Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 16 oji tema

ir rudenines puokstes, kai rozes buvo genimos ir merkiamos namie smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
B.kite grožis wub.gif

Aš kasdien pereinu, akis varvinu į pumpurus smile.gif laukiu nesulaukiu kada prades rimčiau sprogti smile.gif

Koki gražu derini užmačiau iš rosesbook, čia pirmoji Heimatmelodie smile.gif

user posted image
Atsakyti
g.gif o ta geltona kas...
Atsakyti
На этом фото отмечены: штамб Golden Celebration, штамб Rosarium Uetersen, •Heimatmelodie mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 04 07, 15:00)
На этом фото отмечены: штамб Golden Celebration,  штамб Rosarium Uetersen,  •Heimatmelodie  mirksiukas.gif

ax.gif gražu...bet , matot , dar aplimkui yra mažesnių visokių , geltonų , ružavų...daug...
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2016 04 07, 13:58)
g.gif o ta geltona kas...

panasu kad Golden Celebration
Atsakyti
labai graži...džiaugiuosi , kad ją išsirinkau šiemet ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aš pernai rudenį pirkau iš sibirikos Jubilee Celebration manau irgi bus ne prastesnė , o jai į kompaniją Lady of Shalott. Bet tik dabar pastebėjau, kad daugumoj nuotrauku tos Celebration labai nulinkę šakos nuo žiedu svorio g.gif
http://www.rosebook....an_of_roses/24/

http://www.rosebook....gardens/ran/30/
Atsakyti
g.gif taip angliškų rožių daug kurių taip yra...bet , rašo , kad senesni krūmai jau taip nedaro...nežinia vienžo... aš dar pėmiau ir Golden Yars...
Galvoju , jei giliau pasidinsiu Golden celebrations , o arčiau krašto Darcey Busell , gal bus irgi neblogai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 07 balandžio 2016 - 15:14
b.kite nuostabu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2016 04 07, 14:00)
vasara prisiminus smile.gif
prancuziskas haoselis smile.gif bet man tokie patinka smile.gif
user posted image
pas mane dauguma roziu turi draugija levandu, kurios taip pat man labai labai.
user posted image

Nu va, o sakė fotoaparatas netikęs, spalvų nepagauna, foto neturi bigsmile.gif swoon.gif wub.gif
Labai gražu.
Kas ta balta-gelsva šalia levandų? Angliška?
O vazoje balsvoji?

Pirmą foto pradžioj ilgai taip ir "mačiau".. nu, kaip vaizdelį iš Prancūzijos bigsmile.gif Nu happy.gif

-----
Ir kaip tik norėjau klausti tų, kurios skaičiuoja dešimtimis.. kaip jūs jas pasižymite, kaip atpažįstate? Suprantu, 10 rožių gali kaip savo vaikų vardus mintinai iš miego pakeltas prisiminti.. O 20-80 ir daugiau kaip? biggrin.gif
Va, matau, kažkokį žymeklį.. kur perkami? O gal yra kitų būdų pažymėti augalus? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tyli upė: 07 balandžio 2016 - 15:43
biggrin.gif aš kai pasodinau , tai tokius paprastus užrašiukus šalia įsmeigiau , o paskui išmokau jų vardus mintinai...gan greitai tai įvyko biggrin.gif
Papildyta:
b.kite, o kokia rožytė su daug daug pumpurų dešinėj viršuj ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 07 balandžio 2016 - 15:43