Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausi pirkiniai

QUOTE(*Kitty* @ 2016 02 01, 21:33)
user posted image

Labai lauksiu atsiliepimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Biancca @ 2016 02 02, 16:03)

Ne man skirta, bet aš vakar kaip tik sunaudojau šį produktą.
Nesigailėjau pirkusi, maskuoja gražiai, nesijaučia ant odos to "lipšnumo" nemoku paaiškint, bet kad skubėčiau pirkti dar kartą - ne. smile.gif
Papildyta:
Georgio Armani beauty maestro
Kristiana 69eu.

user posted image

Givenchy Phenomen'eyes mascara
Kristiana 32,50eu

user posted image

Šiandien jau bandytas, ir tą pačią akimirką panorau susigrąžinti atgal pinigus.
Suprantu, mačiau kad šepetėlis "nei šioks nei toks" ir kad bus keisčiau dažytis. Bet kas bus ŠITAIP nepatogu, nemalonu ir "tept lept" tai netikėjau.
Atsakyti
QUOTE(Label @ 2016 02 02, 10:31)
Lauksiu atsiliepimu, ir kokia jusu oda 4u.gif

Kol kas pirminis ispudis labai neblogas, kremas lengvai tepasi, maloniai jauciasi ant odos, nera riebus, lengvai matizuoja, padrekina smile.gif Mano oda labai inoringa, misri, linkus dehidratuoti, susierzinti, parausti, tai kol kas alergines reakcijos nepastebejau 4u.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2016 02 02, 09:35)
Gal žinot, iš kur kvepalai? Lietuvoj jų lyg ir neparduoda... sad.gif

Iš "Oriflame" - jei dar nėra pas mus, tai manau, turėtų atsirasti greitu metu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2016 02 05, 21:39)
Iš "Oriflame" - jei dar nėra pas mus, tai manau, turėtų atsirasti greitu metu. smile.gif

Žinau, kad iš Oriflame, bet LT jo nei dabartiniame, nei būsimam kataloge nėra. Pirktas kitoje šalyje?
Atsakyti
uzsakytas theBalm prausiklis....

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 06 vasario 2016 - 10:25
user posted image
Atsakyti
Mary Kay Satin hand rinkinukas persikų kvapo.
user posted image

(nuotrauka skolinta)
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2016 02 01, 22:10)
Domins kaip patiko ir ar vertas įsigyti, palyginkit su kitais turėtais jei galit smile.gif

The Balm ''Mary Lou Manizer'' highlighter'is labai patiko thumbup.gif Labai graziai ziurisi ant veido,bet dieniniam makiazui reikia tepti saikingai,nes jis iskart toki ''wow'' efekta suteikia biggrin.gif Iki jo esu turejusi Benefit skystus ''High Beam'' ir ''Moon Beam'' tai irgi labai patiko,siuo metu dar naudoju Laura Geller French Vanilla highlighter'i,tai jis labiau subtilesnis,puikus kasdienai i darba. The Balm irgi bus naudojamas su malonumu bigsmile.gif

QUOTE(Biancca @ 2016 02 02, 16:03)

Dior Nude BB krema naudojau du kartus tai ispudi paliko gera: maloniai tepasi,sulygina veido spalva ir maskuoja pakankamai gerai,atrodo naturaliai,i vakara kazkiek pradingsta,bet nenueina plemais. Kaikurioms gali trukdyti alkoholis,bet man jis visiskai netrukdo ir kremas tikrai nesausinantis,netgi drekinantis toks sakyciau. Viskas butu puiku BET 002 spalva man per tamsi doh.gif Keliaus pas drauge,o man reikes parduotuveje pratestuoti 001 spalva ir ziureti ar tiks g.gif
Atsakyti
Jau spėjau dukart išbandyt. Nors mano plaukai natūralūs, bet ta natūrali ryški spalva po truputį nyksta, blunka, tad kirpėja parekomendavo biggrin.gif Šiaip padažė ir maniškius iš antro karto (nors parašyta, kad veikia tik dažytiem). Tai spalva atsigavo, grįžo bigsmile.gif thumbup.gif O ir kaip kaukė nebloga, drėkina, plaukai slidūs, viskas liux smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bu_bu: 07 vasario 2016 - 09:22
Sleek Storm palete wub.gif

user posted image

Maybelline Affinitone pudra

user posted image
Atsakyti