CLARINS MULTI-ACTIVE JOUR kremas
Lengvas dieninis kremas visiems odos tipams
QUOTE(bu_bu @ 2016 03 22, 22:34)
iš kurrr?? aš neberandų jų ebay už padorią kainą, o man jos taip patiko
reikėjo kaukės plaukam jau senokai, bet kažkaip už nieko akis neužkliuvo, kol nepamačiau šios
kūno losionas. nežinau kodėl, bet man svarbu, kad kūno kremas būtų natūralesnis, nors dušo želė belekokia pas mane dažniausiai. kaži jaučia oda 'natūralų' produktą ar ne
ir jau koks 10as
QUOTE(Prietarai @ 2016 03 23, 15:55)
iš kurrr?? aš neberandų jų ebay už padorią kainą, o man jos taip patiko
Per tarpininkes... Bet Target jų labai gera kaina, tai normaliai gavosi
Kartojama, N2 spalva
Bandysiu naują liniją
Natura Estonica šampūnas skatinantis plaukų augimą
Natura Estonica plaukų kaukė skatinanti augimą
QUOTE(Biancca @ 2016 03 24, 17:03)
Bandysiu naują liniją
Is kur sitie? Gal jau isbandete? Jei taip, kokie pirmieji ispudziai?
DIOR Backstage Blender / makiažo kempinėlė
QUOTE(cameja @ 2016 03 25, 01:50)
kur pirkta ? Domins atsiliepimas
QUOTE(Renata123 @ 2016 03 18, 23:22)
Na ir kaip jums? Mano pirkinys analogiskas. Po savaites naudojimo esu labai patenkinta! Po ziemos sezono, oda katastrofiskai isdziuvo..
QUOTE(gatinha2 @ 2016 03 25, 00:30)
Is kur sitie? Gal jau isbandete? Jei taip, kokie pirmieji ispudziai?
elevita.lt
Jau spėjau kartą išbandyti - pirmosios impresijos pačios geriausios Pirmiausia patinka, kad sudėtis yra be didžiųjų blogybių (nors akylai jos tikrai nestudijavau). Šampūnas toks tirštokas, putoja vidutiniškai, labai maloniai kvepia, matosi, kad skalsiai naudosis. Po šampūno ir kaukės (kuri vis dėlto, įtariu, labiau atitinka ne kaukę, o tiesiog gerą balzamą) plaukai atrodo puikiai: labai minkšti ir švelnūs, vos papurę, per šepetį slysta kaip šilkiniai
Pasileidau trupuciuka su pirkiniais
Melvita pienelis (kazkada sios linijos 'jelly' prausikli turejau ir labai labai patiko, tai bandysiu dabar si)
Jane Iradale 'pink smoothie' lupu blizgis - jau verkiant reikejo kazkokio bespalvio ar svelnaus rozinio blizgio, kad galeciau tept ant rozinio ar alyvinio lupdazio:
Melvita pienelis (kazkada sios linijos 'jelly' prausikli turejau ir labai labai patiko, tai bandysiu dabar si)
Jane Iradale 'pink smoothie' lupu blizgis - jau verkiant reikejo kazkokio bespalvio ar svelnaus rozinio blizgio, kad galeciau tept ant rozinio ar alyvinio lupdazio: