Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralės įdėjimas

QUOTE(soske @ 2006 08 17, 21:28)
mokejau 597 ar taj 579
Papildyta:
+150 uz idejima..

Kaina didelė blink.gif , bet kai paskaičiuoji pleistro ar kontraceptikų kainas per tuos 3-5 metus tai netiek ir daug blink.gif
O įdėjimas yra visur mokamas ar tik privačiai???
Atsakyti
Tik privaciai
Atsakyti
QUOTE(soske @ 2006 08 17, 21:28)
mokejau 597 ar taj 579
Papildyta:
+150 uz idejima..

Siaip sia vasara buvo galima sutaupyt eurovaistineje, Mirena su nuolaida sekmadieniais kainavo apie510lt. As ja isidejau uz 50lt... bigsmile.gif
Atsakyti
Tai jei netinka ismesti pinigai, nu as taip nerizikuosiu.
Atsakyti
QUOTE(mamaliukas @ 2006 08 17, 20:11)
Puiku aš už tave džiaugiuos smile.gif Kamelija vaistinėse pigiausi pleistrai.
Papildyta:

Kiek kainuoja MIRENA?

dekui dekui uz informacija 4u.gif
Atsakyti
Nu geda pasakyt, jau kaip as "pasidyrbau", nu nenusipirkau laiku si menesi pleistrus. Tai dabar sad.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaliukas @ 2006 08 22, 16:53)
Nu geda pasakyt, jau kaip as "pasidyrbau", nu nenusipirkau laiku si menesi pleistrus. Tai dabar sad.gif

nu jo g.gif tai tau viska teks isnaujo pradet doh.gif o as siandien papirkau kamelijos vaistinei mirksiukas.gif ale tikrai ten pigus kaip faina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ausriuke @ 2006 08 22, 16:46)
nu jo  g.gif tai tau viska teks isnaujo pradet doh.gif o as siandien papirkau kamelijos vaistinei mirksiukas.gif ale tikrai ten pigus kaip faina  ax.gif

Nu va matao kaip gerai, kad yra SUPERMAMA smile.gif
as niekaip negaliu ismokt ideti paveiksleli i zinute ir skaiciau nuorodoj tik nieko nesigauna. Gal kas galit padet?
Atsakyti
mamaliukas, man zinok irgi neisejna niekaip laugh.gif
o va ash turiu mirena jau gera savaite ir visakas geraj. na pilvo apacia pamaude 2-3 dienas (kajp per mmm) bet dabar viskas geraj ir pakraujavau biskuti kokias 3 dienas. bet dabar jau viskas, kajp niekur nieko biggrin.gif tajp kad visaj esu patenkinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(soske @ 2006 08 22, 17:21)
mamaliukas, man zinok irgi neisejna niekaip laugh.gif
o va ash turiu mirena jau gera savaite ir visakas geraj. na pilvo apacia pamaude 2-3 dienas (kajp per mmm) bet dabar viskas geraj ir pakraujavau biskuti kokias 3 dienas. bet dabar jau viskas, kajp niekur nieko biggrin.gif tajp kad visaj esu patenkinta smile.gif

Puiku, na matai matyt kiekvienai skirtingai. Dar gal priklauso ir nuo gimdos ir pan.
Dziaugiuos, kad tau viskas ciki, kad tik nieko veliau nebutu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaliukas @ 2006 08 22, 22:08)
Puiku, na matai matyt kiekvienai skirtingai. Dar gal priklauso ir nuo gimdos ir pan.
Dziaugiuos, kad tau viskas ciki, kad tik nieko veliau nebutu. thumbup.gif

sveika,mamuliuke cia vel as 4u.gif pasigyrti noriu ax.gif kad po tos isimtos spirales palengvejo ryskiai,dingo ytampa,dirglumas ir sono skausmas thumbup.gif prasidejo pms,tai net nepajutau,kad sergu 3dienas patepe ir psio bigsmile.gif ir jokio skausmo lotuliukas.gif o as jau prisipirkau paketu doh.gif galvojau,kad vel sirgsiu ilgai blush2.gif vajei kaip gerai,kad issiemiau net sviesiau gyvent pasidare thumbup.gif ir nuo pleistru jokio poveikio nejauciu,zodziu viskas ciki thumbup.gif beje kaip tavo reikaliukai g.gif ,vel pradesi isnaujo g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(ausriuke @ 2006 08 25, 18:03)
sveika,mamuliuke cia vel as  4u.gif pasigyrti noriu ax.gif kad po tos isimtos spirales palengvejo ryskiai,dingo ytampa,dirglumas ir sono skausmas thumbup.gif prasidejo pms,tai net nepajutau,kad sergu 3dienas patepe ir psio bigsmile.gif ir jokio skausmo lotuliukas.gif o as jau prisipirkau paketu  doh.gif galvojau,kad vel sirgsiu ilgai blush2.gif vajei kaip gerai,kad issiemiau net sviesiau gyvent pasidare thumbup.gif ir nuo pleistru jokio poveikio nejauciu,zodziu viskas ciki  thumbup.gif beje kaip tavo reikaliukai g.gif ,vel pradesi isnaujo g.gif ?

Neuzsiklijavau pleistro si menesi, nebenoriu daugiau ryt hormonu. Vakar skaudejo pilva, siandien truputi. Gal sakau, kad negaunu hormonu?
Atsakyti