Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 16 oji tema

QUOTE(tyli upė @ 2016 04 06, 11:12)
Mano akys didelės šiemet. bigsmile.gif  Norai susikaupę per gal penkis metus  doh.gif  Vis nebuvo galimybės, nors ir šiemet dar neturiu leidimo kurti pastovų rožynėlį.. nu, vadalosis visokie motoblokeliai, ekskavatoriai po sklypą, bet kišiu kelias ant kalno, kur joms visoms numatyta vieta, o kitas metams sode į lysvę. Turbūt taip unsure.gif

Pasitariau su savimi ir nusprendžiau, kad noriu ir nebenoriu laukti dar ir dar.. seniai norėjau Leonardų, Abraham Darby, dar kelių angliškų. Tai išsirinkau išbraukymo būdu 20 sau ir 3  geltonas anytai dovanosiu.
Pasirinkdama žiūrėjau kažkiek atsparumus, bet jos visos panašios, vidutiniškai atsparios šalčiui, lietui, ligoms. Nelabai augalotas. Spalviškai man gražias: rausvas, balsvas. Su pora nukrypimų į Red Leonardo raudonį pvz., ir Dolce Vita geltonumą  (vardas įpareigoja).
Gavosi kaip ir kolekcijos pradžia: kelios prancūziškos, kelios daniškos, nemažai angliškų, kažkiek  Austino, kelios senovinės.

Va, prisipažinau  blush2.gif

Louis Odier
White Meidiland
White Gruss an Aachen
Parky (Harpresto)
Amelia Renaissance (POUlen011) 
Clair Renaissance (POUlsyng)
Leonardo da Vinci (Meideauri)
Leander
AUScot
AUSmas/Lemon Parody 
Red Leonardo da Vinci (Meiangele)
Galaxy
Pastella 
Dolce Vita (DELcentoran)
Nina Renaissance (Poulren018)
Ballerina 
Queen of Sweden ( Austiger) 
Princess Alexandra of Kent
Gentle Hermione (Ausrumba),
Abraham Darby
Jubilee Celebration
Golden Border
------

Floribunda.pl parašė tris žodžius "išsiųsim šią savaitę vėliau", tai, spėju, be kito antradienio nėr ko laukti  4u.gif  Čia informacija toms, kurios su manimi  4u.gif

-----
O ko jūs tuo Shakespare 2000 nepatenkintos? Nesuprantu iš pasisakymų. Man asmeniškai jo spalva nelabai, bet čia labai asmeniškai "ne mano".

Ritausma, jei gerai pamenu, įspūdinga, bet žydi vieną kartą mastau.gif Jeigu kartojasi žydėjimas, tai labai pavieniais žiedeliukais. Žydi anksti, biržely ax.gif 
Nerandu patikimos informacijos dėl žydėjimo..
Čia kažkiek: http://www.rojaussod...ic.php?p=284231

Ohiho kokia kolekcija smile.gif as 12 siems kaip pirmiems metAms jamiau smile.gif jau susipaisiau eskiZeli bet itariu kad irgi be persodinimu neapsieisiu... I draugija rozems ieskau astilbiu alia tik link marijampoles norimos spalvos radau.. Reiks siustis .. Ir pentiniu fonui seklu nusiporkau tik kazi kaip dygs...
Ta floribunda ilgai kazkaip siuncia - tada kai parase kad issius, gavau is siuntu kompanijos laiska su kodu siuntinio sekimui bet kad kada bepaziureciau todo kad siuntinys kiurkso lenkijoj smile.gif arba cia kol negausiu nepakeis smile.gif laukiam smile.gif
Atsakyti
Skaičiau apie derinius su rožėmis tai tipo aplinkos dizianerių geriausia yra vertinama rožių ir pūstataurių derinys, o man asmeniškai dar labai gražiai žiurisi su raskila jos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 04 07, 08:08)
Skaičiau apie derinius su rožėmis tai tipo aplinkos dizianerių geriausia yra vertinama rožių ir pūstataurių derinys, o man asmeniškai dar labai gražiai žiurisi su raskila jos smile.gif

