QUOTE(b.kite @ 2016 04 08, 09:53)
Sitas spalvas pagavo tai ir parodziau
raudonu, koraliniu nesifruota, kaip musu informatikas sako spalvu triuksmas
----
gelsva su levandomis, kaip ir neziniuke, nes ji is miniukiu kurios buna pirkti vazoneliuose, bet maciau kad ji tokiais bumbuliniais ziedais tai ir pirkau, maciau tokia pirkti tik vienais metais, daugiau neteko matyti.. bet isaugo i grazu krumeli apie 60 cm aukscio ir ziedai buna ispudingi..
----
vazoje, fotografuota prieblandoje tai spalva pakraipyta, ji geltona na ir aisku nukirpta pries nugenint rozes ziemai, tai tos spalvos gal ir nebedaug.. Graham Tomas angliska.
-----
del pavadinimu pirkau tu korteliu kruvas, siuliau cia forume bet niekas nesusidomejo, nes prisipirkau 300 vnt bet paskui pagalvojau, kad sunaudosiu pati su laiku
zinokit kad ir kiek tu roziu visus pavadinimus prisimenu nes baisiai myliu jas... o pavadinimai praktiskai del lankytoju, nes jiems idomu kokia tai roze ir t.t. antroje puseje uzsirasiau veslyna, metus veisimo, kada as sodinau, p priekineje tik pavadinima
ir visiems info pakanka ir man daug kalbeti nereikai
Daug protingų sudėtingų žodžių apie triukšmus. Bet nuotraukos labai jaukios
-----
Oi. Bet ir tikrai prieš porą metų tos miniukės vazonuose būdavo labai gražios. Paskutinius porą metų nemačiau gražių (nu, nelabai mėgstu aš tų, kur šviečiasi kuokeliai, nepilnavidurių
). O prieš 3-4 metus tai būdavo ohoj kokių įspūdingų nežiniukių
-----
Ačiū. Įtariau, kad angliška, bet būč sakius Queen of Sweden
----
Oi, "ir man daug kalbėti nereikia"
O, kur pirkote? Tai dažniausiai rožių pavadinimus, spėju, galima atsiminti, nebent jų labai daug. Aš dabar savo 20 veik išvardinčiau, nes tiek apie jas galvota renkantis.. Bet man įdomu (jei jau pretenzija į kolekciją) žinoti metus, išvedėją, kilmės istoriją.
O ir šiaip be galvos paskutiniu metu jaučiuosi..
Nuvažiavau į sodą, žiūriu astilbė, astilbė, bijūnai, o čia kas du tokie, vienas panašus į smilgą (tikrai nepamenu, kad sodinau), kitas į ramunę pagal lapus, bet kad irgi nesodinau pernai rudenį
Reik kortelių
Arba su kitom gėlėm, kurios nesulaukia tiek dėmesio, kiek rožės.. paskui ir matau tik "lelija balta", "lelija raudona"
-----
Kas su manimi, planuojamas siuntos iš PL gavimas - antradienį