Linetax Daila siunčia
.
Mano turimų Prancuzaičių sarašas:Agnes Schilliger Graži rožytė labai, bet pas mane nelabai jai patinka aukti, reiks persodinti ateitį.
Chantal Merieux Super rožė . Krūmo forma graži vešli, o žiedų gausa kiekvienais metais stebina vis daugiau. Neserga visai, labai gerai šaknijasi.
Emilien Guillot labai graži, o spalva kokia,o žiedų dydis ir žiedų forma. Idealu
Fiona Gelin Išrauta Rūdys
Florence Delattre antra karta nepirkčiau
Francis Blaise graži ir tiek
Laduree neprigijo
Marseille en Fleurs išrauta Rūdys
Martine Guillot nieko ypatingo
Morabito neprigijo iš po žiemos
Paul Bocuse gražus krūmas ir žiedai, nėra jų jūra, bet tikiuosi
William Christie gražus žiedas
Reine Sammut išrauta Rūdys
Fleurs en Seine išrauta Rūdys
Irene Frain normali būna ir gražesnių. Žiedai su strazdanėlėm
Louise de Marillac iš žiemos neprigijo
Nadine Xella-Ricci tikėjausi gražesnės
Souvenir dEdouard Maubert Labai graži, mano spalva ir žiedų forma. Tikiuosi su laiku krūmas sustiprės
Marseille en Fleurs Graži bet žiedų mažokai
Château de Verteuil Kažkaip ji manęs neužkabino
Prieuré de St Cosme Bandysiu persodinti, gal nepatiko vieta. Gražaus krūmo neformuoja bet žiedų daug)
Parfum de Mireille (Tikiuosi bus karalienė. Labai graži, o kvapas mmmm)
Institut Lumière neprigijo
La Roche-Guyon( Labai graži spalva rožytės, bet gražaus krūmo neformuoja)
Monique Bouygues šios labai gailėjau rauti. Rūdys
Notre Dame du Rosaire išrauta Rūdys
Ventilo ( menkai auga pas mane, pūva žiedai)
Rožytės pirktos iš trijų ūkių, užkrėstos jos atkeliavo iš ten. Vienos Išrautosios rožytės žiemojo vieną žiemą kitos dvi žiemas vis tikėjausi, kad nebesirgs. Pastangų tikrai daug dėjau, bet gaila pagerėjimo nesulaukiau, bet ir kitas užkrėtė tai be gailesčio buvo sudegintos. Likusios sveikos, šiemet nerodė jokių sirgimo požymiu ir Rūdžio nebuvo ( oi kaip aš jo bijau)
Visumoje rožytės gražios, lepios,
labai brangios , bet jei sergi šia liga negalvoji apie kaina, o tik koks grožis bus bus( gerai nebeturiu vietos
atvėsau)