Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 16 oji tema

QUOTE(diuni @ 2016 04 05, 08:42)
ax.gif o ar būtų atsiliepimų apie Abracham derby...skaitau skaitau apie jį...žiedai man gražūs , bet kažkaip gal labai ji maža pas mus bus...kaip pas jus ax.gif
Ir apie raudoną Da Vinčį. Paprastą turiu , man labai patiko , ir peržiemojo geriau nei daugelis kitų...O kaip raudonas g.gif
Ir dar nežinau -ar reikia man W.šekspyro2000 g.gif Gal irgi būtų komentarų apie ją g.gif

Abraham Darby -didelė rožė. Red Leonardo da Vinci - taip pat gera rožė. William Shakepeare
dabar nepirkčiau.
Atsakyti
4u.gif jo...aš atmečiau irgi Wiljamą , atmečiau ir Abraham , nes paskaičiau , kad nelabai lietų toleruoja , Raudoną Leonardo paėmiau...
Dar labai norėjau anksčiau Belvederio...bet dabar skaičiau , skaičiau ...rašo neatsparus ligoms g.gif tai irgi susilaikiau... g.gif

4u.gif ačiū už atsiliepimą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 05 balandžio 2016 - 13:52
QUOTE(diuni @ 2016 04 05, 14:19)
4u.gif jo...aš atmečiau irgi Wiljamą , atmečiau ir Abraham , nes paskaičiau , kad nelabai lietų toleruoja , Raudoną Leonardo paėmiau...
Dar labai norėjau anksčiau Belvederio...bet dabar skaičiau , skaičiau ...rašo neatsparus ligoms  g.gif tai irgi susilaikiau... g.gif

4u.gif ačiū už atsiliepimą

Pas mane Belvedere irgi dažniausiai serga.
Atsakyti
4u.gif o dar seniai noriu paklausti , gal kas auginat champline ir hope for humanity. Turiu abi...Bet , nesuprantu-ar jos tikrai mažai skiriasi, ...na praktiškai mano abi vienodos ... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Emvida @ 2016 04 05, 13:03)
Abraham Darby -didelė rožė. Red Leonardo da Vinci  - taip pat gera rožė. William Shakepeare
dabar nepirkčiau.

QUOTE(diuni @ 2016 04 05, 13:19)

Pas mane William Shakepeare 2000 praeitą pavasarį sodinta ir jokių nusiskundimų neturiu. Į lietų reaguoja kaip ir kitos... Gal jūs apie tą, kuri ne 2000 ?
Atsakyti
QUOTE(s2002m @ 2016 04 05, 16:48)
Pas mane William Shakepeare 2000 praeitą pavasarį sodinta ir jokių nusiskundimų neturiu.  Į lietų reaguoja kaip ir kitos... Gal jūs apie tą, kuri ne 2000 ?

4u.gif aš apie tą , kur 2000...išsirinkau Darcey Busell...vienžo , nežinau , visko norisi , bet apsiribojau šiemet 8 ...sunku patikėti ir maximinė viena jau tupi pasodinta...
Atsakyti
Ar yra kokios baltos ar rausvos rožės, kurių nereiktų žiemai dengti? Reikia kažko, kas auga plačiai ir aukštai, žydi ilgai ir dar žiemą nereiktų dengti šakų biggrin.gif žiūrėjau New Dawn, bet senose temos rašė, kad kai kam nušalo šakos. Dar gražios Rokoko, bet apie jas nieko nerandu.

Atsakyti
QUOTE(stafisss @ 2016 04 05, 17:11)
Ar yra kokios baltos ar rausvos rožės, kurių nereiktų žiemai dengti? Reikia kažko, kas auga plačiai ir aukštai, žydi ilgai ir dar žiemą nereiktų dengti šakų biggrin.gif žiūrėjau New Dawn, bet senose temos rašė, kad kai kam nušalo šakos. Dar gražios Rokoko, bet apie jas nieko nerandu.

New Dawn -vijoklinė , o Rokoko , rašo , kad krūminė...o jeigu reikia krūmo , išsiaiškinom, kad Ritausma yra visiškai atspari viskam...pasodini ir visi rūpesčiai tuo užsibaigia...aš šiemet užsisakiau , žiūrėsiu , ar ji bus tik pakankamai puiki ax.gif

http://joanna-roses....2/ritausma.html
va čia labai tokios išsamios nuotraukos...ir dabar matau didžiulį jos minusą- nenubyrėję nužydėję žiedai... g.gif nežinau , žadėjau pakraštyje sodinti, dabar galvoju pakraštyje , arčiau miško...gal gerai bus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 06 balandžio 2016 - 07:22
ax.gif man dar ši patiko
http://joanna-roses....emiplena_3.html
irgi tokia atsparuolė viskam...
http://www.rosebook....lba-semi-plena/
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2016 04 06, 09:59)

wub.gif Alba semi plena super atrodo doh.gif Ir kodėl aš jos anksčiau neužmačiau... Ačiū už pasidalijimą!

Gal kas auginat Bleu magenta? Kaip ji pas mus LT žiemoja?
http://www.davidaust...uk/bleu-magenta
user posted image
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2016 04 05, 15:55)
4u.gif aš apie tą , kur 2000...išsirinkau Darcey Busell...vienžo , nežinau , visko norisi , bet apsiribojau šiemet 8 ...sunku patikėti ir maximinė viena jau tupi pasodinta...

Aš rinkausi prieš metus tarp Darcey Busell ir William Shakespeare 2000 biggrin.gif Pasirinkau William dėl pločio, nes Darcey Busell tik 50-60cm, o man iš krašto sodinant reikėjo platesnės.

QUOTE(diuni @ 2016 04 06, 06:57)
New Dawn -vijoklinė , o Rokoko , rašo , kad krūminė...o jeigu reikia krūmo , išsiaiškinom, kad Ritausma yra visiškai atspari viskam...pasodini ir visi rūpesčiai tuo užsibaigia...aš šiemet užsisakiau , žiūrėsiu , ar ji bus tik pakankamai puiki ax.gif

http://joanna-roses....2/ritausma.html
va čia labai tokios išsamios nuotraukos...ir dabar matau didžiulį jos minusą- nenubyrėję nužydėję žiedai... g.gif nežinau , žadėjau pakraštyje sodinti, dabar galvoju pakraštyje , arčiau miško...gal gerai bus g.gif

Ritausma atrodo pagal krūmo forma ir lapus kaip erškėčio krūmas. Pas mane yra tik viena parko rožė Hansa, tai ji prie kitų rožių netinka (šalia auga vijoklinės rožės). Kai nužydi, žiedlapiai atrodo kaip ir jūsų įdėtose nuotraukose.
Senose temose, mačiau lyg tai Ritausma. Jei atskirai pasodinta ji iš toli netgi labai graži wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(lelijava @ 2016 04 06, 10:59)

Gal kas auginat Bleu magenta? Kaip ji pas mus LT žiemoja?

thumbup.gif labai grazi, kokia idomi spalva...ir as noreciau tokios wub.gif
Atsakyti