"Ellame" šventinis stangrinančių ir regeneruojančių šilkių kaukių rinkinukas.
QUOTE(Typhoon Morakot @ 2015 12 29, 15:38)
Gal yra nuolaida Eucerin kurioje nors vaistineje?
Gintarinėje vaistinėje
Labai patinka D&G pudra, bet norėtųsi, kad vos ilgiau laikytų, tai bandysiu naudot primerį. Niekad nebandžiau
Laura Mercier Foundation Primer
QUOTE(bu_bu @ 2015 12 30, 20:32)
Labai domina kaip šis? Ar geri nuplauna makiažą ir ar neturi labai stipraus kvapo? Mačiau daug kas jį labai giria
Man labai patinka, dėl to ir kartoju. Tikrai gerai nuplauna makiažą. Patinka, kad galima naudoti tiek akims, tiek veidui. Šiaip kvapą tikrai stiprų ir intensyvų turi, bet man jis patinka, tikrai neerzina.
QUOTE(bu_bu @ 2016 01 02, 10:24)
Labai patinka D&G pudra, bet norėtųsi, kad vos ilgiau laikytų, tai bandysiu naudot primerį. Niekad nebandžiau
Ir kaip? Ar prailgina išsilaikymą? Man tas pats su Guerlain pudrom, irgi noriu rasti kažką, kas prailgintų išsilaikymą. Labai silikoninių bazių nemėgstu
Smalsu pasidarė kokia dabar kokybė prekybos centruose parduodamų plaukų priemonių. Pirkinys- Loreal Total Repair extreme kondicionierius. Nustebino, kad pagaminta Prancūzijoje. Maniau, pas mus viskas iš Lenkijos.
QUOTE(Malena @ 2016 01 02, 18:27)
Ir kaip? Ar prailgina išsilaikymą? Man tas pats su Guerlain pudrom, irgi noriu rasti kažką, kas prailgintų išsilaikymą. Labai silikoninių bazių nemėgstu
Kaip laikos su baze pakomentuosiu kitą savaitę, nes tik pirmadienį gausiu primerį
O šiaip pudra labai patiko, gražiai ant veido atrodo, spalva ideali. Maskuoja vidutiniškai, bet man gana. Tik va laikos prastokai, na bandysiu su baze, pranešiu
Pasidaviau jūsų įtakai (plius, po skrydžių bais oda išsausėjo) Drėkinančios
Ir radau pašto dėžutėj, labai greitai atėjo
Ir radau pašto dėžutėj, labai greitai atėjo
kvapų namų įsigijau campaku eliksyra ir pušų hidrolata...
iš kur tas gumines kempinėles šepetukam plaut perkat?
QUOTE(Prietarai @ 2016 01 03, 22:23)
iš kur tas gumines kempinėles šepetukam plaut perkat?
Aš tai ebėjuj už dolerį, pamačiau kito daikto ieškodama ir tik vakar sužinojau, kad yra ir originalas jų
"Margarita" apsauginis lūpų balzamas su šaltalankiais.
"SPLAT White Plus" dantų pasta.
Dovanėlės.
"ORIFLAME" trejopo poveikio balzamas - lūpoms patiko.
"The one Long Lasting" lakai :
"Deep Sea", "Lime", "Lush Ivy".
"Miss Giordan" EDP.
"SPLAT White Plus" dantų pasta.
Dovanėlės.
"ORIFLAME" trejopo poveikio balzamas - lūpoms patiko.
"The one Long Lasting" lakai :
"Deep Sea", "Lime", "Lush Ivy".
"Miss Giordan" EDP.