Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 16 oji tema

QUOTE(FAINulka@ @ 2016 04 07, 09:46)
man va sitas derinukas rastas pinteresto platybese kaip "ikvepejas"... aisku taip nesigaus.. bet siekiamybe kazkas panasaus  biggrin.gif
user posted image

puikiai suderinta thumbup.gif o kodel nesigaus cool.gif gausis, aisku ne pirmais metais, visi augalai turi suaugti, isibujoti...
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2016 04 07, 10:11)
biggrin.gif gėlynas nemažėja...bet jau paretint šiemet reiks...čiaudulines kraujažoles pvz. reik apkasti šiek tiek...labai jau greitai jos eina į šonus...

Ir dar įsitikinau , kabai neblogai išeina įsėti paprastų vasarinių gėlyčių...žydi ilgai , na tik vėliau gal pradeda žydėti nei daugiametės , nereiklios , ...renkuosi pagrinde tokias , kur galima sėti tiesiai į gėlyną...

kraujažoles išmetus jau keli metai atgal, o kaip vasarines į tarpus ar prie krašto aš įsodinu lobelijas, man patinka tas jų žavus mėlynumas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(luju @ 2016 04 07, 09:48)
nuliudinsiu, neatbaido  biggrin.gif

nors kazkiek vistiek atbaido bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 04 07, 10:34)
kraujažoles išmetus jau keli metai atgal,  o kaip vasarines į tarpus ar prie krašto  aš įsodinu lobelijas, man patinka tas jų žavus mėlynumas smile.gif

ax.gif ir aš šiemet iš krašto violetines lobelijas ketinu pasodinti...o dar žaviuosi patagonine vėrbena... thumbup.gif
Man tai gražios tos čiaudulinės , tokios senovinės , kaimiškos gėlės biggrin.gif Bet apmažinti reikia būtinai jas... biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

nelabai suprantu kas tos melynos gėlės? Flioksai?
Atsakyti
g.gif man į flioksus nelabai panašu , o gal turit nuorodą , iš kur ta foto...
Dar labai priklauso vaizdelis nuo klimato sąlygų...jei foto iš Prancūzijos ar Italijos , pas mus gal taip ir nelabai išeis... g.gif nes ten žiemą nieks nusušąla , viskas yra aukštesnio dydžio biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 07 balandžio 2016 - 09:51
gal katilelis g.gif
Atsakyti
aha drinks_cheers.gif katilėlis jau išsiaiškinau čia tipo :
campanula lactiflora prichard's variety arba Lavender, roses and campanula lactiflora 'prichard's variety' in the rose garden smile.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif grazus derinys
Atsakyti
wub.gif nieko sau katilėliai...turiu jų įvairių vaislių , bet tokio...ne verysad.gif
Papildyta:
Blankiažiedis katilėlis (mišinys) (lot. Campanula lactiflora)
va tokį turiu , bet jis nėr toks kaip toj foto, nėr tokių kepurių ir nėr toks didelis...kukliai gan atrodo pas mane... g.gif
http://www.e-seklos....tilelis_misinys
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 07 balandžio 2016 - 10:18
vasara prisiminus smile.gif
prancuziskas haoselis smile.gif bet man tokie patinka smile.gif
user posted image
pas mane dauguma roziu turi draugija levandu, kurios taip pat man labai labai.
user posted image
user posted image
akims paganyti truputis spalvu smile.gif
Atsakyti
4u.gif gražu
Atsakyti