Skanauju ,ragauju ,testuoju Skin on skin .. Balta ,svari,minksta,elegantiska zamsa .. Maniau nusivilsiu,bet ne ,su malonumu uodziu
FRAPIN 1270
Vakar isabey lys noir extract
QUOTE(jottauute @ 2016 01 23, 00:39)
Skanauju ,ragauju ,testuoju Skin on skin .. Balta ,svari,minksta,elegantiska zamsa .. Maniau nusivilsiu,bet ne ,su malonumu uodziu
Skin on Skin ieina i mano meiliu desimtuka! Man tai-naujos gumines lelytes kvapas kuri pamenu is vaikystes
Brecourt - Ambre Noir
QUOTE(lietinga @ 2016 01 23, 09:58)
Skin on Skin ieina i mano meiliu desimtuka! Man tai-naujos gumines lelytes kvapas kuri pamenu is vaikystes
Aga ,tikrai panasu Pagalvojau,labai grazi harmonija bus vasra prie baltu ,odiniu rubeliu Vasaros vakara silta ... Kartais man patinka ir su apranga ,kad deretu aromatas . Tikrai labai neblogi kvepaliukai
O as siandien vel testuoju ,savaitgalio tradicija
Gavau Opus IX ir ziauriai faini ! Creme testavus ,bet misini kvapu ,puses geriu nejauciau ... Ka as sau isivaizdavau ,kad ju man nereikes ,nenoresiu ... Reikes tikrai ,noresiu ,turesiu
Kita ranka Opus III ,turbut vienintelis is Opus likes neperkastas ,nesuprastas ..
Gal siandien bus ta diena ..
panasu,kad mano ilgos tobulo sokolado paieskos priartejo prie tikslo
Be žodžių, koks kvapas...
QUOTE(jottauute @ 2016 01 23, 13:50)
Kita ranka Opus III ,turbut vienintelis is Opus likes neperkastas ,nesuprastas ..
Gal siandien bus ta diena ..
Testuokit juos vasara. Ziauriai gerai skleidziasi. Ziema ir as ju nesuprasdavau.
i tema -senuciukais
QUOTE(rastafarinas @ 2016 01 23, 17:22)
Be žodžių, koks kvapas...
Sugundėte . Turi panašumo į Olivier Durbano Black Tourmaline?