Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralės įdėjimas

Pirmą kartą,kai dėjo spiralę,skausmas toks ,kaip begemotui,baks ir viskas biggrin.gif Na,gal tiksliau Baaakst ...ir viskas.Toks sekundinis skausmas,o išėmimas tai išvis,niekų darbas.Kalbėjau su gine,kad norėsiu išsiimti spiralę,tipo žinau,kad per mėnesines išima,o ji sako,kam tau laukti,ir jau parodo,kad išėmė blink.gif Nieko nejaučiau. Dabar planuoju eiti dėtis vėl,bet kažko baimė ima rolleyes.gif
Vaistinėje dar neklausiau,bet internete pastebėjau,kad ir spiralę reikia su receptu pirkti g.gif Ar čia klaidinga info?
Atsakyti
Šiandien nusipirkau,recepto nereikėjo biggrin.gif
Bet jau kainų skirtumas blink.gif T formos varinė 35 lt.,o pasagos formos Nova T 113 lt doh.gif
Atsakyti
as pirkau ana savaite nova-t virs 150lt blink.gif
skaudejo siek tiek idedant,issimant jokio skausmo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE((mirtise) @ 2009 05 13, 18:14)
Šiandien nusipirkau,recepto nereikėjo  biggrin.gif
Bet jau kainų skirtumas  blink.gif  T formos varinė 35 lt.,o pasagos formos Nova T 113 lt  doh.gif

o kokiose cia vaistinese?Ir kuo jos skiriasi g.gif tik forma ar ir apsauga blush2.gif Visai nesigaudau.As ir noreciau isideti spirale.Internete ziurejau kaina-apie 86ltvarines,bet nezinau kokios formos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(smala @ 2009 05 14, 17:13)
o kokiose cia vaistinese?Ir kuo jos skiriasi g.gif tik forma ar ir apsauga blush2.gif Visai nesigaudau.As ir noreciau isideti spirale.Internete ziurejau kaina-apie 86ltvarines,bet nezinau kokios formos schmoll.gif

pirma su gine pasitark,kokia tau tiktu labiausiai,man patare NOVA-T,bet ji man virs 150 atsiejo doh.gif 5metams
Atsakyti
QUOTE(Angeliocikas @ 2009 05 15, 15:40)
pirma su gine pasitark,kokia tau tiktu labiausiai,man patare NOVA-T,bet ji man virs 150 atsiejo doh.gif 5metams

Mano gine tai visai fool.gif .Pasakiau,kad noriu keisti KT i spirale-sugebejo tik pasakyt:"gerai,ateikit trecia MMdiena ir idesim"Tiesa,tepineli paeme,bet daugiau nieko g.gif nei paaiskino ka,nei patare kokia pirkt.As pati paprasiau,kad israsytu recepta,del viso pikto,tai israse NovaT.Visa info renku SM forume thumbup.gif
Atsakyti
Ar skaudės labai priklauso nuo pačios gines. Pas viena skausmas buvo nerealus, po to ilgai kraujavo. Pas kitą toks lengvas bakstelėjimas, vos pasitepė pora dienų ir viskas. O kaip dėl tų 5 metų? Ar nešiojat taip ilgai, nes aš kažkaip tai bijau, 3 metai ir einu išsiimt.
Atsakyti
QUOTE(smala @ 2009 05 14, 17:13)

Labas.Aš pirkau Klaipėdoje "Drakono" vaistinėje.
O geriausia buvo tai,kad nuėjus pas ginę,ji pasakė,kad brangesnė nereiškia geresnė,ta pigesnė būtų buvusi mažesnė,tipo patogesnė.O man vaistinėj kitaip sakė g.gif Ginė pasakė,kad joms svarbiau brangiau parduoti.Bet šį kartą aš pati rinkausi brangesnę,nes galvojau ,kad šiuo atveju brangiau yra geriau blush2.gif
O forma abiejų buvo tokia pat T
Tik tiek ,kad Nova T buvo įpakuota į dėžutę,o ta pigesnė tik vakuminiam celofaniniam įpakavime.
Tai gal dėžutė brangiai kainavo lotuliukas.gif
Atsakyti
4u.gif

oi kokia aktualia tema mergaites kalbates... ir manes tai laukia... blush2.gif
nepasakyciau kad nebijau ax.gif
Papildyta:
4u.gif

ir dar girdejau toki pletka kad harmonines spirates perka Skandinavijos salyse, jos ten per puse pigesneės su musu daktariuku israsytais receptukais
bigsmile.gif
Atsakyti
labutes mergaites,as siandien isidejau spirale nova t,tai idejimo baisiai bijojau na ir skaudejo truputi nors ir purske nuskausminamuju o siaip procedura labai trumpa,paruosimas ilgesnis,nemalonu kai ja stume i vieta baisiai,bet poto viskas gerai.dabar as namuose ir paskauda pilvuka ax.gif labai tikiuosi kad ji tiks doh.gif gine sake kad trys menesiai pakol ji isitvirtins.
Atsakyti
QUOTE(smala @ 2009 05 16, 11:36)
Mano gine tai visai fool.gif .Pasakiau,kad noriu keisti KT i spirale-sugebejo tik pasakyt:"gerai,ateikit trecia MMdiena ir idesim"Tiesa,tepineli paeme,bet daugiau nieko g.gif nei paaiskino ka,nei patare kokia pirkt.As pati paprasiau,kad israsytu recepta,del viso pikto,tai israse NovaT.Visa info renku SM forume thumbup.gif

tikrai gera,jei nesugeba net patarimu duot blink.gif
Atsakyti
jooooooo kaip prisiskaitai tai ir bijau detis vienam skauda kitam ne dar kitam salutiniai poveikiai kazin kas man treciadeni bus g.gif
Atsakyti