Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralės įdėjimas

Na man spirales idejimas buvo irgi skausmingas bet zinote buvo imanoma iskesti.....
Atsakyti
Neskaudėjo visai,o dėl išėmimo nežinau ,nes neteko jos išimti ...
Atsakyti
nu visai nekaudejo,atsistojau pasisnekejau dar su daktare ir isvaziavau apsipirkineti i prekybos centra rubu biggrin.gif P.S. nemalonus jausmas kai rakinejas ten ir tiek ... liezuvis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renatuxre: 19 balandžio 2009 - 12:59
Kai man dejo, visai nieko nejaučiau rolleyes.gif Tik labai skaudėjo po to kokia parą. Jau sakiau,kad ka nors pagimdysiu, nes skausmas kaip per sąrėmius buvo. Galvoju,kad neužilgo išsiimsiu,tai tikiuosiu,kad taip pat lengvai ir atiduosiu ją. biggrin.gif Čia tikriausiai kiekvienai labai skirtingai.
Atsakyti

Man irgi neskaudėjo, kai dėjo. Tik buvo labai silpna pasidarę, toks šaltas prakaitas išmušė ir oro ėmė trūkt, kai sužnybo gimdos kaklelį. Gerai kad neilgai kentėt reikėjo, nes jausmas tikrai ne iš tų maloniųjų verysad.gif Bet aš negimdžiusi. Gimdžiusiom įdėt lengviau ir mažiau visokių blogų pojūčių, nes gimdos kaklelis ne toks stangrus.
Atsakyti
QUOTE(vilma_klp @ 2009 04 17, 21:16)
sveikutes.siandien idejo spirale man...nezinau ar dar kada ja desiuosi gyvenime,kadangi skausmas buvo nereaaaaaaliai didelis,skaudejo kaip per labai skausmingas menesines,tik dar desimt kartu skaudziau.panasu i saremius...pradejo rankos,kojos,veidas tirpt.drebulys...dave amoniako uostyt,veida vandeniu taske,rankas tryne...
marino su lidokainu ar kaip jis ten vadinas,is pradziu purske,o po to ir suleido.bet man vistiek skaudejo ziauriai.gine sake,kad gavosi per didele doze nuskausminamuju.bet nieko nesuprantu,kaip per didele doze nuskausminamuju,jei man skaudejo ziauriai... g.gif sesele sake,kad gal alergiska tam vaistui...na bet sake labai retai pasitaiko,kad taip sunkiai penesa idejima spirales.dar valanda gulejau kabinete,kai atsisesdavau,taip vos ne krisdavau vel...tai net kavos padare sesele,kad spaudimas pakiltu...po valandos viskas praejo...
o pries mane dejo vienai merginai,tai ji vos atsistojo,sake jokio skausmo nejuto ir isejo sau ramiausiai namo...

o kur tu dėjaisi- privačioje poliklinikoje?
Atsakyti
labos 4u.gif
as nusipirkau Copper T spirale,laukiu mmm ir eisiu detis rolleyes.gif laukiu nesulaukiu rolleyes.gif tik iskilo gana kvailas klausimas blush2.gif deda per mmm paskutines dienas,tai kaip ten nueiti tokiai nelabai svariai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Karalienė_Margo @ 2009 04 22, 18:57)
labos 4u.gif
as nusipirkau Copper T spirale,laukiu mmm ir eisiu detis rolleyes.gif laukiu nesulaukiu rolleyes.gif tik iskilo gana kvailas klausimas blush2.gif deda per mmm paskutines dienas,tai kaip ten nueiti tokiai nelabai svariai blush2.gif

sveika 4u.gif siaip spirale deda ne per paskutines o per 2-3menesiniu diena,kai tu labiausiai kraujuoji ir daugiausiai kaklelis buna atsidares,tada ne taip skauda ir nereikia jo su medicininem replem prapletineti mirksiukas.gif
Del kraujo nesijaudink,taip jau turi buti,tik as pries vaziuojant pas daktare detis spirales nuejau visvien po dusu,svariai nusiprausiau biggrin.gif
Atsakyti
man dejo spirale praejus 6sav po gimdymo, skausmas buvo kaip lengvas saremis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Karalienė_Margo @ 2009 04 22, 17:57)
labos 4u.gif
Kodėl nešvariai, gali prieš eidama apsiprausti 4u.gif
O man sakė dėtis geriausiai 4 dieną, pirmą dėjaus per 4 dieną, o dabar kai dėjaus antrą kartą tai dėjaus 5 dieną, nes gyd. negalėjo kitaip rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dominyka3 @ 2009 04 23, 21:27)
Kodėl nešvariai, gali prieš eidama apsiprausti 4u.gif
O man sakė dėtis geriausiai 4 dieną, pirmą dėjaus per 4 dieną, o dabar kai dėjaus antrą kartą tai dėjaus 5 dieną, nes gyd. negalėjo kitaip rolleyes.gif

na tai zinoma kad pries eidama apsiprausiu,kaip ir kiekviena kart einant pas gine,bet vistiek mmm metu tai ne siaip bet kuria diena ax.gif na tiesiog pamasciau,kad nelabai malonu (nors apskritai man ten nemalonu)tom dienom ant samalioto lipt blush2.gif
Atsakyti
na siandien jau idejo spirale ax.gif gerai kad procedura trunka tik kelias sekundes doh.gif skausmelis tai nemalonus,nors buna ir stipresniu rolleyes.gif visa diena maudzia pilva,prigeriau vaistu,vlandai nuima ir vel skauda doh.gif tikiuosi organizmas susidraugaus su svetimkuniu rolleyes.gif ir siaip kazkaip nezinau kaip jauciuosi...vat papasakojo drauge kaip ji buvo isidejusi spirale,buvo pastojusi ir persileido,ant popieriaus pamate puslele iskritusia......kazkaip paveike mane,nors zinojau sios spirales veikimo principa unsure.gif
Atsakyti