Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 16 oji tema

QUOTE(AJIRA @ 2016 01 18, 09:49)
nuostabi roze, labai grazus ziedai wub.gif tokios neturiu, bet tikrai noresiu tokia isigyti smile.gif gal patarsite kur bigsmile.gif

Jau keli metai Panevėžio turguje šia veisle prekiauja. Latviškos, žinoma. Tas pats latvis kažkur Vilniuje tašką turi, ar ne Kalvarijų turguje.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2016 01 19, 11:13)
Jau keli metai Panevėžio turguje šia veisle prekiauja. Latviškos, žinoma. Tas pats latvis kažkur Vilniuje tašką turi, ar ne Kalvarijų turguje.

Pernai metais "tolatvio" taškas tikrai buvo Kalvarijų turguje. Rožes pardavinėjo gana jauna tamsiaplaukė lietuvaitė . Buvo parašyta "Latviškos.. " . Tam gale kur sodinukai ir netoli Anykštėnų , prekiaujančių pastoviai visokiomis sezoninėmis uogomis . Šiemet manau keisis vieta, nes į tą kraštą artėja rekonstrukcija.
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2016 01 16, 12:09)
pirmas bandymas su part smile.gif
paskutinė spalio mėn puokštė rožė Salita pirmų metų, negalėjau atsispirti ir leidau žydėti, buvo labai smalsu, šiemet iš jų labai daug tikiuosi.

Gražuolė wub.gif Gaila, kad tokia didelė, vijoklinėms jau vietos laisvos nebeturiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2016 01 19, 09:43)
oi kiek graziu ziedu pasipyle nuostabu
Papildyta:

pirkau pas eliošius bet nerekomenduoju..
tiesiog pernai uzsikepiau sios rozes ir daug vnt tai skambinau visiems, niekas neturejo, tik jie ir tai... nenoriu skleisti info kam tinka patinka tegul perka.

supratau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš Kaimo @ 2016 01 19, 11:13)

latvisku maciau Kalvariju turguje bigsmile.gif tikrai buna...
Atsakyti
4u.gif o ar esat kas pirkę iš čia http://www.roziurojus.lt/pasiulimas/
ar rimta firma g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2016 01 19, 15:01)
4u.gif o ar esat kas pirkę iš čia http://www.roziurojus.lt/pasiulimas/
ar rimta firma g.gif  ax.gif

Man atrodo, kad tai visiškai nauja , šiais metais užkurta. Čia apie parduotuvę. Rožes gal ir patys augina. Kainos tai žemiau vidutinio, neatrodo, kad perpardavimas. Dempingas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amba41: 19 sausio 2016 - 15:59
QUOTE(amba41 @ 2016 01 19, 16:57)
Man atrodo, kad tai visiškai nauja , šiais metais užkurta. Čia apie parduotuvę. Rožes gal ir patys augina. Kainos tai žemiau vidutinio, neatrodo, kad perpardavimas. Dempingas.

g.gif man atrodo ir pernai buvo... g.gif visai dar kaip ko norėčiau...gal surizikuosiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2016 01 19, 09:21)
nuostabios thumbup.gif o pirmoji ypač wub.gif labai mėgstu tą spalvą thumbup.gif ir tiek pumpurų ar visada ši rožė taip gausiai žydi bigsmile.gif

Rožė tikrai verta dėmesio, žydėjimai būna du, bet tarp jų visada su žiedukais.
Papildyta:
QUOTE(zuikis5 @ 2016 01 19, 09:38)
Ar čia reali žiedų spalva, persikinė? Ne intensyvesnė, pereinanti? nes aš turiu labai panašaus aprašymo, pirktą Žalioj stotelėj, kurią pavyko identifikuoti  biggrin.gif , štai ji:
Rožė

Spalva tokia švelniai persikinė, manau ne Westerlendas turiu ją visai nepanaši, nei žiedų nei lapų forma.
Papildyta:
QUOTE(Linetax @ 2016 01 19, 11:43)
Visos rožytės labai gražios  wub.gif ypač dabar, kai nėra žiedų, o taip jų norisi  smile.gif Labai laukiu pavasario...
Kaip žiemoja stiebinukė? O gal ji labai atspari šalčiams?

Mano stiebinukei jau 5 žiema, sunkiai prilenkiau šiemet. Dengiu kaip visada, prisikemšu bulvių maišu (reti tokie ) nukritusiu lapų ir padarau lyg urvą iš tų maišu + agro plevelė ant viršaus. Išžiemodavo labai gerai nei cm nenušaldavo.

Merginos užsisakinėjo ir nenusivylė iš šio saito http://vitaflora.lt/...filter_product=
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulelė: 19 sausio 2016 - 17:12
QUOTE(saulelė @ 2016 01 19, 17:05)

Dengiu kaip visada, prisikemšu bulvių maišu (reti tokie ) nukritusiu lapų ir padarau lyg urvą iš tų maišu + agro plevelė ant viršaus. Išžiemodavo labai gerai nei cm nenušaldavo.

gera roziu uzdengima sugalvojot bigsmile.gif kitais metais ir as taip dengsiu smile.gif
Atsakyti
Dar keletas vaizdelių smile.gif
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulelė: 19 sausio 2016 - 18:29
QUOTE(saulelė @ 2016 01 19, 18:20)
Dar keletas vaizdelių smile.gif

Kaip gražu wub.gif wub.gif wub.gif Ne tik pačios rožės, bet ir jų įkomponavimas aplinkoje svarbu.
Gera matyti tokius vaizdelius 4u.gif
Atsakyti
tikrai nuostabus vaizdeliai, nukrist gali..
grazi visuma
Papildyta:
ak kad man ją taip kas padetu sukurti.. pati to nemoku..
Atsakyti