Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien kvepiu

user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Ryte Opus IX jetus ,kokie man jie geri ! wub.gif thumbup.gif
Creme testavau kai tik atsirado ,patiko ,bet dabar kai turiu atomika ,isiuosciau ,koks geris !!

Dabar testuoju Rue de Lilas Phaedon ..Grazios alyvos ,Palyginau su Opardu ,Rue de Lilas siltesnes ,minkstesnes,nera dulketos ,padumave ..bet pudruotos truputi ,grazios ,svaigios ,gal pakalnute minkstumo to duoda .. g.gif Rytoj dar bandysiu smile.gif
Atsakyti
Frederic Malle Portrait of a lady
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2016 01 27, 17:20)
Ryte Opus IX jetus ,kokie man jie geri !  wub.gif  thumbup.gif
Creme testavau kai tik atsirado ,patiko ,bet dabar kai turiu atomika ,isiuosciau ,koks geris !!

Dabar testuoju Rue de Lilas Phaedon ..Grazios alyvos ,Palyginau su Opardu ,Rue de Lilas siltesnes ,minkstesnes,nera dulketos ,padumave ..bet pudruotos truputi ,grazios ,svaigios ,gal pakalnute minkstumo to duoda .. g.gif Rytoj dar bandysiu  smile.gif

Jau gavot,taip greit? bigsmile.gif idomu ir man butu, ar yra lt kur ju pauostyt? ax.gif mano nosiai pastarosiom dienom poilsis nuo kvapu-sloga baisine unsure.gif doh.gif o jau taip pasiilgau kvepet kuo nors ax.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ssimonyte @ 2016 01 27, 20:50)
Jau gavot,taip greit? bigsmile.gif  idomu ir man butu, ar yra lt kur ju pauostyt? ax.gif mano nosiai pastarosiom dienom poilsis nuo kvapu-sloga baisine  unsure.gif  doh.gif o jau taip pasiilgau kvepet kuo nors  ax.gif

Taip gavau jau .
Galesiu paragaut duoti kai nosyte atsigaus drinks_cheers.gif
Atomiku reiks nusipirkt tik .
Atsakyti
Byredo La Tulipe - pavasaris:)
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Thierry Mugler Angel smile.gif
Atsakyti