Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausi pirkiniai

QUOTE(Biancca @ 2016 03 28, 16:25)
Laukiu parkeliaujant, tikiuosi, kad su spalva pataikiau unsure.gif Urban Decay Naked maskuoklis

Turiu. Uzmusantis spirito kvapas, paakiams nenaudoju blink.gif tinka tik spuogeliams maskuoti, kad juos dziovintu, nors ir tam nelabai tinkamas, nes gan skystas ir lengvas. Daug labiau patiko (ir pigiau!) Maybelline The Eraser anti-age su kempinele.
Papildyta:
QUOTE(NIDCKA @ 2016 03 23, 22:44)

Kaip patinka? bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=Vitulka,2016 03 26, 14:45]
Rasa kremas-gelis bikiniui.

Paskirtis tai netokia.. jau esate naudojusi? Nuo berimu?
Atsakyti
QUOTE(bu_bu @ 2016 03 28, 23:27)
Labai, labai domins atsiliepimas kai gusit. Palikit UD temoje, ačiū!  4u.gif

QUOTE(Mivida @ 2016 03 29, 15:55)
Turiu. Uzmusantis spirito kvapas, paakiams nenaudoju  blink.gif  tinka tik spuogeliams maskuoti, kad juos dziovintu, nors ir tam nelabai tinkamas, nes gan skystas ir lengvas. Daug labiau patiko (ir pigiau!)

O blyn, o aš dėl paakių jį ir pirkau unsure.gif Šiandien jau gavau, ryt išbandysiu ir prasinešiu 4u.gif
Atsakyti
Užsisakiau kremą Mad Hippie kremą - laukiu nesulaukiu. Seniai nemačiau tokios geros sudėties, pirmas ingredientas taip išgirtas niacinamidas. Gal kuri bandėte, tiko? smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Biancca @ 2016 03 29, 15:26)
O blyn, o aš dėl paakių jį ir pirkau unsure.gif Šiandien jau gavau, ryt išbandysiu ir prasinešiu 4u.gif

man gyvai pasirode pernelyg geltona antra spalva. o pirma per sviesi biggrin.gif issirinkau mac. lauksiu atsiliepimo apie naked 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2016 03 30, 10:22)
man gyvai pasirode pernelyg geltona antra spalva. o pirma per sviesi  biggrin.gif issirinkau mac.  lauksiu atsiliepimo apie naked  4u.gif

tokie ir atsiliepimai nete, kad atspalviai labai nekokie, sunku prisitaikyt ax.gif
Atsakyti
Labai seniai užsakyti ir kątik gauti bigsmile.gif Tikrai nuostabūs ABH lūpų blizgiai... wub.gif
Spalvytės: Kristen (apačioje) ir Vintage (viršuje)

user posted image
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2016 03 30, 11:22)
man gyvai pasirode pernelyg geltona antra spalva. o pirma per sviesi  biggrin.gif issirinkau mac.  lauksiu atsiliepimo apie naked  4u.gif

Kurį "MAC" maskuoklį išsirinkai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bu_bu @ 2016 03 30, 15:31)
Labai seniai užsakyti ir kątik gauti  bigsmile.gif  Tikrai nuostabūs ABH lūpų blizgiai... wub.gif
Spalvytės: Kristen (apačioje) ir Vintage (viršuje)

Grožiai wub.gif Iš kur sakėtės? Jie pakankamai pigmentuoti, ar klystu?
Atsakyti
QUOTE(Biancca @ 2016 03 30, 20:10)
Grožiai wub.gif Iš kur sakėtės? Jie pakankamai pigmentuoti, ar klystu?

Iš jų oficialaus puslapio per tarpininkes. Nes tada kitur nebuvo jų. Dabar žiūriu atsiranda daugiau kur nusipirkt 4u.gif

Šiaip tikrai labai pigmentuoti. Tokių pigmentuotų blizgių nesu turėjus. Kas patinka apie juos, kad neturi to lipnumo kaip kokie NARS ar Tarte. Nervuoja jis kartais mane biggrin.gif

Laikosi neblogai, aišku galėtų ilgiau. Dienos eigoj reikia atsinaujint kelis kart, nes po pietų nusivalgo biggrin.gif Na bet man ne problema tas. Šiaip labai smagūs ant lūpų, drėkinantys, na "patogūs" tokie. Ir spalva gerai sau prisiderinau. Kasdieninės, einamos biggrin.gif

Va pigmentacija kokia:
user posted image
Atsakyti
Negalejau siandien atsispirti nuolaidoms ax.gif Prigriebiau Vichy Normaderm Night Detox kremuka nakciai ir Vichy Aqualia Thermal paakiu geli(nemoku ikelti paveiksleliu) smile.gif siandien bandysiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bu_bu @ 2016 03 30, 21:01)

Šiaip tikrai labai pigmentuoti. Tokių pigmentuotų blizgių nesu turėjus. Kas patinka apie juos, kad neturi to lipnumo kaip kokie NARS ar Tarte. Nervuoja jis kartais mane biggrin.gif

Ačiū už atsiliepimą, jaučiu, prasipirksiu aš su jais, nes visada svajodavau apie stipriai pigmentuotus blizgesius blush2.gif
Atsakyti