Aš niekad neatsilaikau prieš tokias inovatyvias įdomybės
Makeup Eraser makiažą valantis rankšluostukas. Reikia tik sušlapinti, sako nuvalo net ir waterproof tušą. Užsisakiau, turėčiau ryt gaut. Testuosiu
Baigės mylimasis L'oreal Professional Mystic Oil plaukų kremas nuo karščio. Buvo TOBULAS! Išimtas iš prekybos Visur out of stock, tad į jo vietą: Kérastase Resistance Ciment Thermique Resurfacing Reinforcing Milk, tikiuosi rasiu pakaitinį
QUOTE(NORIKA @ 2016 03 09, 18:56)
Yra, bet matyt nieks nediskutuoja tai i gala nuslinkus tema. Per paieska bandykit ziuret.
O veidui tai gal ne taip isireiskiau pavadindama pieneliu, bet turejau galvoje si. http://www.cremedela...-removes-makeup
Pradzioj patiko, paskui kazkaip nebe, palikdavo lipnuma, nemalonu jausma ant veido....
O veidui tai gal ne taip isireiskiau pavadindama pieneliu, bet turejau galvoje si. http://www.cremedela...-removes-makeup
Pradzioj patiko, paskui kazkaip nebe, palikdavo lipnuma, nemalonu jausma ant veido....
Bandziau ieskoti,taciau nieko neradau O jus nuprausdavot ji vandeniu ar tiesiog nuvalydavot su vatos diskeliu?
QUOTE(bu_bu @ 2016 03 09, 21:05)
Aš niekad neatsilaikau prieš tokias inovatyvias įdomybės
Makeup Eraser makiažą valantis rankšluostukas. Reikia tik sušlapinti, sako nuvalo net ir waterproof tušą. Užsisakiau, turėčiau ryt gaut. Testuosiu
Oho kas per įdomybė Kur pirkot? Labai lauksiu atsiliepimo
QUOTE(cindy @ 2016 03 09, 23:45)
Oho kas per įdomybė Kur pirkot? Labai lauksiu atsiliepimo
Topbeauty.lt turi, paskaičiavau, kad tiek pat kiek ir per tarpininkes siųstis išeina, tai griebiau
Būtinai gavus ir išbandžius parašysiu atsiliepimą
RAMINTA domins atsiliepimai apie visus produktus. iskur pirkai madara?as turejau accorele meginukus tai nelabai suzavejo
QUOTE(bruknytee @ 2016 03 09, 21:14)
Bandziau ieskoti,taciau nieko neradau O jus nuprausdavot ji vandeniu ar tiesiog nuvalydavot su vatos diskeliu?
Visaip bandziau....
RT lūpų teptukas
Revlon ColorBurst Lip Butte - Peach Parfait
NYX Baked Blush Illuminator Bronzer - Foreplay (vidurinis)
Maybelline Eraser Dark Circles maskuoklis ir pudra
Douglas aliejus kūnui
Visos foto suskolintos
QUOTE(NORIKA @ 2016 03 10, 17:35)
NYX Baked Blush Illuminator Bronzer - Foreplay (vidurinis)
Labai domins atsiliepimas apie NYX skaistalus ir Maybelline pudrą. Maskuoklis man labai patiko, kaži kaip pudra, nematyta
QUOTE(bruknytee @ 2016 03 07, 14:54)
Nusipirkau La Mer firmos drekinamaji soft krema ir tonika,esu super patenkinta kaina didele...bet labai knietejo isbandyti ir nenusivyliau noreciau dar ka nors isbandyti, bet nera kas pasidalintu savo patirtim apie siuos gaminius
Ko nerekomenduočiau tai jų prausiklio
Turėjau nemažą mėginuką (gal 5 ml), tai visai nepatiko. Labai traukė veidą po jo (nors šiaip jau retai traukia, gal kad atidžiai renkuosi prausiklius). Mano oda jautri, mišri, bet sausa nėra (tik žiemą dehidratuoja).
QUOTE(Ingėnas @ 2016 03 10, 18:42)
Ko nerekomenduočiau tai jų prausiklio
Turėjau nemažą mėginuką (gal 5 ml), tai visai nepatiko. Labai traukė veidą po jo (nors šiaip jau retai traukia, gal kad atidžiai renkuosi prausiklius). Mano oda jautri, mišri, bet sausa nėra (tik žiemą dehidratuoja).
Gaila kad pienelio jie neturi,prausikliai man nepatinka,nes juos reikia nuplauti vandeniu,o nuo vandens labai oda sauseja turiu prausikli kitos firmos kuri reikia isbaigti,tai nuvalau vatos diskeliu sudrekintu Avene terminiu vandeniu i menesi reikia dvieju flakoneliu jo,kad taip vandens nenaudojant issiverstum tai bandau pienelio ieskoti
Melisa Nenuplaunamas plaukų spalvą saugantis kondicionierius su levandų ekstraktu ir UV filtrais
Rimi su - 40 proc. kaina juokinga
Rimi su - 40 proc. kaina juokinga
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta: