Šilko kokonai grožio muiliukai. Su kakavos sviestu ir baltuoju moliu
Užkabino Victorious atsiliepimai tik aš kiek kitokius pasiėmiau bandymui
"Vera Wang Pink Princess" 30ml.
"Too Faced Better Than Sex" blakstienų tušas.
"Inglot" lūpų piešukas, spalva 17.
"L'Occitane" valomasis veido aliejus.
"Garnier" micelinis vanduo. Labai patinka, jau ne kartą kartojamas.
Dovana:
"Margarita" rankų kremas.
Dar pamirštas pirkinys "Vademecum Repair" dantų pasta.
QUOTE(6Combo9 @ 2015 12 21, 15:29)
Lauksiu atsiliepimu
QUOTE(SaiMita @ 2015 12 20, 18:58)
Net nežinau ką parašyt. Labai puikiai maskuojantis, bet tuo pačiu neapsunkinantis ir labai lengvai sklaidomas produktas. Nesubėgantis į raukšleles. Man labai patinka.]
O kiek išlieka? Darosi įdomu.
QUOTE(Sultry @ 2015 12 21, 00:15)
Šilko kokonai grožio muiliukai. Su kakavos sviestu ir baltuoju moliu
Oho! Tai labai tikiuosi, jog tiks ir patiks . Na, ir "karvės nekainuoja". Aš tai džiaugiuosi, jog šaltuoju sezonu atradau šiuos kokonus.
QUOTE(Raselepagegiai @ 2015 12 21, 20:06)
Kur griebėte ir kokia kaina?
QUOTE(Victorious @ 2015 12 22, 23:36)
Oho! Tai labai tikiuosi, jog tiks ir patiks . Na, ir "karvės nekainuoja". Aš tai džiaugiuosi, jog šaltuoju sezonu atradau šiuos kokonus.
Eurovaistinėje pakuotėje dvi kaukės ir kaina 6.29 Eur. Dar šiandien galioja -30 proc. nežinau, ar gera kaina, bet kai kažkada pirkau už vieną virš 4 Eur, tai dabar atrodo taip pigiai
QUOTE(Victorious @ 2015 12 22, 23:36)
Dėl kokonų - tikrai ne karvę, o mažu ir tiks ir patiks
Ellame kaukėms dabar akcija Eurovaistinėj čia ir aš prigriebiau vieną rinkinuką
QUOTE(**Gin** @ 2015 12 22, 22:33)
Lauksiu atsiliepimu
Nežinau kaip Combo, bet man šitas tušas pats geriausias atradimas Trečią jau naudoju Labai storina, riečia. Labai gražiai atrodo blakstienos
Kur perkate mamytės šį išgirtą tušą?
QUOTE(bu_bu @ 2015 12 23, 06:41)
Nežinau kaip Combo, bet man šitas tušas pats geriausias atradimas Trečią jau naudoju Labai storina, riečia. Labai gražiai atrodo blakstienos
Beveik pritariu . Padažo nuostabiai, bet man nelaikydavo užrietimo, nusileisdavo blakstienos dienos eigoj, tai teko ieškotis kito.