Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 16 oji tema

Vau, kiek jūs čia priplepėjote, kol aš kieme rožes genėjau lotuliukas.gif
Apie rožių purškimą, tai dabar galite pirkšti vėl vario sulfatu arba Champion'u (nepriklausomai, kad rudenį jau juo purškėte). Taip pat ir naujai pasodintas rožes galite nupurkšti.
Nuo vabalų niekuo dar purkšti nereikia, na ir kas, kad jie skraido. Gal jus jie ir nervuoja, bet rožėms tai dzin... Reikės purkšti, kai rožės bus kaip reikiant su lapais ir kai tuoj, tuoj viršunėlėje jau turės pasirodyti mažas žiedukas, tuomet ir reikia purkšti nuo pjūklelio ir lapsukio. Bet jei esate prieš chemiją, purkšti nebūtina. Tik stebėkite rožių viršūnes. Jei tik pradeda vysti iškart kerpate. Bet tai bus apie gegužės 10 d. toli dar smile.gif .
naca, labai sunku išvardinti sveikas rožes nes jų yra labai dug. Visos naujai išvestos rožės pasižymi dideliu atsparumu ligoms, tad visai neserga. Iš senesnių veislių atsparios Gloria Dei (Peace), Kronenburg, Chopin, Lions Rose, Aprikola, Home & Garden, Kosmos, New Dawn. Na, tiek dabar atsimenu kas pas mane auga. Bet tikrai jų yra dar daugiau.
Atsakyti
4u.gif ačiū...purkšiu tuomet gal su čempionu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2016 04 04, 11:11)
Nepatikėsim, kol nepamatysim  bigsmile.gif

O ir bet tačiau, žadėjot savo 8-nių rožynėlių nuotraukų. Dar pernai  flirt.gif

ai ju jau gal net daugiau siemet smile.gif kazkaip zaviuosi ziedais aplink vaiksciodama, bet labai mazai fiksuoju prisiminimams sad.gif esu tingine biggrin.gif aisku kai ateina tamsusis periodas tik tada suzgrimbu kad neturiu foto, kai norisi pasidairyti po ryskias spalvas..

pati praita savaite maksej pirkau kelias po 0,99 cnt
nzn gal kituose miestuose kita kaina..

as vasko nesu niekad laupiusi, jei roze su daug pumpuru greit paauga sulapoja ir tas vaskas pasislepia po lapais. niekad man jis nekele problemos.

gal del kitos priezasties roze nusibaige.
Atsakyti
ax.gif o ar būtų atsiliepimų apie Abracham derby...skaitau skaitau apie jį...žiedai man gražūs , bet kažkaip gal labai ji maža pas mus bus...kaip pas jus ax.gif
Ir apie raudoną Da Vinčį. Paprastą turiu , man labai patiko , ir peržiemojo geriau nei daugelis kitų...O kaip raudonas g.gif
Ir dar nežinau -ar reikia man W.šekspyro2000 g.gif Gal irgi būtų komentarų apie ją g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 05 balandžio 2016 - 08:09
Sveikos smile.gif

Aš ta tylioji skaitytoja, kuri viską skaito ir nusikopijuoja informaciją smile.gif
Tai va noriu padėkot merginoms kurios nepatingi ir labai detaliai aprašo ką ir kaip daryti smile.gif

Leonardo da vinci ir aš noriu taip pat šiemet planuose įsigyti jei pavyks Heimatmelodie, turbūt tik latviai ja prekiauja ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 05 balandžio 2016 - 08:53
Aciu, Dalele wub.gif

O ka galit pasakyti apie Silver Jubilee , Rosa Kordes Jubilee(korgotfun) rozes?
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2016 04 04, 17:38)
floribunda eme siust rozes thumbup.gif  gavau pranesima kad perduota siuntai.. tai mazum per pora dieneliu ir parkeliaus i Lt thumbup.gif merginos ruosiames  drinks_cheers.gif

blink.gif blink.gif O kodėl aš negavau žinutės? g.gif
Užtat pati parašiau, paklausiau, kada ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2016 04 05, 11:28)
blink.gif  blink.gif  O kodėl aš negavau žinutės? g.gif
Užtat pati parašiau, paklausiau, kada  ax.gif

4u.gif ax.gif o ką pirkot , kurias rožes išsirinkot ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 05 balandžio 2016 - 11:54
Ar matėt? Neveronių Sodo rožė nuo šiandien turi tinklalapį:
http://sodoroze.lt/p...zes-vijoklines/

Tik kas do pavadinimų koduotės??? Nu nieko nesuprantu... Kaip pirkt rožę, kai jokio doro pavadinimo išskaityt neišeina, tik gražios nuotraukos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lelijava: 05 balandžio 2016 - 12:20
QUOTE(lelijava @ 2016 04 05, 13:10)
Ar matėt? Neveronių Sodo rožė nuo šiandien turi tinklalapį:
http://sodoroze.lt/p...zes-vijoklines/

Tik kas do pavadinimų koduotės??? Nu nieko nesuprantu... Kaip pirkt rožę, kai jokio doro pavadinimo išskaityt neine, tik gražios nuotraukos...

Pasjuos ir pernai mačiau visos rožės užkoduotos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 04 05, 13:11)
Pasjuos ir pernai mačiau visos rožės užkoduotos  doh.gif

lotuliukas.gif gerai skamba...
Bet ne visos
http://sodoroze.lt/p...meilland-rozes/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 05 balandžio 2016 - 12:44
Sveikos, gal kuri auginate Meilland Mona Lisa ir galite pasakyti, koks ju aukstis? vienur randu, kad apie 60 cm, o kitur, kad iki 1,2m. Kazi kaip is tikruju? ax.gif
Atsakyti