o man nepakartojamas derinys - rozes su levandomis thumbup.gif melynu atspalviu augalai man taip graziai ziurisi prie roziu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2016 04 07, 09:02)
o man nepakartojamas derinys - rozes su levandomis thumbup.gif melynu atspalviu augalai man taip graziai ziurisi prie roziu wub.gif

o šitas irgi super thumbup.gif , čia man nesenstanti klasika
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 04 07, 09:03)
o šitas irgi super  thumbup.gif , čia man nesenstanti klasika

siemet planuoju eksperimentuoti... skaiciau, kad nuo rozių ir amarus atbaido levandos bigsmile.gif zodziu, vienu suviu du zuikiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2016 04 07, 08:02)

man irgi kiek ziurinejau melyni gerai ziurisi todel ir pentinius zydrus pasijamiau.. dar graziai snapuciaimelyni.. o astilbes pirmam aukstui graziai atrodo su eraicinais..
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2016 04 07, 09:15)
man irgi kiek ziurinejau melyni gerai ziurisi todel ir pentinius zydrus pasijamiau.. dar graziai snapuciaimelyni.. o astilbes pirmam aukstui graziai atrodo su eraicinais..

drinks_cheers.gif puikus derinys, jau isivaizduoju wub.gif ... prie apvaliu roziu ziedu labai tinka augalai zydintys vertikaliais ziedynais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2016 04 07, 08:28)
drinks_cheers.gif puikus derinys, jau isivaizduoju wub.gif  ... prie apvaliu roziu ziedu labai tinka augalai zydintys vertikaliais ziedynais thumbup.gif

man va sitas derinukas rastas pinteresto platybese kaip "ikvepejas"... aisku taip nesigaus.. bet siekiamybe kazkas panasaus biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2016 04 07, 08:14)
siemet planuoju eksperimentuoti... skaiciau, kad nuo rozių ir amarus atbaido levandos bigsmile.gif zodziu, vienu suviu du zuikiai biggrin.gif

nuliudinsiu, neatbaido biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif Didelės erdvės fantazijai tikrai...galima išsibandyti ...tik , gaila , kad vaizdas susiformuos gal tik kokiais 3 metais ar dar vėliau... g.gif tik , tikrai pirmais metais nelabai dar bus aišku kas ir kaip...
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 04 06, 20:51)
aš jau pati nežinau ant ko neperėjus   doh.gif  biggrin.gif , pavydžiu, kad taip galit atsisakyt kažkurių augalų aš pernai bandžiau drąstiškai mažinti gelynus, deja deja pasidinau, o šiemet dar toliau didinsiu

aš priešingai akip tik pradžioj i raudonas žiurejau, o dabar patraukė ant oranžinių, gelsvu atspalvių

biggrin.gif gėlynas nemažėja...bet jau paretint šiemet reiks...čiaudulines kraujažoles pvz. reik apkasti šiek tiek...labai jau greitai jos eina į šonus...

Ir dar įsitikinau , kabai neblogai išeina įsėti paprastų vasarinių gėlyčių...žydi ilgai , na tik vėliau gal pradeda žydėti nei daugiametės , nereiklios , ...renkuosi pagrinde tokias , kur galima sėti tiesiai į gėlyną...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 07 balandžio 2016 - 09:17
QUOTE(diuni @ 2016 04 07, 08:52)
4u.gif Didelės erdvės fantazijai tikrai...galima išsibandyti ...tik , gaila , kad vaizdas susiformuos gal tik kokiais 3 metais ar dar vėliau... g.gif tik , tikrai pirmais metais nelabai dar bus aišku kas ir kaip...

va va.. as cia vyrui nupaisiau kaip grazu bus .. tik nepasakiau kad po keleto metu lotuliukas.gif bet gera pradzia puse darbo. symet tyk baltas raudonas komplektuoju.. jei pasiseks ir isgyvens augintines kitiems metams gelsvu roziu gelynelio noriu labai wub.gif
Atsakyti