QUOTE(Honey @ 2016 03 13, 03:11)
Ms.Blonde neblogai pasiautėjai
lauksiu atsiliepimų apie Honest Beauty
Cia vasario ir kovo pirkiniai - mazokai is tikruju pastaruoju metu perku, nebent kazko reikia, bet siaip stengiuosiu prisilaikyt ir neapsikraut priemonem. Nors truputi pasileidau su lupu produktais paskutiniu metu, nors cia mano amzina silpnybe. Dabar 1-2 lupdaziu ar blizgiu (kokio svelnaus link barbiskumo rozinio ir rozinio-alyvinio) noreciau ir bus ramu kolkas.
Honest Beauty patiko.
Highlighter'i kasdien naudoju, kartais lengvai per bronzata/skaistalus ant skruostu perbraukiu susvelnindama anu efekta. Jei daugiau tepant (gal tiksliau riebiau paemus jo sepeteliu ar pasluoksniavus), tai tas highlighter'io efektas geras, esu ir vakarui naudojus. Reiketu rimciau pabandyt, bet kiek bandziau, tai man labai panasus efektas i Kide 'gold' spalvos highlighter'i, tik kad Honest Beauty kaina trigubai mazesne
Kide minkstesnis, labiau/daugiau pasiima, tai ir efektas iskart ryskesnis. Bet ant rankos esu abu prabraukus, tai svytejimas ir spalva labai labai panasus.
Na o tas lupu blizgis irgi smagus. Norejau kazkokios tamsesnes, ryskesnes spalvos, tai kaip tik jis man. Pagal aprasyma turetu but pusiau matinis, bet man labiau kreminis jo fektas - nera blizguciu, slapumo, bet dregnos lupos atrodo. Minkstas, lengvai tepas (tepu tiesiai is tubeles), neislieka ilgai, bet ant lupu pigmento lieka, o ir siaip man nebuvo minuso su jo laikymu. Gal tik kazkiek paplaukia is konturo, bet cia ir pati kalta esu, nes megstu riebiau lupu produktus tept. Ir skonis labai labai malonus
Noreciau isbandyt ir paprasta ju blizgi, bet kolkas nukelsiu i ateiti, nes dar tiek tu naudojamu lupu produktu turiu, kad kazka reiketu uzbaigt pries dairantis i naujus...