Pirmą kartą,kai dėjo spiralę,skausmas toks ,kaip begemotui,baks ir viskas Na,gal tiksliau Baaakst ...ir viskas.Toks sekundinis skausmas,o išėmimas tai išvis,niekų darbas.Kalbėjau su gine,kad norėsiu išsiimti spiralę,tipo žinau,kad per mėnesines išima,o ji sako,kam tau laukti,ir jau parodo,kad išėmė Nieko nejaučiau. Dabar planuoju eiti dėtis vėl,bet kažko baimė ima
Vaistinėje dar neklausiau,bet internete pastebėjau,kad ir spiralę reikia su receptu pirkti Ar čia klaidinga info?
Šiandien nusipirkau,recepto nereikėjo
Bet jau kainų skirtumas T formos varinė 35 lt.,o pasagos formos Nova T 113 lt
as pirkau ana savaite nova-t virs 150lt
skaudejo siek tiek idedant,issimant jokio skausmo
skaudejo siek tiek idedant,issimant jokio skausmo
QUOTE((mirtise) @ 2009 05 13, 18:14)
Šiandien nusipirkau,recepto nereikėjo
o kokiose cia vaistinese?Ir kuo jos skiriasi tik forma ar ir apsauga Visai nesigaudau.As ir noreciau isideti spirale.Internete ziurejau kaina-apie 86ltvarines,bet nezinau kokios formos
QUOTE(smala @ 2009 05 14, 17:13)
o kokiose cia vaistinese?Ir kuo jos skiriasi tik forma ar ir apsauga Visai nesigaudau.As ir noreciau isideti spirale.Internete ziurejau kaina-apie 86ltvarines,bet nezinau kokios formos
pirma su gine pasitark,kokia tau tiktu labiausiai,man patare NOVA-T,bet ji man virs 150 atsiejo 5metams
QUOTE(Angeliocikas @ 2009 05 15, 15:40)
pirma su gine pasitark,kokia tau tiktu labiausiai,man patare NOVA-T,bet ji man virs 150 atsiejo 5metams
Mano gine tai visai .Pasakiau,kad noriu keisti KT i spirale-sugebejo tik pasakyt:"gerai,ateikit trecia MMdiena ir idesim"Tiesa,tepineli paeme,bet daugiau nieko nei paaiskino ka,nei patare kokia pirkt.As pati paprasiau,kad israsytu recepta,del viso pikto,tai israse NovaT.Visa info renku SM forume
Ar skaudės labai priklauso nuo pačios gines. Pas viena skausmas buvo nerealus, po to ilgai kraujavo. Pas kitą toks lengvas bakstelėjimas, vos pasitepė pora dienų ir viskas. O kaip dėl tų 5 metų? Ar nešiojat taip ilgai, nes aš kažkaip tai bijau, 3 metai ir einu išsiimt.
QUOTE(smala @ 2009 05 14, 17:13)
Labas.Aš pirkau Klaipėdoje "Drakono" vaistinėje.
O geriausia buvo tai,kad nuėjus pas ginę,ji pasakė,kad brangesnė nereiškia geresnė,ta pigesnė būtų buvusi mažesnė,tipo patogesnė.O man vaistinėj kitaip sakė Ginė pasakė,kad joms svarbiau brangiau parduoti.Bet šį kartą aš pati rinkausi brangesnę,nes galvojau ,kad šiuo atveju brangiau yra geriau
O forma abiejų buvo tokia pat T
Tik tiek ,kad Nova T buvo įpakuota į dėžutę,o ta pigesnė tik vakuminiam celofaniniam įpakavime.
Tai gal dėžutė brangiai kainavo
oi kokia aktualia tema mergaites kalbates... ir manes tai laukia...
nepasakyciau kad nebijau
Papildyta:
ir dar girdejau toki pletka kad harmonines spirates perka Skandinavijos salyse, jos ten per puse pigesneės su musu daktariuku israsytais receptukais
labutes mergaites,as siandien isidejau spirale nova t,tai idejimo baisiai bijojau na ir skaudejo truputi nors ir purske nuskausminamuju o siaip procedura labai trumpa,paruosimas ilgesnis,nemalonu kai ja stume i vieta baisiai,bet poto viskas gerai.dabar as namuose ir paskauda pilvuka labai tikiuosi kad ji tiks gine sake kad trys menesiai pakol ji isitvirtins.
QUOTE(smala @ 2009 05 16, 11:36)
Mano gine tai visai .Pasakiau,kad noriu keisti KT i spirale-sugebejo tik pasakyt:"gerai,ateikit trecia MMdiena ir idesim"Tiesa,tepineli paeme,bet daugiau nieko nei paaiskino ka,nei patare kokia pirkt.As pati paprasiau,kad israsytu recepta,del viso pikto,tai israse NovaT.Visa info renku SM forume
tikrai gera,jei nesugeba net patarimu duot
jooooooo kaip prisiskaitai tai ir bijau detis vienam skauda kitam ne dar kitam salutiniai poveikiai kazin kas man treciadeni bus