Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 16 oji tema

QUOTE(Emvida @ 2016 04 26, 20:50)
Kai pradės skleistis lapeliai - karbamidas arba amonio salietra. Kai dabar taip šlapia, tai galima ir paberti, nebūtina laistyti. Gerai ir organinės po kokios savaitės.

Aciu uz atsakyma 4u.gif Reiskias pats laikas vaziuoti i sodininku parduotuve biggrin.gif
Atsakyti
Kaip tiksliai vadinasi Maximos mažos rozytės ?
Noriu pasiskaityti apie jas.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Emvida @ 2016 04 26, 22:50)
Kai pradės skleistis lapeliai - karbamidas arba amonio salietra. Kai dabar taip šlapia, tai galima ir paberti, nebūtina laistyti. Gerai ir organinės po kokios savaitės.

Tosk, kiek pamenu, ne LT gyvena, o gan šiauriau. Tai jau ji savo patirtimi turi vadovautis, ty kada normalus pavasaris ateina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2016 04 28, 17:11)

aš abejoju, ar jos turi pavadinimus, tiesiog mixas ir tiek ,gal ten su tais pavadinimais nesicackina. Aš taip suprantu jos savašaknės yra, užaugintos iš stiebelių smile.gif būna ir veislinių miniukių, bet aš nemanau, kad čia iš tos serijos
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2016 04 28, 18:38)
Tosk, kiek pamenu, ne LT gyvena, o gan šiauriau. Tai jau ji savo patirtimi turi vadovautis, ty kada normalus pavasaris ateina  ax.gif

Aga, as NO. Bet kadangi gyvenu prie juros, tai pas mane svelnios ziemos. Aisku siurprizu pasitaiko biggrin.gif Rozytes pas mane jau skleidzia lapelius.
Atsakyti
Vel su klausimeliu... Planuoju labai sauletoje vietoje pastatyti arka ir ieskau jai rozes. Noriu rozines spalvos, kvepiancios ir zydincios kelis kartus. Gal kas gali ka rekomenduoti? Galvoje sukasi "Zephirine Drouhin". Ar kas auginate sia roze?
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2016 04 28, 17:11)

Pavadinimų jos neturi, o pasiskaityti galit.
http://www.manonamai...a.d?id=64258694

http://www.sodospalv...ugalas-486-ROZE

My Webpage

Iš esmės niekuo jos labai nesiskiria nuo paprastų rožių priežiūros prasme, gal dar net mažiau lepios už kai kurias rūšis. Bet kambary jos ilgai neišgyvens, o lauke pasodintos gali puikiausiai gyventi, kaip ir kitos rožės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikis5 @ 2016 04 29, 07:31)
Bet kambary jos ilgai neišgyvens, o lauke pasodintos gali puikiausiai gyventi, kaip ir kitos rožės  4u.gif

Kaip kambaryje negaliu pasakyti, bet balkone gyvena ir žydi labai sėkmingai. Jau džiaugiuosi pirmaisiais žiedais thumbup.gif
O pirmasis straipsnis labai naudingas. Aš jį atradau jau seniau, bet jo patarimai labai padėjo auginant rožytes
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2016 04 28, 22:36)
Vel su klausimeliu... Planuoju labai sauletoje vietoje pastatyti arka ir ieskau jai rozes. Noriu rozines spalvos, kvepiancios ir zydincios kelis kartus. Gal kas gali ka rekomenduoti? Galvoje sukasi "Zephirine Drouhin". Ar kas auginate sia roze?

Neturiu, bet internete randu, kad mėgsta jinai sirgti unsure.gif
Atsakyti
dar ir as noreciau patrukdyti del maximiniu roziu. Gavome dovanu pries pora menesiu. Dabar ji man isaugo dvigubai. Sakau, gaol cia ne kambarine jei jau taip sparciai auga g.gif Gal ja verta persodinti kieme, bet tai ka daryti rudeni, ziemos turbut jos neisgyvena?
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti