Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien kvepiu

Skanauju ,ragauju ,testuoju Skin on skin .. Balta ,svari,minksta,elegantiska zamsa .. Maniau nusivilsiu,bet ne ,su malonumu uodziu wub.gif
Atsakyti
FRAPIN 1270
Atsakyti
Vakar isabey lys noir extract

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2016 01 23, 00:39)
Skanauju ,ragauju ,testuoju Skin on skin .. Balta ,svari,minksta,elegantiska zamsa .. Maniau nusivilsiu,bet ne ,su malonumu uodziu  wub.gif

Skin on Skin ieina i mano meiliu desimtuka! Man tai-naujos gumines lelytes kvapas kuri pamenu is vaikystes wub.gif
Atsakyti
user posted image

Brecourt - Ambre Noir
Atsakyti
Rochas Aquawoman
Atsakyti
QUOTE(lietinga @ 2016 01 23, 09:58)
Skin on Skin ieina i mano meiliu desimtuka! Man tai-naujos gumines lelytes kvapas kuri pamenu is vaikystes wub.gif

Aga ,tikrai panasu drinks_cheers.gif Pagalvojau,labai grazi harmonija bus vasra prie baltu ,odiniu rubeliu wub.gif Vasaros vakara silta ... wub.gif Kartais man patinka ir su apranga ,kad deretu aromatas . Tikrai labai neblogi kvepaliukai drinks_cheers.gif

O as siandien vel testuoju ,savaitgalio tradicija biggrin.gif
Gavau Opus IX ir ziauriai faini ! Creme testavus ,bet misini kvapu ,puses geriu nejauciau ... Ka as sau isivaizdavau ,kad ju man nereikes ,nenoresiu ... doh.gif biggrin.gif Reikes tikrai ,noresiu ,turesiu wub.gif

Kita ranka Opus III ,turbut vienintelis is Opus likes neperkastas ,nesuprastas .. g.gif
Gal siandien bus ta diena .. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jottauute: 23 sausio 2016 - 12:52
user posted image
Atsakyti
user posted image
panasu,kad mano ilgos tobulo sokolado paieskos priartejo prie tikslo wub.gif
Atsakyti
user posted image
Be žodžių, koks kvapas...
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2016 01 23, 13:50)

Kita ranka Opus III ,turbut vienintelis is Opus likes neperkastas ,nesuprastas .. g.gif
Gal siandien bus ta diena .. biggrin.gif

Testuokit juos vasara. Ziauriai gerai skleidziasi. Ziema ir as ju nesuprasdavau.
i tema -senuciukais smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 01 23, 17:22)
Be žodžių, koks kvapas...

Sugundėte rolleyes.gif . Turi panašumo į Olivier Durbano Black Tourmaline?
Atsakyti