[quote=Raselepagegiai,2016 02 24, 16:31]
O-d-a aktyvus prausiklis 7 proc.
Lauksiu atsiliepimu
QUOTE(Victorious @ 2016 02 22, 22:50)
Kaip maskuoja ir išlieka? Ar nesausina akių zonos?
Bandziau tik kelis kartus, po puse dienos. Pirmi ispudziai - teigiami. Visu pirma, patiko tai, kad nesubega i rauksleles ir nesausina odos. Kas del maskavimo: dideliu odos problemu neturiu, tad juo maskavau paakius ir maza paraudonavima ant nosies. Graziai ir svelniai viska uzmaskavo, sulygino odos spalva kur reikejo ir jokio kaukes efekto. Nieko negaliu patart, jei kam reikia rimtesnio maskavimo ar tiktu jis ar ne, nes cia patirties neturiu.
QUOTE(bu_bu @ 2016 02 24, 10:13)
Domins atsiliepimas apie RMS. Ir kur pirkote?
Amazon per tarpininke parasysiu, kai gausiu shimeriu temoj..
QUOTE(Honey @ 2016 02 24, 12:58)
gal kur nuolaida jam?
Niaup.. nuolaidos ner bet ner kosmine jo ten kaina
QUOTE(NORIKA @ 2016 02 24, 13:03)
Nematytas toks Kur ji tept? Akims, lupoms, veidui ar visur kur tik norisi? Koki efekta duoda?
Ji naudoja daug zviazdu visoku.. lb subtilus.. efektas toks: man dienai fainiau kreminiai highlighteriai..
amberr, kokia mazdaug kaina gavosi? beautybay maciau apie 35eur kainuoja
mano siandien atkeliave:
Sea of spa avokadu kuno kremas
Sea of spa ranku kremas
Eveline blakstienu serumas/baze
foto is interneto
mano siandien atkeliave:
Sea of spa avokadu kuno kremas
Sea of spa ranku kremas
Eveline blakstienu serumas/baze
foto is interneto
QUOTE(moocho @ 2016 02 25, 00:57)
amberr, kokia mazdaug kaina gavosi? beautybay maciau apie 35eur kainuoja
Dar nzn, nes negavau dar sask.. bet gausis plius minus keliais eurais daugiau nei 35 manau
Avene vanduo
Institut esthederm priemonė paakiams
Toni&Guy serumas plaukams
Nuotraukos skolintos
Institut esthederm priemonė paakiams
Toni&Guy serumas plaukams
Nuotraukos skolintos
QUOTE(amberr. @ 2016 02 25, 09:55)
Dar nzn, nes negavau dar sask.. bet gausis plius minus keliais eurais daugiau nei 35 manau
Idomu, ar nekemsa poru, nes jis sudarytas pagrinde is ricinos ir kokosu aliejaus
QUOTE(Jokubauskaite @ 2016 02 25, 21:40)
Idomu, ar nekemsa poru, nes jis sudarytas pagrinde is ricinos ir kokosu aliejaus
kad ten, kur jis tepamas poru beveik ner.. nu bent kur as tepu
"Nars Radiant Creamy" maskuoklis.
QUOTE(Malena @ 2016 02 25, 21:58)
Ir kaip?
dar sandėliuke, noriu sunaudoti dabartinio paakių kremo likutį
[quote=Label,2016 02 24, 20:32]
Lauksiu atsiliepimu
[/quote]
Prausiklį perku, kai nebesusitvarkau su oda. Pats prausiklis bekvapis, pakuotė patogi, mano jautrią - išbertą odą nuramina, sutraukia poras, pravalo kažkiek bei mažiau atsiranda naujų spuogelių. Oda tampa matinė. Naudoju kartu su O-d-a veido kremu, tai rezultatais esu patenkinta. Tai kol kas efektyviausia priemonė nuo bėrimo. O ir pats prausiklis pasikeitęs: konsistencija, nėra tokio lipnumo. Tiesa, su Clarisonic'u bandžiau, tai nelabai (neputoja). Bet prausiant su rankomis, tai labai labai patinka.
Lauksiu atsiliepimu
[/quote]
Prausiklį perku, kai nebesusitvarkau su oda. Pats prausiklis bekvapis, pakuotė patogi, mano jautrią - išbertą odą nuramina, sutraukia poras, pravalo kažkiek bei mažiau atsiranda naujų spuogelių. Oda tampa matinė. Naudoju kartu su O-d-a veido kremu, tai rezultatais esu patenkinta. Tai kol kas efektyviausia priemonė nuo bėrimo. O ir pats prausiklis pasikeitęs: konsistencija, nėra tokio lipnumo. Tiesa, su Clarisonic'u bandžiau, tai nelabai (neputoja). Bet prausiant su rankomis, tai labai labai patinka.