QUOTE(diuni @ 2016 04 04, 09:34)
kaip tai neskraido ir neropoja...viskas staigiai bunda , galvoju reik profilaktiškai bet nežinau , gal reik , kai jau lapeliai išsprogs
Papildyta:
aš vakar pasodinau savo maximinę...nieko nesitikiu , net , kad gyvens nelabai tikiuosi , nes to vaško man iki gali nepavyko nugramdyti, tik vietomis... o jau ir ūgliai išleisti tokie ištysę...o jeigu bus- tai bus laimėjimas nerdidelis už 1,49 euro
tik galvoju- pasodinau gėlyne , nors ir krašte , atsižvelgdama į veislės aprašymą...o jei bus belia kas...gal ten netilps tuomet visai...
Papildyta:
tai va...jamk Ritausmą ir ...aš irgi jamsiu ją
Papildyta:
aš vakar pasodinau savo maximinę...nieko nesitikiu , net , kad gyvens nelabai tikiuosi , nes to vaško man iki gali nepavyko nugramdyti, tik vietomis... o jau ir ūgliai išleisti tokie ištysę...o jeigu bus- tai bus laimėjimas nerdidelis už 1,49 euro
tik galvoju- pasodinau gėlyne , nors ir krašte , atsižvelgdama į veislės aprašymą...o jei bus belia kas...gal ten netilps tuomet visai...
Papildyta:
tai va...jamk Ritausmą ir ...aš irgi jamsiu ją
prisijungiu prie klausimo, tik kitu kampu - ar gautas rozes reiktu kazkaip purksti, sterilizuoti na kaip seklas perkanganate ir pan)?
del purskimo apie medelius va daugiau zinau juos pavasari silpnu karbamido purskalu pusrskiu...