QUOTE(Label @ 2015 12 20, 13:38)
Lauksiu atsiliepimu apie siuos
Murad drekinantis kremas Anti-Aging Moisturizer - sita perku jau koki 4-a karta. Siaip jo kaina man visiskai nesamoninga, tai nusiperku, kai kur nors buna kokia akcija, bet ir tai daugumoj kokie 55eur gaunasi
as kazkada susidomejau situo kremu, nes jis ir anti-age, ir anti-acne, o man tai aktualu
be to, jis su spf. Naudoju kasryt. Nesausina, neriebina, greit isigeria, nelieka jokiu baltu dryziu kaip kartais buna nuo spf-kremu, kvepia idomiai (lyg kokiais vaistais) - bet man skaniai. Mano misriai odai pats tas. O ar veikia...nezinau, na, tikiuosi
Yes to Cucumber drekinantis kremas - nusivyliau, kazkoks poriebis, sintetinis kvapas, norejau naudoti vakarais - bet turiu itarima, kad nuo jo man pora nemazu spuogu isdygo, tai nezinau..jauciu, sutepsiu kojom.
La Roche-Posay kremas Effaclar Duo - pirkau su viltim pakeisti man taip patikusi, bet nebegaminama Bioderma AI. Man ziemos metu ne tik veide padaugeja spuogu, bet ir peciu srityje atsiranda, todel turbut sita tubele greit sunaudosiu. Profilaktiskai sis kremas man neveikia, bet kai spuogeliai pasirodo, tai tikrai toks jausmas, kad jie greiciau susitraukia, ir be demeliu/serpetojimo
lengvutis, nesmirdantis, malonus.
La Roche-Posay drekinantis kremas Hydraphase intense legere - pirkau kaip pakaitala Avene Hydrance legere, nes tas jau biski pabodo. Labai skystas, kvapas beveik nejuntamas, isigeria greitai, drekinimo man pakanka (oda misri). Dazniausiai naudoju vakare. Bet nezinau, ar susidorotu su paserpetojimais