Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 16 oji tema

Sumokėta, ir Baron ne mano.
Papildyta:
Aš rožių auginime tik antrametė, bet gal kas iš labiau patyrusių žinos, gal būtų galima tas pusmetrines šaknis patrumpint ir tada sutilptu rožės į dėžę. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dodže: 13 balandžio 2016 - 20:10
Aišku turi rožių savininkė nuspręsti, bet aš trumpinčiau šaknis, nes pasodintos ilgos jos naudos neduos, o patrumpintos paskatins šonines naujai augintis.
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2016 04 13, 19:05)
Kas su manim? Gavome rožes bigsmile.gif . Dauguma labai net gražios, kelios silpnesnės, porą monstrų su viršpusmetrinėm šaknimis. Visos gyvos 4u.gif
Plikomis šaknimis, tai sveria nedaug, bet užtat užima dideles dėžes.

Ir prisipažinkit, kas rinkosi Baron Girod de L'ain http://www.floribund...in-id-2322.html ?

va va ir as jau susideliojus isskirscius supakavus - ryt visoms issidalinsiu drinks_cheers.gif man, nors ir kaip neprofesionalei, labai grazus krumiukai pasirode, va tik kazkaip isivaizdavau kad jie saknis i kazkokius maisiukus ar ka isuka siusdami, kad sios neisdziutu ax.gif o cia viskas paprastai biggrin.gif

o del to barono - ir pas mane atliko, as maniau kad jie dedami baronesse ar kokia ten idejo vietoj vienos dvi - jau ir parasyt jiems spejau.. gal jie cia alia dovanu dejo g.gif man kadangi prie siuntinio jokio siuntimo dokumento nebuvo prideta apart lipduko su mano kontaktais ant dezes.. tai net sutikrinima pagal merginu saraselius tikrinau.
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2016 04 14, 00:31)
va va ir as jau susideliojus isskirscius supakavus - ryt visoms issidalinsiu  drinks_cheers.gif man, nors ir kaip neprofesionalei, labai grazus krumiukai pasirode, va tik kazkaip isivaizdavau kad jie saknis i kazkokius maisiukus ar ka isuka siusdami, kad sios neisdziutu ax.gif  o cia viskas paprastai  biggrin.gif

o del to barono - ir pas mane atliko, as maniau kad jie dedami baronesse ar kokia ten idejo vietoj vienos dvi - jau ir parasyt jiems spejau.. gal jie cia alia dovanu dejo g.gif  man kadangi prie siuntinio jokio siuntimo dokumento nebuvo prideta apart lipduko su mano kontaktais ant dezes.. tai net sutikrinima pagal merginu saraselius tikrinau.

Spėju, baronas bus dovana mums flirt.gif

Bet toks lengvas šokas man buvo pradžioj, kai imu pirmą rožę, o jos pavadinimo nepamenu, sąrašuose nerandu doh.gif Bet toliau lyg viską radau tvarkingai. Man irgi pasirodė, kad dauguma sodinukų labai gražūs, su 5 ir pan. šakų. Matosi, kad tuoj tuoj sprogs. Kelios tik su ūgliukais, visos bebundančios wub.gif Sodinukai įvairūs, olandiški, vietinai jų ir dar kažkokie, gal Austino.. nebespėjau gilintis, tik pastebėjau, kad etiketės įvairios.

Ir, spėju, kad šaknis kai kurioms tikrai reikės pritrumpinti sodinant.. nes nu nepadoriai ilgos biggrin.gif
Ir gal ir nebloga mintis kokiam vandenėlyje pamirkyti.. ką patartų profai? Ant vienos mačiau pelėsiuką - vis tik jos ilgai keliavo.
Atsakyti
ax.gif aš mirkyčiau , ir dar kalio humato įdėčiau...
Atsakyti
thumbup.gif kokią fainą dovaną gavot...o aš kiek pirkau pernai , tarkim , nieko negavau rolleyes.gif tiesa , ne iš lenkų , tik lt ir lv.
Atsakyti
labai jau laukiam ruzyciu smile.gif bus darbo didelio susodinti..
ir labai idomu pamatyti ju kokybe, ziuresim kaip augs.
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2016 04 14, 10:19)
labai jau laukiam ruzyciu smile.gif bus darbo didelio susodinti..
ir labai idomu pamatyti ju kokybe, ziuresim kaip augs.

ax.gif ir jūs laukiat iš lenkų ar ir kur?
Atsakyti
Apziurejau savo gautas rozes. 4 krumai, visi zali tvirti, 3 su pumpurais.

Pasiziurejau, kad visi 4 krumai yra 6 zonos. Tai jau supratau, kad turesiu darbo rudeni.

Ar kas sodinant naudoja mesla? Turiu arklio meslo ir skaitau visur, kad rozems tobula trasa. Ar reikia ji skiesti vandeniu ar tiesiog su durpem sumaisyti? Kas susiduret?
Atsakyti
Rožės iš lenkų tobulos thumbup.gif Ačiū FAINulkai, taip gražiai supakavo smile.gif Rožes aš pamerkiau į vandenį (HB 101 stimuliatoriaus truputį įpyliau) ir planavau šiandiena susodinti, bet kol visą rožyną nupurškiau Championu, tai ir noras sodinti praėjo. Taip ir palikau vandenyje mirkti, rytoj ryte pradėsiu sodinimo darbus.
Arklio mėšlą galite drąsiai dėti į duobę, sumaišykite su žemėmis ir sodinkite rožę. Tai vienintelis mėšlas kuris nenudegina augalo smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2016 04 15, 16:55)
Rožės iš lenkų tobulos  thumbup.gif  Ačiū FAINulkai, taip gražiai supakavo  smile.gif Rožes aš pamerkiau į vandenį (HB 101 stimuliatoriaus truputį įpyliau) ir planavau šiandiena susodinti, bet kol visą rožyną nupurškiau Championu, tai ir noras sodinti praėjo. Taip ir palikau vandenyje mirkti, rytoj ryte pradėsiu sodinimo darbus.
Arklio mėšlą galite drąsiai dėti į duobę, sumaišykite su žemėmis ir sodinkite rožę. Tai vienintelis mėšlas kuris nenudegina augalo  smile.gif .

Ryt keliaus į žemę.
Ačiū tikrai FAINulka@, tiek rūpesčio įdėjo. Tarsi antikvarinę porceliano vazą prižiūrėjo smile.gif
Atsakyti
Mano rožės jau susodintos. Šiek tiek buvo pamirkytos Baikalo ir B grupės vitaminų mišinį (liko nuo orchidėjų laistymo smile.gif ).
Rožės gražios. Dėkui merginoms už didelį darbą. 4u.gif
Atsakyti