Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien kvepiu

Nuoooostabiai kvepiu wub.gif wub.gif isimylejau doh.gif biggrin.gif bet galetu bent 100eu but pigesni wacko.gif smile.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image

Bandau susidraugauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ssimonyte @ 2015 12 23, 18:14)
Nuoooostabiai kvepiu  wub.gif  wub.gif isimylejau  doh.gif  biggrin.gif bet galetu bent 100eu but pigesni wacko.gif smile.gif
user posted image

jo, šitie geri, mano yra Qom chilom, bet tik noruose, nes nu principai neleidžia tiek mokėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ssimonyte @ 2015 12 23, 17:14)
Nuoooostabiai kvepiu  wub.gif  wub.gif isimylejau  doh.gif  biggrin.gif bet galetu bent 100eu but pigesni wacko.gif smile.gif
user posted image

drinks_cheers.gif Geriau 777 netestuot ,baisiai geru yra,baisiom kainom wub.gif biggrin.gif

As Puredistance M emiau siandien .. Laisvadienis ,gera diena buvo rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image Perles De Lalique
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jura oshia: 23 gruodžio 2015 - 22:47
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 12 23, 13:23)
Man ir EDP, ir Forbidden patinka, bet EDP tik žiemą prisimenu smile.gif Jau seniai galvoju, kad reik ir EDT pabandyt. Ar labai skiriasi nuo EDP?

oj cia sunkus atvejis man apibudint,ypac kai neturiu galimybes 1:1 palygint,bet edp kiek pamenu ant manes tokie astrus,paciuliski,as sventai buvau isitikinus kad paciulis ten dominuojanti nata (kol nepamaciau natu fragrantikoj).edt tokie vaisiskesni,skaidresni,man jie is tos pacios gimines kaip kad coco mademoiselle edt pavyzdziui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2015 12 23, 23:46)
oj cia sunkus atvejis man apibudint,ypac kai neturiu galimybes 1:1 palygint,bet edp kiek pamenu ant manes tokie astrus,paciuliski,as sventai buvau isitikinus kad paciulis ten dominuojanti nata (kol nepamaciau natu fragrantikoj).edt tokie vaisiskesni,skaidresni,man jie is tos pacios gimines kaip kad coco mademoiselle edt pavyzdziui ax.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2015 12 24, 00:46)

man tas pats drinks_cheers.gif arba coco chanel edp su edt, edt man geriau. Ne taip kandziojasi unsure.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
CN 21 000059.gif
Atsakyti
QUOTE(lullu @ 2015 12 24, 15:28)

Naujoji versija?
Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2015 12 26, 11:18)
Naujoji versija?

Ne, čia buvo toks limituoto leidimo buteliukas 40ml.
Atsakyti