Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralės įdėjimas

QUOTE(dowiliuke @ 2007 11 23, 15:21)
man gal pora dienų skaudėjo, bet aš ne kraujavau  g.gif

Gal kažką užkabino bedėdama spiralę g.gif Na, belieka laukt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Spurgiucs @ 2007 11 23, 14:28)
Gal kažką užkabino bedėdama spiralę g.gif Na, belieka laukt unsure.gif

o gal tu nelauk, pasiskambink gydytojai ir paklausk mirksiukas.gif bus ramiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Evita1 @ 2007 11 14, 18:16)
Kuomet man ja dejo, as alpau is skausmo, geriau jau pagimdyt, nei spirale isidet.. Stai ir to isemimo laaabai bijau. Pasiteiravau ar galima kaip nors numalsinti skausma isimant ta spirale, tai man atsake, kad ''jei skausmas nepakeliamas, purskiamas lidokainas, kuris siek tiek apmazina skausma''.

Man įdėjimas taip pat buvo laabai skausmingas, tiksliau, ne pats įdėjimas, o iš karto po to. Prieš dedant man nuskausmino vietiškai lidokainu, nes dar pati maitinu MP (kitaip gyd. sakė, kad būtų injekcija nuskausminančių). Vis dėlto be injekcijos neapsiėjau, teko ginekologei po visko suleist man Nošpos ir amoniako po nosim pakišti, nes iš skausmo negalėjau net pajudėti doh.gif . Man tai prilygo gimdymo skausmui. Bet kaip supratau, tokia audringa organizmo reakcija tikrai nėra dažna, todėl nesibaiminkit dar planuojančios dėtis mirksiukas.gif . Čia viskas labai individualu.
Atsakyti
Mirenos spirale isidejau vakar.Is anksto tariausi su gyditoja privaciai nes mano situacija sudetingesne.Turiu tris vaikucius,bet nei vieno negimdziau pati.Visi gime Cezario operacijos metu.Todel gimdos kaklelis labai standus.Pries dedant spirale gyditoja liepe isideti i tiesiaja zarna diklofenako zvakute ir palaukti pusvalandi kol suveiks.Kai jos paklausiau apie kaklelio nupurskima lidokainu,pasake kad tai praktiskai neveiksminga.Spirales dejimas truko gal kokiu 10 min,o pats skausmas tikrai nebuvo nepakeliamas.Netgi sakyciau visai proto ribose smile.gif .Todel reziumuojant galeciau pasakyti kad,gimdziusiom visai nera ko bijo.Nes skausmas kaip moterys minejo kaip uodo ikandimas.Ipatingai jautriom del sventos ramybes patarciau pries procedura pacioms diklofenako zvakute isideti.O negimdziusias arba gimdiusias per operacija, nuraminti,kad su nuskausminamaisiais viskas iskenciama ir be dideliu pastangu.Bent jau man taip buvo.Sekmes visoms 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilte777: 27 lapkričio 2007 - 17:49
Sveikos smile.gif gryzau is Lietuvos, be spirales. Taigi ta lidokaina ipurske tiesiai i maksti, truputi palauke ir tuomet iseme spirale. Nieko nejauciau, jokio skausmo rolleyes.gif Dieve koks geras jausmas...o taip bijojau thumbup.gif
Atsakyti
Idedant spirale man buvo laaabai nemalonus jausmas, nu toks kaip per skausmingas mmmm. Ta pati vakara irgi labai skaudejo, net silpna buvo. Deja teko man ja greit ir issiimti, nes buvo pasislinkus. Tai uz jokius pinigus as jos vel nesideciau schmoll.gif O isemimas man nebuvo toks baisus, tik kai po isemimo patepe su spiritu dezinfekcijai, tai tai nemaloniai nudiegeir viskas. Brrrr net nupurte prisiminus wacko.gif
Atsakyti
Kai man dėjo tai aš nepasakyčiau kad labai ten skaudėjo, aišku procedūra nemaloni, bet trunka ne ilgai (visas apsilankymas kažkur buvo 15-20 min). Paskui iškart nuėjau į darbą, po įdėjimo skausmo nebuvo, gal truputi maudžia.
Atsakyti
QUOTE(ver @ 2007 12 04, 17:03)
Kai man dėjo tai aš nepasakyčiau kad labai ten skaudėjo, aišku procedūra nemaloni, bet trunka ne ilgai (visas apsilankymas kažkur buvo 15-20 min). Paskui iškart nuėjau į darbą, po įdėjimo skausmo nebuvo, gal truputi maudžia.

...o as po idejimo dar pas daktare gulejau kabinete, nes buciau kritusi be samones nuo skausmo. Paskui 2 dienas it paslika lovoj gulejau... taip, kiekvienam savo. Vienoms skauda, kitoms ne. Teisingiau retas atvejis kai laabai skauda. as esu is tu retuju doh.gif
Atsakyti
Man kai dejo spirale siaubingai skaudejo blush2.gif Galvojau isprotesiu is skausmo,gal delto kad siaubingai bijojau doh.gif
Atsakyti
sveikos panos mirksiukas.gif man kai dejo spirale as taip pat raiciausi ant tos kedes is skausmo,nors nepasakyciau,kad buvo taip skausminga kaip gimdyti blush2.gif bet jausmas nekoks...dabar tenka ja issimti,tai labai bijau,nenoriu vel visa tai iskesti kai kazkas krapstosi po ...khmm rolleyes.gif tai uzsirasiau privaciai pas savo daktara pas kuri gimdziau.jis Dievas,mane isgelbes biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
sveikutes.siandien idejo spirale man...nezinau ar dar kada ja desiuosi gyvenime,kadangi skausmas buvo nereaaaaaaliai didelis,skaudejo kaip per labai skausmingas menesines,tik dar desimt kartu skaudziau.panasu i saremius...pradejo rankos,kojos,veidas tirpt.drebulys...dave amoniako uostyt,veida vandeniu taske,rankas tryne...
marino su lidokainu ar kaip jis ten vadinas,is pradziu purske,o po to ir suleido.bet man vistiek skaudejo ziauriai.gine sake,kad gavosi per didele doze nuskausminamuju.bet nieko nesuprantu,kaip per didele doze nuskausminamuju,jei man skaudejo ziauriai... g.gif sesele sake,kad gal alergiska tam vaistui...na bet sake labai retai pasitaiko,kad taip sunkiai penesa idejima spirales.dar valanda gulejau kabinete,kai atsisesdavau,taip vos ne krisdavau vel...tai net kavos padare sesele,kad spaudimas pakiltu...po valandos viskas praejo...
o pries mane dejo vienai merginai,tai ji vos atsistojo,sake jokio skausmo nejuto ir isejo sau ramiausiai namo...
Atsakyti
Aš ir įsidėjau prieš kelias dienas spiralę, ir jau antrą kartą.Aišku, kaip ir daugeliui pasidarė tamsu akyse, bet man neprireikė jokių vaistų, bandžiau atsipalaiduoti, jausmas tai ne koks schmoll.gif , ir nesuprantu, kaip kitos nieko net nepajaučia g.gif , gal kad aš negimdžius pati rolleyes.gif , o kai reiks išimti tai žinau, kad neskaudės,tik jaučiasi, kad ištraukia ir viskas thumbup.gif
Atsakyti