Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 16 oji tema

QUOTE(b.kite @ 2016 01 20, 08:11)

ak kad man ją taip kas padetu sukurti.. pati to nemoku..

Na, man tai gražu kiekvienam kieme, kas tik tvarkosi, įdeda darbo. Vieni vienaip gražūs, kiti kitaip smile.gif Aš visada gėriuosi kitų aplinkomis, o pažvelgusi į savo matau daug trūkumų. Gal tiesiog mūsų akys pripranta kasdien regėti tą patį ir manome, kad kitur gražiau, nors kitiems taip neatrodo mirksiukas.gif

Dar norėčiau visų rožininkių nuomonės, iš kur geriausia pirkti rožių sodinukus, kad būtų kokybiški ir atitiktų pavadinimus. Sibirka patikrinta, tačiau norėtųsi ir kitokių rožių, nei ten pardavinėja. Kaip Jums Vitaflora? Ar Elijošiai pardavinėja tokias, kokias turi įdėję kataloge?
Atsakyti
Praeitais metais rožę 'SALITA' turėjau prekyboje, nes pati prekiauju Latviškomis rožėmis Panevėžio turguje. Ši rožė ypatinga tuo, kad turi mažai pertraukiamą žydęjimą. Ji šiuo metu žiemoja pas mane. Pavasarį galite pasižiūrinėti mano facebook puslapį, kuriame patalpinsiu parduodamų rožių asortimentą. O į kitus miestus siunčiu.

https://www.facebook...53689504790088/
Atsakyti
Visenta, pasidalinau FB Jūsų puslapiu, pas mane visos latviškos rožės smile.gif
Atsakyti
Linetax pabandykime su Daila pabendrauti, platus asortimentas, geri sodinukai ( nerasau labai geri, bet dauguma mano rožių iš jos bujoja, auga labai gerai) http://www.dailasrozes.lv/
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulelė: 20 sausio 2016 - 10:46
Vasaros žydėjimas

user posted image
Papildyta:
Rudens žydėjimas

user posted image
Atsakyti
4u.gif aš pernai pirkau iš Dailos...Puikiai viskas pavyko , sodinukai tikrai buvo kokybiški , šviežutėliai , visai nenukentėjo vežami...
Tik bijau dabar- ar bebus gyvos tos angliškos rožytės pavasarį... doh.gif unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš Kaimo @ 2016 01 20, 11:55)

Rudens žydėjimas

user posted image

Rudens man dar gražesnis... wub.gif o kas tie balti skambučiai wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Visenta @ 2016 01 20, 11:19)
Praeitais metais rožę 'SALITA' turėjau prekyboje, nes pati prekiauju Latviškomis rožėmis Panevėžio turguje. Ši rožė ypatinga tuo, kad turi mažai pertraukiamą žydęjimą. Ji šiuo metu žiemoja pas mane. Pavasarį galite pasižiūrinėti mano facebook puslapį, kuriame patalpinsiu parduodamų rožių asortimentą. O į kitus miestus siunčiu.

https://www.facebook...53689504790088/

thumbup.gif o galėsite , kai jau prekiausite , čia dar pasivaidenti...aš gal visai kai ko norėčiau dar doh.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2016 01 20, 11:49)

Rudens man dar gražesnis... wub.gif o kas tie balti skambučiai wub.gif
[

Galtonijos. Rudenį iškasamos, bet jei rožės gerai dengiamos, gali kartu žiemoti. Tik prisidaugina nesvietiškai daug, smulkėja svogūnėliai neiškasant. O ir saugiau, jei žiema be sniego ir speiguota. Labai ilgai žydi ir praktiškai prie visų rožių ta sniego spalva tinka, rožių neskriaudžia, nes lapai ir stiebai statmenai į dangų stiebiasi.

Manau, kad sėkmingai peržiemos ir angliškos. Tik gali tekti nugenėti gan žemai.
Atsakyti
4u.gif ačiū...o kur gauti galima galtoniijų g.gif

rolleyes.gif kad tik pasisektų...kad dar būtų įmanoma kažkaip nukirpti , kad gyvas būtų nors vienas pumpurėlis rolleyes.gif ...o taip tai jau mokyta būsiu...pirksiu daug tų maišų ir kimšiu lapais kitiems metams... cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 20 sausio 2016 - 13:00
QUOTE(diuni @ 2016 01 20, 12:55)
4u.gif ačiū...o kur gauti galima galtoniijų g.gif

rolleyes.gif kad tik pasisektų...kad dar būtų įmanoma kažkaip nukirpti , kad gyvas būtų nors vienas pumpurėlis rolleyes.gif ...o taip tai jau mokyta būsiu...pirksiu daug tų maišų ir kimšiu lapais kitiems metams... cool.gif

Priminkit pavasarį, atsiųsiu kelis svogūnus. Per metus kitus prisidauginsit. Dabar siunčiant sušals.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2016 01 20, 14:43)
Priminkit pavasarį, atsiųsiu kelis svogūnus. Per metus kitus prisidauginsit. Dabar siunčiant sušals.

4u.gif oj...dėkui...parašysiu 4u.gif
Atsakyti

Gal kas domejotes kiek šiemet pas Daila sodinukų kaina ?
Atsakyti
QUOTE(saulelė @ 2016 01 20, 15:07)
Gal kas domejotes kiek šiemet pas Daila sodinukų kaina ?

ax.gif tai surašytos puslapyje , po 5 eurus berods , gal po 6 kelias mačiau...
Susiradau pernykštį savo užsakymą , irgi buvo po 5 eurus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 20 sausio 2016 - 14:40