Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralės įdėjimas

QUOTE(kytia @ 2009 09 01, 16:36)
galiu paaiskinti spireles principa. Tai ne kontraceptine priemone kuri apsaugo nuo kiausialastes apvaisinimo, bet neleidžia implantuotis gemalui dėl pakitusios gimdos gleivinės (kitaip sakant labai ankstyvos stadijos abortas). Ko pasekoje dirginamas gimdos endometriumas mėnesinės tampa gausesnės, ilgesnės, dažnai ir skausmingesnės, galimas negimdinis nėštumas, gimdos uždegimas, skausmai apatinėje pilvo dalyje, nereguliarus kraujavimas.

Tai va va, dėl to ir baisu su tom spiralėm. Be to, lankausi pas homeopatę, kuri griežtai pasisakė prieš, kai galvojau dėtis. Tiksliau sakė, jei jums negaila savo sveikatos dėkitės... Tai pagailo man tos sveikatos.
Atsakyti
QUOTE(kytia @ 2009 09 01, 15:36)
galiu paaiskinti spireles principa. Tai ne kontraceptine priemone kuri apsaugo nuo kiausialastes apvaisinimo, bet neleidžia implantuotis gemalui dėl pakitusios gimdos gleivinės (kitaip sakant labai ankstyvos stadijos abortas). Ko pasekoje dirginamas gimdos endometriumas mėnesinės tampa gausesnės, ilgesnės, dažnai ir skausmingesnės, galimas negimdinis nėštumas, gimdos uždegimas, skausmai apatinėje pilvo dalyje, nereguliarus kraujavimas.

Briedas kazkoks. Tai kas pasakyta bendrai, tai nera taikytina kiekvienai atskirai doh.gif Spirale turiu jau beveik 3 metai ir kiekvienas pasakytas teiginys pasakytas apie spirale man netinka, nes viso to nera tongue.gif man hormonai atrodo daug kenksmingesni nei spirale schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kytia @ 2009 09 01, 17:36)

Cia tik su paparastomis varinemis spiralemis.
Mirena- hormonine thumbup.gif ir jokio aborto mirksiukas.gif ir bevei jokiu menesiniu.
Turejau anksciau varine, o dabar MIRENA. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kytia @ 2009 08 29, 10:48)
moterys, pagailekit saves, dirbu onkologijos ligoninej ir nepatikesit kiek isoperuotu gimdu su spirelem  verysad.gif

reikia tikrintis kas puse metu ir viskas bus ciki,o ne prisimint, kad ideta po 10m. ir daugiau,bendradarbe prisimine kad turi tik po 20 m. jau isoperuota gimda,broliene po 15 m. irgi jau nekas ir operuota, taip kad reikia turet omeny ir raumeny ka turi pas save
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausra1976: 18 vasario 2010 - 16:16
Man iškilo toks klausimas - ar pranešiojus spiralę 5m., ją išėmus iškart galima vėl dėti kitą ar reiktų kiek palaukti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Emajja @ 2010 03 04, 18:08)
Man iškilo toks klausimas - ar pranešiojus spiralę 5m., ją išėmus iškart galima vėl dėti kitą ar reiktų kiek palaukti? g.gif

AS jau sesti metai ,bet gydytojas sake ,kad isemus reikes daryti 3 menesiu pertrauka smile.gif
Atsakyti
Tai va aš ir taip pagalvojau, kad turbūt reiks pertraukos, o tik vėliau bus galima dėti vėl...
Atsakyti
QUOTE(LIUKA* @ 2010 02 13, 01:39)
Cia tik su paparastomis varinemis spiralemis.
Mirena- hormonine  thumbup.gif  ir jokio aborto  mirksiukas.gif ir bevei jokiu menesiniu.
Turejau anksciau varine, o dabar MIRENA.  thumbup.gif

Nu šiaip tai Mirenos veikimas yra dar ir toks, jog joje esantis progesteronas išplonina gimdos sienelę ant tiek, jog apvaisintas kiaušinėlis negali joje įsitvirtinti ir tokiu būdu taipogi yra abortuojamas. Dėl tos išplonėjusios gimdos ir mm tampa tokios tepliojančio pobūdžio, nes nėra kam kraujuoti. Beje kai kurioms ovuliacijos vyksta ir nešiojant Mireną, tad visai įmanomas apvaisinimas.
Po Mirenos išėmimo dariausi vaginalinę echoskopiją, tai gydytoja sakė, jog mano gimdos sienelės visai išplonėjusios, praradusios elastingumą, aš jau ir pati tą jaučiau iš papūsto pilvo. Bet manau viskas grįž į savo vietas. Jau trečias mėnuo eina po Mirenos pašalinimo ir kasdien jaučiuos vis geriau bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumupė: 05 kovo 2010 - 08:00
kazin ,kad isimti spirale butinai reikia eiti tik po menesiniu ,ar bet kuria diena?
Atsakyti
laba,kilo man klausimas jau 4 metai esu su spirale su vyru nutareme jog reikia antro mazylio. todel ydomu koke procedura vyksta kaip ja issima,gal tas pats kaip ir ydeda? man kaip dejo tai neskaudejo tiesiog nemalonuma jauciau..nors man aplamai net ir eiti pas ginekologe buvo nemiela labai bijodavau smile.gif noriu suzinoti jusu nuomone apie tai ir keliauti pas daktare su rame sirdim lotuliukas.gif
Atsakyti
Nebijok visai.Kai ideda sakyciau labiau skauda,jei tai galima vadint skausmu smile.gif Idejimas ilgiau ir uztrunka.Taigi nebijojai isidet tai tuo labiau nebijok ir issiimt. Nors kai as ejau issiimt irgi bijojau,bet tikrai labai veltui tai baimei leidau islysti. mirksiukas.gif Sekmes pastojant smile.gif
Atsakyti
O man db labai idomu pasidare. Jei spirale deda per menesines, o as jomis nesergu, nes vartoju kontraceptines Azalia ir noriu isideti spirale. g.gif
Kazin kada ja ides doh.gif
Atsakyti