Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralės įdėjimas

QUOTE(ausriuke @ 2006 08 10, 16:36)
as irgi trims men.po gimdymo nuejau isideti spirales pas ta pacia gyditoja kur gimdziau,prasiau patarimo kuri geresne ji patare tik varine  g.gif as norejau brangesne kokia geresne,bet ji kategoriskai paneige.dar maitinau dukryte ir dar nebuvo prasidejusios menesines,jei ten pajudinus taip ir bedos prasidejo unsure.gif sake jei netiks tai organizmas uzejus saremiams isstums,bet taip ir neisstume g.gif jau dabar as su ja 5men.baigiu nuprotet,is pradziu tai ejau pritrumpint nes ir as jauciau skausma ir vyras,dabar irgi kaip kokioj pozoj kaip sudurs.... blink.gif tai visas mnoras myletis praina wub.gif o apie menesines tai isvis 15dienu pila kaip is kibiro ,skausmai tokie ,kad nuo proto galima nusokt,zalia akyse,silpna,buvau pora syk samone praradus verysad.gif ir vis kaip ateina tos dienos galvoju velniop ja issiimsiu,ir vis dar tempiu guma kazko vis laukiu ,gal praeis ,gal taip turi buti g.gif ir nezinau ar cia normalu ar ne,ar taip turi viskas kazin buti g.gif

Tu gal nekavailiok bėk tik pas gydytoja ir ir išsimk. Nusipirk pleistrus ir bus rami galva, aišku kiek brangoka bet patogu. Būtinai nueik, ar nebijai, kad priaugs ? nono.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaliukas @ 2006 08 10, 19:31)
Tu gal nekavailiok bėk tik pas gydytoja ir ir išsimk. Nusipirk pleistrus ir bus rami galva, aišku kiek brangoka bet patogu. Būtinai nueik, ar nebijai, kad priaugs ? nono.gif

nu man vyras ta pati kartoja,jei sitaip skauda tai reiskias netinka,o man ginekologe sako turi adaptuotis,nieko sau adaptuotis dvi savaites sergu dvi ne,tai ka as isleidziu ant paketu ir ketanovo[nes be ju negaliu apseit] tai jau geriau tikrai pleistrai g.gif dabar neseniai jau baigiau maitint is kruties ,tai galiu ir pleistrus naudot unsure.gif ,anksciau naudojau man jie vieninteliai tiko,ir kam as sumasciau ta spyrale isidet g.gif galvojau bus labai patogu,bet kad taip bus tai nesitikejau schmoll.gif po situ menesiniu kaip baiksiu varkt tai jau tikrai drosiu schmoll.gif ir pas kita gyditoja jauciu,nes man ta kur idejo tai ziurejo tipo viskas vietoj viskas ciki tipo kas tau cia blogai unsure.gif pagerti liepe per pms vitamino c kad maziau kraujuociau ir tiek....adaptuojasi.... schmoll.gif jos manymu,as jau baigiu nusilp mano svoris krenta ne dienom o valandom ir pastoviai silpna unsure.gif aciu mamuliuk uz patarima reikia imti lauk verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ausriuke @ 2006 08 10, 19:48)
nu man vyras ta pati kartoja,jei sitaip skauda tai reiskias netinka,o man ginekologe sako turi adaptuotis,nieko sau adaptuotis dvi savaites sergu dvi ne,tai ka as isleidziu ant paketu ir ketanovo[nes be ju negaliu apseit] tai jau geriau tikrai pleistrai g.gif dabar neseniai jau baigiau maitint is kruties ,tai galiu ir pleistrus naudot unsure.gif ,anksciau naudojau man jie vieninteliai tiko,ir kam as sumasciau ta spyrale isidet g.gif galvojau bus labai patogu,bet kad taip bus tai nesitikejau schmoll.gif po situ menesiniu kaip baiksiu varkt tai jau tikrai drosiu schmoll.gif ir pas kita gyditoja jauciu,nes man ta kur idejo tai ziurejo tipo viskas vietoj viskas ciki tipo kas tau cia blogai unsure.gif pagerti liepe per pms vitamino c kad maziau kraujuociau ir tiek....adaptuojasi.... schmoll.gif jos manymu,as jau baigiu nusilp mano svoris krenta ne dienom o valandom ir pastoviai silpna unsure.gif aciu mamuliuk uz patarima reikia imti lauk  verysad.gif

