Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 16 oji tema

QUOTE(diuni @ 2016 04 06, 15:47)
drinks_cheers.gif jo...ten.
Papildyta:
4u.gif gerbiu žmones , kur sugeba tik dvi išsirinkti...aš tiek kankinausi , kol liko 8-ois sąraše... doh.gif
Papildyta:
Heimatmelodie  wub.gif labai puiki nuotraukose ir aprašymas geras...gaila , aš neišsirinkau kažkaip jos...

jeigu žinotumet kiek aš iš lenku atsisiunčiau visokiu svogūniniu ir pan šiemet, tai visa ta pagarbą vėjas nupūstų lotuliukas.gif , o ta heimą, man viena rimta rožininkė rekomendavo kaip ilgai žydinčia, atsparia viskam ir t.t. ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 04 06, 15:53)
jeigu žinotumet kiek aš iš lenku atsisiunčiau visokiu svogūniniu ir pan šiemet, tai visa ta pagarbą vėjas nupūstų  lotuliukas.gif , o ta heimą, man viena rimta rožininkė rekomendavo kaip ilgai žydinčia, atsparia viskam ir t.t.  ir t.t.

doh.gif aš jau ankstesniai metais turiu prisodinus...kažkaip perėjau ant rožių lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
4u.gif https://monjardinrv....ssifs-de-roses/
tiesiog gražūs gėlynai...
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 04 06, 14:40)
turbut iš aš iš ten smile.gif  FB vadinas "Augalų paletė", o kad vienai nebūt liudna paštu keliauti dar Heimatmelodie prigriebiau  smile.gif

niekaip nerandu ten kur paziuret kokiu turi roziu, raso albume rozes 2016, kur ,kokiam, nieko nematau, gelbekit biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(diuni @ 2016 04 06, 15:12)

wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(luju @ 2016 04 06, 16:18)
niekaip nerandu ten kur paziuret kokiu turi roziu, raso albume rozes 2016, kur ,kokiam, nieko nematau, gelbekit  biggrin.gif  4u.gif
wub.gif  wub.gif

https://www.facebook...4...0088&type=3
kodėl nematot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2016 04 06, 16:12)

pasaka thumbup.gif kaip pasiilgau vasaros wub.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2016 04 06, 10:16)
biggrin.gif na matysim...gal kada ir tą 2000 dar susigundysiu...

Kad ji labai panaši į Darsey, tai jau antros tokios gal ir nebesinorės... rolleyes.gif Aš pasodinau į krūvą Heidi Klum, WS 2000, Falstaff ir Ascot. Tik iš arti jų žiedai skiriasi, nemaniau, kad ant tiek panašios

QUOTE(Emvida @ 2016 04 06, 13:47)
Su rožėmis yra taip - kiekviename kieme auga skirtingai, o ir šeimininkė dar skirtinga smile.gif .
Visgi mažiausiai rūpesčių (ypač dėl žiemojimo) su senovinėmis ir angliškomis D.Austino rožėmis.

Angliškos, kiek skaičiau, nepasižymi geru žiemojimu, bet turi kitų privalumų. Jų žiedlapiai gerai nubyra po žydėjimo thumbup.gif Kartais net per greit, tik išsiskleidė ir jau po poros dienų nebėra.
Atsakyti
tai tame ir reikalas- dažnai iš foto sunku įsivaizduoti įvairius dalykus. spalvą formą , dydį...netgi žiedų formą , nes ji ir nuo išsiskleidimo kinta...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 06 balandžio 2016 - 15:47
Angliškas rožes reikia gerai dengti ir gerai žiemos, dauguma jų gerai prisilenkia. Kai nudengiam- didžiausi krūmai, nugenėt kartais tenka nemažai dėl infekcinio nudegimo, dėl šalčio - retai. Bet ateina birželis, ir jos vėl suvešėja. Renkantis ir derinant angliškas rožes reikia žiūrėti į krūmo formą.
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2016 04 06, 15:23)

tai akla turbut doh.gif , aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2016 04 06, 11:42)
Dar dėl spalvų...pernai kaip ir visokių spalvų rinkausi, bet irgi neėmiaui tamsių , galvojau , gal netiks man niekur...bet dabar matau , kad reik ir jų..

pirmaisi sodiniumu metais as taip pat rinkausi geltonas, baltas, rausvas ir t.t. nes jos man be galo graziai atrodo nuotraukose biggrin.gif bet naturoje man labai truko raudonu spalvu, jos vistik ziurisi graziau. tai siemet daug pirkau raudonu..
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2016 04 06, 15:57)
doh.gif aš jau ankstesniai metais turiu prisodinus...kažkaip perėjau ant rožių lotuliukas.gif  doh.gif

aš jau pati nežinau ant ko neperėjus doh.gif biggrin.gif , pavydžiu, kad taip galit atsisakyt kažkurių augalų aš pernai bandžiau drąstiškai mažinti gelynus, deja deja pasidinau, o šiemet dar toliau didinsiu

aš priešingai akip tik pradžioj i raudonas žiurejau, o dabar patraukė ant oranžinių, gelsvu atspalvių
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 06 balandžio 2016 - 19:52