QUOTE(tyli upė @ 2016 04 06, 11:12)
Mano akys didelės šiemet. Norai susikaupę per gal penkis metus Vis nebuvo galimybės, nors ir šiemet dar neturiu leidimo kurti pastovų rožynėlį.. nu, vadalosis visokie motoblokeliai, ekskavatoriai po sklypą, bet kišiu kelias ant kalno, kur joms visoms numatyta vieta, o kitas metams sode į lysvę. Turbūt taip
Pasitariau su savimi ir nusprendžiau, kad noriu ir nebenoriu laukti dar ir dar.. seniai norėjau Leonardų, Abraham Darby, dar kelių angliškų. Tai išsirinkau išbraukymo būdu 20 sau ir 3 geltonas anytai dovanosiu.
Pasirinkdama žiūrėjau kažkiek atsparumus, bet jos visos panašios, vidutiniškai atsparios šalčiui, lietui, ligoms. Nelabai augalotas. Spalviškai man gražias: rausvas, balsvas. Su pora nukrypimų į Red Leonardo raudonį pvz., ir Dolce Vita geltonumą (vardas įpareigoja).
Gavosi kaip ir kolekcijos pradžia: kelios prancūziškos, kelios daniškos, nemažai angliškų, kažkiek Austino, kelios senovinės.
Va, prisipažinau
Louis Odier
White Meidiland
White Gruss an Aachen
Parky (Harpresto)
Amelia Renaissance (POUlen011)
Clair Renaissance (POUlsyng)
Leonardo da Vinci (Meideauri)
Leander
AUScot
AUSmas/Lemon Parody
Red Leonardo da Vinci (Meiangele)
Galaxy
Pastella
Dolce Vita (DELcentoran)
Nina Renaissance (Poulren018)
Ballerina
Queen of Sweden ( Austiger)
Princess Alexandra of Kent
Gentle Hermione (Ausrumba),
Abraham Darby
Jubilee Celebration
Golden Border
------
Floribunda.pl parašė tris žodžius "išsiųsim šią savaitę vėliau", tai, spėju, be kito antradienio nėr ko laukti Čia informacija toms, kurios su manimi
-----
O ko jūs tuo Shakespare 2000 nepatenkintos? Nesuprantu iš pasisakymų. Man asmeniškai jo spalva nelabai, bet čia labai asmeniškai "ne mano".
Ritausma, jei gerai pamenu, įspūdinga, bet žydi vieną kartą Jeigu kartojasi žydėjimas, tai labai pavieniais žiedeliukais. Žydi anksti, biržely
Nerandu patikimos informacijos dėl žydėjimo..
Čia kažkiek: http://www.rojaussod...ic.php?p=284231
Pasitariau su savimi ir nusprendžiau, kad noriu ir nebenoriu laukti dar ir dar.. seniai norėjau Leonardų, Abraham Darby, dar kelių angliškų. Tai išsirinkau išbraukymo būdu 20 sau ir 3 geltonas anytai dovanosiu.
Pasirinkdama žiūrėjau kažkiek atsparumus, bet jos visos panašios, vidutiniškai atsparios šalčiui, lietui, ligoms. Nelabai augalotas. Spalviškai man gražias: rausvas, balsvas. Su pora nukrypimų į Red Leonardo raudonį pvz., ir Dolce Vita geltonumą (vardas įpareigoja).
Gavosi kaip ir kolekcijos pradžia: kelios prancūziškos, kelios daniškos, nemažai angliškų, kažkiek Austino, kelios senovinės.
Va, prisipažinau
Louis Odier
White Meidiland
White Gruss an Aachen
Parky (Harpresto)
Amelia Renaissance (POUlen011)
Clair Renaissance (POUlsyng)
Leonardo da Vinci (Meideauri)
Leander
AUScot
AUSmas/Lemon Parody
Red Leonardo da Vinci (Meiangele)
Galaxy
Pastella
Dolce Vita (DELcentoran)
Nina Renaissance (Poulren018)
Ballerina
Queen of Sweden ( Austiger)
Princess Alexandra of Kent
Gentle Hermione (Ausrumba),
Abraham Darby
Jubilee Celebration
Golden Border
------
Floribunda.pl parašė tris žodžius "išsiųsim šią savaitę vėliau", tai, spėju, be kito antradienio nėr ko laukti Čia informacija toms, kurios su manimi
-----
O ko jūs tuo Shakespare 2000 nepatenkintos? Nesuprantu iš pasisakymų. Man asmeniškai jo spalva nelabai, bet čia labai asmeniškai "ne mano".
Ritausma, jei gerai pamenu, įspūdinga, bet žydi vieną kartą Jeigu kartojasi žydėjimas, tai labai pavieniais žiedeliukais. Žydi anksti, biržely
Nerandu patikimos informacijos dėl žydėjimo..
Čia kažkiek: http://www.rojaussod...ic.php?p=284231
Ohiho kokia kolekcija as 12 siems kaip pirmiems metAms jamiau jau susipaisiau eskiZeli bet itariu kad irgi be persodinimu neapsieisiu... I draugija rozems ieskau astilbiu alia tik link marijampoles norimos spalvos radau.. Reiks siustis .. Ir pentiniu fonui seklu nusiporkau tik kazi kaip dygs...
Ta floribunda ilgai kazkaip siuncia - tada kai parase kad issius, gavau is siuntu kompanijos laiska su kodu siuntinio sekimui bet kad kada bepaziureciau todo kad siuntinys kiurkso lenkijoj arba cia kol negausiu nepakeis laukiam