MALENA, jus mane i bankrota nuvarysit kiek sis grozis kastavo?
QUOTE(*Mieloji* @ 2016 01 11, 08:45)
Norėčiau atsiliepimo apie šį, jau senokai turiu jį norų sąraše
Kai tik gausiu užsakytas prekes iš Natura Naturata ir pradėsiu naudoti, atsiliepimai tikrai bus
QUOTE(zomša @ 2016 01 15, 23:29)
Visiškai (nors didžiosios dalies neturėčiau kur naudoti ).
Jei naudosite antakiams 322 - bus įdomūs atsiliepimai šepetėlių temoje, ypač jei galėsite palyginti su kitais skirtais antakiams (jie įprastai gi būna kiek ilgesni/labiau kirstos formos).
Jei naudosite antakiams 322 - bus įdomūs atsiliepimai šepetėlių temoje, ypač jei galėsite palyginti su kitais skirtais antakiams (jie įprastai gi būna kiek ilgesni/labiau kirstos formos).
Tai čia jau antras mano 322 ir daugumą iš šio rinkinio šepetėlių jau turiu Noriu turėti pakankamai, kad nereiktų kas savaitę plauti ir kukuoti kol šepetėliai džiūsta. 322 nuostabus, mano atsiliepimai čia, postas #3 Ypač geras presuotiems produktams.
QUOTE(dominica @ 2016 01 16, 00:22)
oooo Malena
as turejus sita, pardaviau, nes ziauriai prastas, pats prasciausias is visu zoevos sepeciu. trumpi seriai, labai labai kietas, platus, kilometro storio antakiams gal ir tinkamas, bet man sigma nepalyginamai geresnis
as turejus sita, pardaviau, nes ziauriai prastas, pats prasciausias is visu zoevos sepeciu. trumpi seriai, labai labai kietas, platus, kilometro storio antakiams gal ir tinkamas, bet man sigma nepalyginamai geresnis
Kategoriškai nesutinku. Trumpas, tankus, patogus, pralenda tarp plaukelių ir užpildo. Nežinau nei vieno Zoeva šepetėlio kuris būtų kietas.
QUOTE(amberr. @ 2016 01 16, 09:17)
MALENA, jus mane i bankrota nuvarysit kiek sis grozis kastavo?
Kodėl klausi manęs apie tai, ką aš noriu užmiršt? Kainavo visus kalėdų senio dovanotus atvirukus ir dar iš savų teko prisidėt. Bet po to kai pernai gavau akių šepetėlių rinkinį ir naudojau kasdien, tai nesigailiu. Kainos yra oficialiam puslapyje. Temoje rašė, kad iš Douglas vokiško berods gaunasi pigiau.
QUOTE(Malena @ 2016 01 16, 17:19)
Kodėl klausi manęs apie tai, ką aš noriu užmiršt? Kainavo visus kalėdų senio dovanotus atvirukus ir dar iš savų teko prisidėt. Bet po to kai pernai gavau akių šepetėlių rinkinį ir naudojau kasdien, tai nesigailiu. Kainos yra oficialiam puslapyje. Temoje rašė, kad iš Douglas vokiško berods gaunasi pigiau.
supratau.. o is Dougolas vokisko norit paskyt i lt galima atsisiust? nes ten mano Jo Malone mylimiausi kvepalai daaaaug pigiau..
QUOTE(amberr. @ 2016 01 16, 23:39)
supratau.. o is Dougolas vokisko norit paskyt i lt galima atsisiust? nes ten mano Jo Malone mylimiausi kvepalai daaaaug pigiau..
Tai gal per tarpininkas galima jei ne tiesiogiai į LT...
Malena, be galo apetitą žadinantis rinkinys O ar galėtume trumpai su MAC palygint, jei kazka turit iš šepetėliu...
QUOTE(NORIKA @ 2016 01 17, 13:37)
Tai gal per tarpininkas galima jei ne tiesiogiai į LT...
Hm.. Gera mintis.. reiks pasidomet, kas siuncia is de.. labai mane domina Jason Margiela kvapa keli... o jie ten gerokai pigiau, nei usa.. ir mano mylimiausias Jo Malone.. gerokai pigiau.
Talika rinkinukas rankoms
Carita drėkinanti kaukė
foto skolintos
Carita drėkinanti kaukė
foto skolintos
QUOTE(amberr. @ 2016 01 17, 12:40)
Hm.. Gera mintis.. reiks pasidomet, kas siuncia is de.. labai mane domina Jason Margiela kvapa keli... o jie ten gerokai pigiau, nei usa.. ir mano mylimiausias Jo Malone.. gerokai pigiau.
Anksčiau iš De pirko mam5, bet nebeperka, o daugiau bent sm nėra tarpininkės
amberr. , jei nieko nerasite, parasykit man az, pagelbesiu. As siaip ar taip daug uzsisakineju ir daznai i pasta uzsuku, tai nesudetinga persiusti.
Vokiskam Douglas daznai buna 10% kuponu, tai uz tuos sutaupytus iseitu persiuntimas i LT.
Vokiskam Douglas daznai buna 10% kuponu, tai uz tuos sutaupytus iseitu persiuntimas i LT.
QUOTE(amberr. @ 2016 01 16, 23:39)
Nežinau
QUOTE(NORIKA @ 2016 01 17, 12:37)
Malena, be galo apetitą žadinantis rinkinys O ar galėtume trumpai su MAC palygint, jei kazka turit iš šepetėliu...
Ačiū Mac turiu 217 tik, daugiau neplanuoju įsigyt. Ištikima Zoevai
QUOTE(amberr. @ 2016 01 17, 12:40)
Maison Martin gal?
QUOTE(lumi @ 2016 01 17, 13:58)
Norėčiau atsiliepimų apie abu Gal galit Taliką palyginti su Mary Kay, o Caritą su Decleor?
QUOTE(moocho @ 2016 01 17, 15:20)
amberr. , jei nieko nerasite, parasykit man az, pagelbesiu. As siaip ar taip daug uzsisakineju ir daznai i pasta uzsuku, tai nesudetinga persiusti.
Šis pasiūlymas tik amberr galioja?
vaje, prisidirbau na, dviem tikrai galiu padeti bet daugiau tai tikrai nebe
Šio grožio kaip laukiu ..