo EDP?
oj cia sunkus atvejis man apibudint,ypac kai neturiu galimybes 1:1 palygint,bet edp kiek pamenu ant manes tokie astrus,paciuliski,as sventai buvau isitikinus kad paciulis ten dominuojanti nata (kol nepamaciau natu fragrantikoj).edt tokie vaisiskesni,skaidresni,man jie is tos pacios gimines kaip kad coco mademoiselle edt pavyzdziui
QUOTE(mimi88 @ 2015 12 23, 23:46)
oj cia sunkus atvejis man apibudint,ypac kai neturiu galimybes 1:1 palygint,bet edp kiek pamenu ant manes tokie astrus,paciuliski,as sventai buvau isitikinus kad paciulis ten dominuojanti nata (kol nepamaciau natu fragrantikoj).edt tokie vaisiskesni,skaidresni,man jie is tos pacios gimines kaip kad coco mademoiselle edt pavyzdziui
Ačiū
QUOTE(mimi88 @ 2015 12 24, 00:46)
man tas pats arba coco chanel edp su edt, edt man geriau. Ne taip kandziojasi
CN 21
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2015 12 26, 11:18)
Naujoji versija?
Ne, čia buvo toks limituoto leidimo buteliukas 40ml.