Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 16 oji tema

QUOTE(diuni @ 2016 04 04, 09:34)
g.gif kaip tai neskraido ir neropoja...viskas staigiai bunda , galvoju reik profilaktiškai g.gif bet nežinau , gal reik , kai jau lapeliai išsprogs g.gif
Papildyta:
biggrin.gif aš vakar pasodinau savo maximinę...nieko nesitikiu , net , kad gyvens nelabai tikiuosi , nes to vaško man iki gali nepavyko nugramdyti, tik vietomis... schmoll.gif o jau ir ūgliai išleisti tokie ištysę...o jeigu bus- tai bus laimėjimas nerdidelis už 1,49 euro biggrin.gif

tik galvoju- pasodinau gėlyne , nors ir krašte  , atsižvelgdama į veislės aprašymą...o jei bus belia kas...gal ten netilps tuomet visai... bigsmile.gif
Papildyta:

biggrin.gif tai va...jamk Ritausmą ir ...aš irgi jamsiu ją biggrin.gif

prisijungiu prie klausimo, tik kitu kampu - ar gautas rozes reiktu kazkaip purksti, sterilizuoti na kaip seklas perkanganate ir pan)?
del purskimo apie medelius va daugiau zinau ax.gif juos pavasari silpnu karbamido purskalu pusrskiu...

Atsakyti
kad ir sumaisytos buna tos maxsimines rozes, kiek esu pirkusi nei viena nenuvyle.. aisku norisi, kad ji tokia ir butu pagal aprasa.. nes ja sodini ten kur ir isivaizduoji kaip ji ten atrodys. kai pamatai kad visai ne tai tenka kitais metais pagalvoti kur jai vieta surasti smile.gif aisku jeigu pavyksta ja identifikuoti biggrin.gif
tad kai kaina 0,99 pirk, sodink ir dziaukis smile.gif gavosi kaip koks kredo, sukis biggrin.gif
esu tokia gavusi is maximos roze, pavadimimo iki siol negaliu identifikuoti.. bet roze tai tokia apie kuira sveciai eina ratais. ji man paciai kelia nuostaba. ziedu dydis, kvapas ir vaizdas nerealus.. ikelciau foto bet mano fotikai tos spalvos nepagauna, spektras turbut per mazas biggrin.gif ir iskraipo vaizda.. del to ir nepasirodau.. o realiai vaizdelis nerealus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2016 04 04, 13:07)
esu tokia gavusi is maximos roze, pavadimimo iki siol negaliu identifikuoti.. bet roze tai tokia apie kuira sveciai eina ratais. ji man paciai kelia nuostaba. ziedu dydis, kvapas ir vaizdas nerealus.. ikelciau foto bet mano fotikai tos spalvos nepagauna, spektras turbut per mazas biggrin.gif ir iskraipo vaizda.. del to ir nepasirodau.. o realiai vaizdelis nerealus wink.gif

Nepatikėsim, kol nepamatysim bigsmile.gif

O ir bet tačiau, žadėjot savo 8-nių rožynėlių nuotraukų. Dar pernai flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tyli upė: 04 balandžio 2016 - 11:19
biggrin.gif o kur yra po 0,99..ar dabar maximose ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 04 balandžio 2016 - 11:32
Kuriose Maximose randate rožių už 0,99 €? Mačiau pigiausiai Kauno Akropolyje prieš Velykas po 1,49 €, po Velykų jau be akcijos virš 2 € kainavo. Krėvės pr. Maximoje - 1,99 €.
Atsakyti
QUOTE(Daisoja @ 2016 04 04, 12:32)
Kuriose Maximose randate rožių už 0,99 €? Mačiau pigiausiai Kauno Akropolyje prieš Velykas po 1,49 €, po Velykų jau be akcijos virš 2 € kainavo. Krėvės pr. Maximoje - 1,99 €.

