tikrai gal laikas parodyti praitos vasaros ziedus einu ieskoti, ką galėčiau parodyti.
tik fotki jau blokuotas, ar yra dar kokiu nemokamu internetinių katalogu? gal kas zino..
QUOTE(b.kite @ 2016 01 15, 09:22)
tikrai gal laikas parodyti praitos vasaros ziedus einu ieskoti, ką galėčiau parodyti.
tik fotki jau blokuotas, ar yra dar kokiu nemokamu internetinių katalogu? gal kas zino..
Visai nieko www.part.lt nuotrauka rinktis 640, ne didesne
pirmas bandymas su part
paskutinė spalio mėn puokštė rožė Salita pirmų metų, negalėjau atsispirti ir leidau žydėti, buvo labai smalsu, šiemet iš jų labai daug tikiuosi.
ant vieno koto kekė žiedų kotai tvirti, nelinksta, stovejo stati kaip kareiviai
paskutinė spalio mėn puokštė rožė Salita pirmų metų, negalėjau atsispirti ir leidau žydėti, buvo labai smalsu, šiemet iš jų labai daug tikiuosi.
ant vieno koto kekė žiedų kotai tvirti, nelinksta, stovejo stati kaip kareiviai
B.kite, graži rožė. Turiu ją, viena mėgstamiausių. Dar kitą įšaknydinau. Visa bėda, kad jos stiebai labai stori, prilenkti pabandžiau ir palikau stovėti.
Pagal Dalelės rekomendacijas bandžiau dengti agroplėvele dviguba, tik reikia kažkokius lankus statyti būtinai, spygliai apdrasko plėvelę.
Pagal Dalelės rekomendacijas bandžiau dengti agroplėvele dviguba, tik reikia kažkokius lankus statyti būtinai, spygliai apdrasko plėvelę.
as jos turiu 7 vnt. pavasari dar ieskosiu 2 vnt patvoryje i eile susodinau, kai bus vaizdas pasirodysiu.
kiek teko skaitinet apie ja tai ji gerai ziemoja, taip as isivaizduoju kai ji bus keliu metu stagarai bus stori ir prilenkti tikrai nepavyks.. kazka reiks galvoti, o gal isgyvens ir su agro pridengta, kol kas ji pas mane visa po sniegu, apkasta kauburyje.
kol kas man ji atrodo tobula roze, tik man vienas laaabai didelis minusas - nekvepia.
labai didele reiksme turi man rozeje kvapas.
kiek teko skaitinet apie ja tai ji gerai ziemoja, taip as isivaizduoju kai ji bus keliu metu stagarai bus stori ir prilenkti tikrai nepavyks.. kazka reiks galvoti, o gal isgyvens ir su agro pridengta, kol kas ji pas mane visa po sniegu, apkasta kauburyje.
kol kas man ji atrodo tobula roze, tik man vienas laaabai didelis minusas - nekvepia.
labai didele reiksme turi man rozeje kvapas.
QUOTE(b.kite @ 2016 01 16, 12:09)
nuostabi roze, labai grazus ziedai tokios neturiu, bet tikrai noresiu tokia isigyti gal patarsite kur
Žioplinėju po augalų temas - o čia toks džiaugsmas akims.. Nuostabios jūsų, merginos, rožės.. Ir kokios visų spalvos gražios..
QUOTE(saulelė @ 2016 01 18, 20:34)
nuostabios o pirmoji ypač labai mėgstu tą spalvą ir tiek pumpurų ar visada ši rožė taip gausiai žydi
QUOTE(saulelė @ 2016 01 18, 22:34)
Labai mėgstu šią rožę, labai kvapni pusiau tuščiavidurė, daug žiedų. Trūkumas trumpai žydi. Pavadinimo nežinau pirkta žalioje stotelėje
Ar čia reali žiedų spalva, persikinė? Ne intensyvesnė, pereinanti? nes aš turiu labai panašaus aprašymo, pirktą Žalioj stotelėj, kurią pavyko identifikuoti , štai ji:
Rožė
oi kiek graziu ziedu pasipyle nuostabu
Papildyta:
pirkau pas eliošius bet nerekomenduoju..
tiesiog pernai uzsikepiau sios rozes ir daug vnt tai skambinau visiems, niekas neturejo, tik jie ir tai... nenoriu skleisti info kam tinka patinka tegul perka.
Papildyta:
QUOTE(AJIRA @ 2016 01 18, 09:49)
nuostabi roze, labai grazus ziedai tokios neturiu, bet tikrai noresiu tokia isigyti gal patarsite kur
pirkau pas eliošius bet nerekomenduoju..
tiesiog pernai uzsikepiau sios rozes ir daug vnt tai skambinau visiems, niekas neturejo, tik jie ir tai... nenoriu skleisti info kam tinka patinka tegul perka.
QUOTE(saulelė @ 2016 01 18, 20:34)
Visos rožytės labai gražios ypač dabar, kai nėra žiedų, o taip jų norisi Labai laukiu pavasario...
Kaip žiemoja stiebinukė? O gal ji labai atspari šalčiams?