aha , pastebėjau , kad kas po žiemos kerpant atrodė dar gyva , dabar matosi , kad dar reikia kirpti
sveikos merginos ir as savaitgali susisodinau savo rozytes, aciu Emvida uz rozems kitu gelyciu draugija Vyras sako o kur ziedai..
ir turiu klausimuma kaip daznai svieziai pasodintas laistot? gal reiktu dazniau?
ir turiu klausimuma kaip daznai svieziai pasodintas laistot? gal reiktu dazniau?
Sodinant į duobę gerai palieji, o toliau lietus laisto. Dabar toks oras, kad laistyti manau ilgai nereikės. Na, nebent prasidėtų karščiai ir pas jus būtų smėlėta vietovė, tuomet reikėtų palieti. O taip tai laistau kai būna sausra, pas mane priemolis, tad žemė retai išdžiūna.
Sveikos. Esu pradedanti rožininkė - mėgėja. Ir tas startas kaip pirmas blynas toks kiek "apsvilęs". Vėlai rudenį pasisodinau 4 raudonas balerinas iš Sibirkos. Dengiau eglišakėm, bet, kiek dabar suprantu, turbūt per skystai. Kol kas tik 2 gyvybę rodo, kitų vos vos iš po žemės kyšantys stiebeliai rudi. Kol kas laukiu... Nors iš Ermitažo pirkta vazoninė kuo puikiausiai peržiemojo ir dabar jau lapelius skleidžia. O ant jos vos vieną kitą eglės šakelę buvau užmetusi. O ir pirkau ją tik tam momentui žiedeliais pasidžiaugti, nieko daugiau nesitikėdama. Maloniai ji mane nustebino.
Todėl vakar pamačiusi Maximines į stiebus skiepytas rožes ėmiau ir pasvajojau - jei jas sodinčiau į didelius betoninius terasinius vazonus, o žiemai į garažą įneščiau? Ar neverta tokiais žaidimais užsiiminėti? Pasidalinkit savo patirtim.
Todėl vakar pamačiusi Maximines į stiebus skiepytas rožes ėmiau ir pasvajojau - jei jas sodinčiau į didelius betoninius terasinius vazonus, o žiemai į garažą įneščiau? Ar neverta tokiais žaidimais užsiiminėti? Pasidalinkit savo patirtim.
QUOTE(AGI @ 2016 04 20, 09:50)
jei tik noro yra meginti reikia, viska reikia ismeginti ir patirti.
as asmeniskai jau stiebiniu nebeturiu.
grazu labai bet..
keleta metu turejau ir dziaugiausi, bet dabar jau peraugau i kitoki roziu matyma
sekmes, kaip ir rasau reikai viska pergyveni
O mano stiebinė iš maximos gyva, užpraeitą žiemą laikiau garaže, bet labai voratinklinė erkė puolė, o praeitą žiemą palikau lauke, apsukau šiaudais kotą ir į vidų tarp šakučių pridėjau šiaudų ir agro stora uždengiau ir ką gyva išsilaikė jau sproginėja pumpurai.
O Floribundos dar kolkas jokių ženklų nerodo, ar aš čia per greitai noriu?
O Floribundos dar kolkas jokių ženklų nerodo, ar aš čia per greitai noriu?
QUOTE(Dodže @ 2016 04 22, 20:30)
Man tai panašu, kad jos jau turėjo ištįsusius ūglius ir jie buvo nulaužti. Dabar turėtų išprogti iš miegančių pumpurų, o šalta, tai nesiskubina.
QUOTE(Emvida @ 2016 04 22, 20:42)
Man tai panašu, kad jos jau turėjo ištįsusius ūglius ir jie buvo nulaužti. Dabar turėtų išprogti iš miegančių pumpurų, o šalta, tai nesiskubina.
Panašu, kad taip ir bus. Nes labai jau įtartinai tupi vietoje .
Turiu "Sodo rožės" rožių veislių koduočių lentelę Siunčiausi iš jų šiemet, labai puikūs sodinukai. Dalinuosi, jei kam reiktų
http://www.mediafire...u-koduotes.xlsx
Sveiki,
noriu pasiteirauti auginančių kanadietiškas rožių veisles: ar tikrai jos atsparios mūsų žiemoms ir jų dengti nebūtina?
noriu pasiteirauti auginančių kanadietiškas rožių veisles: ar tikrai jos atsparios mūsų žiemoms ir jų dengti nebūtina?
Labas vakaras. Konsultacijos prasau. Man reikia grazaus raudonu roziu krumo. Gal kas auginate William Shakespeare 2000 roze ? ar tikrai yra galingas grazus krumas ? kiek ilgai zydi ? ar raudona spalva labai nublunka, Na zodziu kas auginate, ar patartumete ar ne. O gal kuri auginate kitoki kruma grazu raudona, ilgai zydinti ? labai aciu
QUOTE(eskimute @ 2016 04 24, 20:09)
Turiu "Sodo rožės" rožių veislių koduočių lentelę Siunčiausi iš jų šiemet, labai puikūs sodinukai. Dalinuosi, jei kam reiktų
taip ir galvojau, kad jie turi kąžka panašaus, betaš kai pirkau iš ju tik knirpsus, tai tiesiog parašiau ir paklausiau ir paskui pro šali važiuodamas vyras paėmė, kas buvę ten vasarą atkreipkti dėmesį kokia superine gyvatvorė iš rožiu padaryta prie šiltnamiu jų
QUOTE(marijaj @ 2016 04 24, 21:16)
Sveiki,
Aš turiu Champlain, tai nedengiau, nors pas mane ji užuovėjoj pasodinta ir dabar žymiai daugiau išsprogus lyginant su kitomis rožėmis