biggrin.gif pas mane lygiai taip pat...
Papildyta:
g.gif o jau daugiau kaip 1,49 man už jas per daug...gali visos sudegti nuo to vaško per karsčius...o dar ir neaišku , kas ten išaugs...brangiau neapsimoka... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2016 04 04, 13:41)
biggrin.gif pas mane lygiai taip pat...
Papildyta:
g.gif o jau daugiau kaip 1,49 man už jas per daug...gali visos sudegti nuo to vaško per karsčius...o dar ir neaišku , kas ten išaugs...brangiau neapsimoka... rolleyes.gif

Pirkau vakar už 2,26 su nuolaida. Buvo pigesnių, bet prastai atrodė arba visai be gyvybės ženklų .Tiesa, ir pasirinkimas skurdus, juk akcija nuo ketvirtadienio smile.gif o tą vašką nulupti ar ne? Parašyta tik, kad nukirpti šakas reikia pasodinus. Nenoriu, kad pirmas bandymas baigtųsi nudegusia rože lotuliukas.gif
Ar reikia pirkti žemės spec. rožėms? Pas mane priemolis ir dar gero juodžemio turiu, tai galvoju gal geriau juodžemio paberti į duobę g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stafisss: 04 balandžio 2016 - 14:45
QUOTE(Emvida @ 2016 04 04, 07:45)
Jei sirgo pernai, dar nebūtinai sirgs šiemet.

Rožių atsparumas ligoms nurodytas  tiek rosebook.ru,  tiek helpmefind.com, tiek - rozes.lt.

As maciau parasymus, bet norejau tiesiog is asmenines patirties kad kas patartu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(stafisss @ 2016 04 04, 15:43)
Pirkau vakar už 2,26 su nuolaida. Buvo pigesnių, bet prastai atrodė arba visai be gyvybės ženklų .Tiesa, ir pasirinkimas skurdus, juk akcija nuo ketvirtadienio  smile.gif o tą vašką nulupti ar ne? Parašyta tik, kad nukirpti šakas reikia pasodinus. Nenoriu, kad pirmas bandymas baigtųsi nudegusia rože  lotuliukas.gif
Ar reikia pirkti žemės spec. rožėms? Pas mane priemolis ir dar gero juodžemio turiu, tai galvoju gal geriau juodžemio paberti į duobę  g.gif

dėl vaško įvairios nuomonės , man pernai sudegė...
http://www.rosebook....a-s-roz-tantau/
taip kaip čia aprašyta įvyko...
Atsakyti
floribunda eme siust rozes thumbup.gif gavau pranesima kad perduota siuntai.. tai mazum per pora dieneliu ir parkeliaus i Lt thumbup.gif merginos ruosiames drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2016 04 02, 21:53)
aciu uz pasidalinima patirtim  4u.gif  thumbup.gif 
as dar isskaiciau, kad prilenkimui jei rozes stabariniais kotais, geriau sodinti is karto galvojant apie busima ziemai paruosima istriziau - ar kazka panasaus darot? is savo planuojamu ir laukiamu atkeliaujant  sodinti pasiskaitinejau kad sekspyras 2000 toks labiau stabariniais kotais.. gal pasidalinsit kas tokia auginat ar lengvai prisilenkia? g.gif gal dar kokiu gudrybiu zinot? ax.gif

Apsukit aplink kotą kue nors saują žemių, į agro ar polietilenoplėvelę, nepamirškite nuolat drėkint, ir kai išleis šaknis- nukirpsit po ryšuliu ir pasodinsit. Tinka daugeliui augalų toks įšaknydinimo būdas. Galima kotuką pradžioj šaknų augimą skatinančiais milteliais patept, bet paprastai drėgmės pakanka. Pasirinkite vietą su lapeliu.
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2016 04 04, 18:00)
Apsukit aplink kotą kue nors saują žemių, į agro ar polietilenoplėvelę, nepamirškite nuolat drėkint, ir kai išleis šaknis- nukirpsit po ryšuliu ir pasodinsit. Tinka daugeliui augalų toks įšaknydinimo būdas. Galima kotuką pradžioj šaknų augimą skatinančiais milteliais patept, bet paprastai drėgmės pakanka. Pasirinkite vietą su lapeliu.

čia kalba ne apie rožių įšaknijimą, o sodinimą. O šaknydinamos rožės vienmečiais ūgliais.
Atsakyti