Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien kvepiu

user posted image
Atsakyti
Initio Parfums Prives Mystic Experience g.gif nesuprantu aš man patinka ar ne g.gif keistas kvapas, bet gal mano pojūtis toks "sloguotas"..
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Frederic Malle Portrait of a Lady wub.gif
Atsakyti
Chanel Misia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2015 12 19, 20:22)

dar kartą smile.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti

user posted image

nebuvau euphorios gerbeja, bet uzkabino kazkaip - jau antra savaite siais ir kas keisciausia komplimentu kiek o as net nejauciu kad buciau pasikvepinus
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2015 12 23, 14:05)
user posted image

nebuvau euphorios gerbeja, bet uzkabino kazkaip - jau antra savaite siais ir kas keisciausia komplimentu kiek o as net nejauciu kad buciau pasikvepinus

EDT?
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 12 23, 13:10)

aha, iki siol tik edp buvau bandzius tai nelipo visiskai schmoll.gif (kazkada forbidden labai norejau, isigyjau bet negalejau naudot nes iskart galva uzspausdavo smilkiniuose) o edt atsitiktinai pateko i rankas ir se tau kad nori biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2015 12 23, 14:15)
aha, iki siol tik edp buvau bandzius tai nelipo visiskai schmoll.gif (kazkada forbidden labai norejau, isigyjau bet negalejau naudot nes iskart galva uzspausdavo smilkiniuose) o edt atsitiktinai pateko i rankas ir se tau kad nori biggrin.gif

Man ir EDP, ir Forbidden patinka, bet EDP tik žiemą prisimenu smile.gif Jau seniai galvoju, kad reik ir EDT pabandyt. Ar labai skiriasi nuo EDP?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 23 gruodžio 2015 - 14:23
user posted image
Atsakyti