Parasyk man paskui kai ateisi is gydytojos. Tik neklausyk jos jei atkalbines.
Linkiu sekmes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausriuke @ 2006 08 10, 19:48)
nu man vyras ta pati kartoja,jei sitaip skauda tai reiskias netinka,o man ginekologe sako turi adaptuotis,nieko sau adaptuotis dvi savaites sergu dvi ne,tai ka as isleidziu ant paketu ir ketanovo[nes be ju negaliu apseit] tai jau geriau tikrai pleistrai g.gif dabar neseniai jau baigiau maitint is kruties ,tai galiu ir pleistrus naudot unsure.gif ,anksciau naudojau man jie vieninteliai tiko,ir kam as sumasciau ta spyrale isidet g.gif galvojau bus labai patogu,bet kad taip bus tai nesitikejau schmoll.gif po situ menesiniu kaip baiksiu varkt tai jau tikrai drosiu schmoll.gif ir pas kita gyditoja jauciu,nes man ta kur idejo tai ziurejo tipo viskas vietoj viskas ciki tipo kas tau cia blogai unsure.gif pagerti liepe per pms vitamino c kad maziau kraujuociau ir tiek....adaptuojasi.... schmoll.gif jos manymu,as jau baigiu nusilp mano svoris krenta ne dienom o valandom ir pastoviai silpna unsure.gif aciu mamuliuk uz patarima reikia imti lauk  verysad.gif

Aš atsikankinau metus laiko su spirale, užkniso juodai, vis laukiau tuoj tuoj praeis strenos skaudėti, tuoj tuoj susireguliuos mėnesinės, ha ha.... O kai išeme spiralę, pasirodo kiek mažai žmogui (bent jau man) reikai iki laimes, buvau pati laimingiausia pasaulyje, kai pradėjau sirgti tik trys dienas ir nebeskaudėjo strenų biggrin.gif
Atsakyti
Gatavai atkalbejot, net nesistengdamos.
Atsakyti
QUOTE(mamaliukas @ 2006 08 10, 22:49)
Gatavai atkalbejot, net nesistengdamos.

Nepabandžiusi nesužinosi. Mano drauge įsistate ir labai patenkinta, nei jai skauda kas, nei serga ilgiau schmoll.gif Kita sugebejo su spirale pastoti, padare operacija, nes negimdynis nieštumas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lanuks @ 2006 08 11, 00:56)
Nepabandžiusi nesužinosi. Mano drauge įsistate ir labai patenkinta, nei jai skauda kas, nei serga ilgiau schmoll.gif Kita sugebejo su spirale pastoti, padare operacija, nes negimdynis nieštumas verysad.gif

Bet ko tik mes vargšės moterys neiškenčiam? Visai būčiau neprieš jei ką nors panašaus sugalvotų vyrams g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaliukas @ 2006 08 11, 09:01)
Bet ko tik mes vargšės moterys neiškenčiam? Visai būčiau neprieš jei ką nors panašaus sugalvotų vyrams g.gif

Yra ir vyrams, tik ne spiralė, o mediciniškai nežinau kaip vadinasi, daroma mini operacija, kurios metu kažkaip jiems perriša tam tikrus kanalus ir, kaip aš suprantu, jie negali po to apvaisinti, nors visos kitos funkcijos lieka normoj biggrin.gif Vyras mates kaip mano buvo blogai su spiralė, po antro vaiko pats buvo pasiules pasidaryti sau tokia operacija, bet kažkaip man jo pagailo, dar perspaus ne tą ką reikia ir ka paskui darysiu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lanuks @ 2006 08 11, 09:45)
Yra ir vyrams, tik ne spiralė, o mediciniškai nežinau kaip vadinasi, daroma mini operacija, kurios metu kažkaip jiems perriša tam tikrus kanalus ir, kaip aš suprantu, jie negali po to apvaisinti, nors visos kitos funkcijos lieka normoj biggrin.gif Vyras mates kaip mano buvo blogai su spiralė, po antro vaiko pats buvo pasiules pasidaryti sau tokia operacija, bet kažkaip man jo pagailo, dar perspaus ne tą ką reikia ir ka paskui darysiu blink.gif

Galiu pasakyt, kad tavo vyras šaunuolis ir tikrai tikriausiai visos man pritars. Dabar pasakyk kuriam tai ką tu.........
Atsakyti
Is pasisakymu matau, kad spirales arba tinka arba ne, ir nesvarbu, ar isisdedi uz 30lt ar uz 500lt g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaliukas @ 2006 08 10, 21:17)
Parasyk man paskui kai ateisi is gydytojos. Tik neklausyk jos jei atkalbines.
Linkiu sekmes smile.gif

gerai parasysiu mirksiukas.gif tik nezinia kada baiksis vel tas ilgas procesas kaip pms ,o seip manau,kad jau nieks manes neatkalbes,uz ka man taip kankintis,lyg niekam nieko blogo nepadariau yess.gif assa.gif
Atsakyti
Ausriuke, ir aš tą patį ptyriau, kai man pirmą kartą įdėjo spiralė. teko išimt, ir susitaikyt, kad aš vienintelė iš nedaugelio, kam jos netinka. Nuo kontraceptikų pradėjau storėt, bet kitos išeities nebuvo. verysad.gif
dabar aš vėl turiu spiralę! Aišku, tam pasiryžti buvo labai sunku. Bet pasirodo, kad ne mano organizmas kaltas, o gydytoja, kuri nesugebėjo jos normaliai įdėt. Įsidėjau privačiai, pas labai šaunią gydytoją. Su vietiniu nuskausminimu, nes man ši procedūra labai skausminga. tai va, tokia istorija.
O jei skauda, būtinai reikia išimt.
Atsakyti