Sumokėta, ir Baron ne mano.
Papildyta:
Aš rožių auginime tik antrametė, bet gal kas iš labiau patyrusių žinos, gal būtų galima tas pusmetrines šaknis patrumpint ir tada sutilptu rožės į dėžę.
QUOTE(tyli upė @ 2016 04 13, 19:05)
Kas su manim? Gavome rožes . Dauguma labai net gražios, kelios silpnesnės, porą monstrų su viršpusmetrinėm šaknimis. Visos gyvos
Plikomis šaknimis, tai sveria nedaug, bet užtat užima dideles dėžes.
Ir prisipažinkit, kas rinkosi Baron Girod de L'ain http://www.floribund...in-id-2322.html ?
Plikomis šaknimis, tai sveria nedaug, bet užtat užima dideles dėžes.
Ir prisipažinkit, kas rinkosi Baron Girod de L'ain http://www.floribund...in-id-2322.html ?
va va ir as jau susideliojus isskirscius supakavus - ryt visoms issidalinsiu man, nors ir kaip neprofesionalei, labai grazus krumiukai pasirode, va tik kazkaip isivaizdavau kad jie saknis i kazkokius maisiukus ar ka isuka siusdami, kad sios neisdziutu o cia viskas paprastai
o del to barono - ir pas mane atliko, as maniau kad jie dedami baronesse ar kokia ten idejo vietoj vienos dvi - jau ir parasyt jiems spejau.. gal jie cia alia dovanu dejo man kadangi prie siuntinio jokio siuntimo dokumento nebuvo prideta apart lipduko su mano kontaktais ant dezes.. tai net sutikrinima pagal merginu saraselius tikrinau.
QUOTE(FAINulka@ @ 2016 04 14, 00:31)
va va ir as jau susideliojus isskirscius supakavus - ryt visoms issidalinsiu man, nors ir kaip neprofesionalei, labai grazus krumiukai pasirode, va tik kazkaip isivaizdavau kad jie saknis i kazkokius maisiukus ar ka isuka siusdami, kad sios neisdziutu o cia viskas paprastai
o del to barono - ir pas mane atliko, as maniau kad jie dedami baronesse ar kokia ten idejo vietoj vienos dvi - jau ir parasyt jiems spejau.. gal jie cia alia dovanu dejo man kadangi prie siuntinio jokio siuntimo dokumento nebuvo prideta apart lipduko su mano kontaktais ant dezes.. tai net sutikrinima pagal merginu saraselius tikrinau.
Spėju, baronas bus dovana mums
Bet toks lengvas šokas man buvo pradžioj, kai imu pirmą rožę, o jos pavadinimo nepamenu, sąrašuose nerandu Bet toliau lyg viską radau tvarkingai. Man irgi pasirodė, kad dauguma sodinukų labai gražūs, su 5 ir pan. šakų. Matosi, kad tuoj tuoj sprogs. Kelios tik su ūgliukais, visos bebundančios Sodinukai įvairūs, olandiški, vietinai jų ir dar kažkokie, gal Austino.. nebespėjau gilintis, tik pastebėjau, kad etiketės įvairios.
Ir, spėju, kad šaknis kai kurioms tikrai reikės pritrumpinti sodinant.. nes nu nepadoriai ilgos
Ir gal ir nebloga mintis kokiam vandenėlyje pamirkyti.. ką patartų profai? Ant vienos mačiau pelėsiuką - vis tik jos ilgai keliavo.
aš mirkyčiau , ir dar kalio humato įdėčiau...
kokią fainą dovaną gavot...o aš kiek pirkau pernai , tarkim , nieko negavau tiesa , ne iš lenkų , tik lt ir lv.
labai jau laukiam ruzyciu bus darbo didelio susodinti..
ir labai idomu pamatyti ju kokybe, ziuresim kaip augs.
QUOTE(b.kite @ 2016 04 14, 10:19)
labai jau laukiam ruzyciu bus darbo didelio susodinti..
ir jūs laukiat iš lenkų ar ir kur?
Apziurejau savo gautas rozes. 4 krumai, visi zali tvirti, 3 su pumpurais.
Pasiziurejau, kad visi 4 krumai yra 6 zonos. Tai jau supratau, kad turesiu darbo rudeni.
Ar kas sodinant naudoja mesla? Turiu arklio meslo ir skaitau visur, kad rozems tobula trasa. Ar reikia ji skiesti vandeniu ar tiesiog su durpem sumaisyti? Kas susiduret?
Pasiziurejau, kad visi 4 krumai yra 6 zonos. Tai jau supratau, kad turesiu darbo rudeni.
Ar kas sodinant naudoja mesla? Turiu arklio meslo ir skaitau visur, kad rozems tobula trasa. Ar reikia ji skiesti vandeniu ar tiesiog su durpem sumaisyti? Kas susiduret?
Rožės iš lenkų tobulos Ačiū FAINulkai, taip gražiai supakavo Rožes aš pamerkiau į vandenį (HB 101 stimuliatoriaus truputį įpyliau) ir planavau šiandiena susodinti, bet kol visą rožyną nupurškiau Championu, tai ir noras sodinti praėjo. Taip ir palikau vandenyje mirkti, rytoj ryte pradėsiu sodinimo darbus.
Arklio mėšlą galite drąsiai dėti į duobę, sumaišykite su žemėmis ir sodinkite rožę. Tai vienintelis mėšlas kuris nenudegina augalo .
Arklio mėšlą galite drąsiai dėti į duobę, sumaišykite su žemėmis ir sodinkite rožę. Tai vienintelis mėšlas kuris nenudegina augalo .
QUOTE(Dalelė @ 2016 04 15, 16:55)
Rožės iš lenkų tobulos Ačiū FAINulkai, taip gražiai supakavo Rožes aš pamerkiau į vandenį (HB 101 stimuliatoriaus truputį įpyliau) ir planavau šiandiena susodinti, bet kol visą rožyną nupurškiau Championu, tai ir noras sodinti praėjo. Taip ir palikau vandenyje mirkti, rytoj ryte pradėsiu sodinimo darbus.
Ryt keliaus į žemę.
Ačiū tikrai FAINulka@, tiek rūpesčio įdėjo. Tarsi antikvarinę porceliano vazą prižiūrėjo