QUOTE(Biancca @ 2016 01 06, 17:40)
Man irgi įdomu, kuo jos šitaip patinka
Pasidavusi jų pirkimo bangai, porą ir aš nusipirkau (drėkinančių). Nežinau, jokio ypatingo drėkinimo man jos nesuteikė (bet tokiu sezono metu mano oda tikrai sausa) arba aš jau išlepus po mylimos Dior drėkinančios kaukės, kuri odą nerealiai pridrėkina
Iš tų vienkartinių, man Biocell drėkinanti kiek labiau patiko už Ellame, nors irgi didelio efekto nesuteikė.
QUOTE(-Chloe- @ 2016 01 06, 19:35)
man asmeniskai jos labiau patinka uz Biocel. Oda po ju lieka tokia faina, sudrekinta, skaistesne, gyvesne
Pabandyti galima, gi ne karve kainuoja
QUOTE(Victorious @ 2016 01 06, 19:52)
Man "Ellame" irgi daug labiau patinka nei "Biocell"
. Anksčiau nuolat pirkau "Biocell", bet dabar šaltuoju metu sausėjant odai, jų net nėra ko lyginti su "Ellame"
. Nors ir nuolat naudoju kreminės konsistencijos veido kaukes, man vis tiek labai patinka lakštinės kaukės - jos "atgaivina" odą ir suteikia gyvybingumo
. Bandžiau abi "Ellame" kaukių rūšis, bet labiau patinka mažiau pigesnė drėkinanti. Po jos oda pridrėkinta, atsigavusi, lygesnė, stangresnė, vienodesnės spalvos, labiau pailsėjusi... Regeneruojanti irgi faina, bet turbūt labiau vyresnei odai skirta.
Moterys, aciu uz atsakymus
va ka tik Biocel nuo veidelio nuplesiau.. ka as zn.. as vis tiek labiau megstu ne vienkartines, bet labai jau knieti isbandyt tas Ellame..mane ju pakuote labai trauke kazko..
Bianca, apie kokia Dior kalbi? Awekening ten ta?