Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 16 oji tema

QUOTE(AJIRA @ 2016 03 29, 08:58)
aciu Dalele 4u.gif siandien butinai nudengsiu, vakare jau lietu zada... bus kaip tik...

g.gif ir aš tuomet nudengsiu visai jau...o kažin , jei šaltis bus dar balandį...ar vėl pridengti lengvai reiks ar kaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2016 03 29, 08:00)
g.gif ir aš tuomet nudengsiu visai jau...o kažin , jei šaltis bus dar balandį...ar vėl pridengti lengvai reiks ar kaip g.gif

as tikiuosi nebus salciu smile.gif kaip ir neprognozuoja jau
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2016 03 29, 07:16)
Bet šiemet vėl nesusilaikiau nusipirkau už 1,49 euro va tokią Garden Queen, na dabar skaitau apie ją- ne visai mano skonio tikrai...
Na bet žiūrėsiu , nežinia dar kas bus iš jos...

na ant tu maksiminiu daug kas paslysta, nes kaina gera ir sakom, bus kas bus smile.gif o kartais buna toks grozis, kad oi oi.
o kartasi tenka nusivilti..
jei ten tikrai ta roze, as pastebejau, kad kurios turi Queen karalienes prierasa visada buna grazios smile.gif
turiu tikrai ne viena maksimine karaliene biggrin.gif nenuvyle, tik aisku kai ne visada buna tai kas parasyta tai deriniai mano tokie padriki, arba tenka jau kitais metais pakilnoti smile.gif zodziu kaina nedidele, bet vargo daugiau, kol stoja i vezias..
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2016 03 29, 09:26)
na ant tu maksiminiu daug kas paslysta, nes kaina gera ir sakom, bus kas bus smile.gif o kartais buna toks grozis, kad oi oi.
o kartasi tenka nusivilti..
jei ten tikrai ta roze, as pastebejau, kad kurios turi Queen karalienes prierasa visada buna grazios smile.gif
turiu tikrai ne viena maksimine karaliene biggrin.gif nenuvyle, tik aisku kai ne visada buna tai kas parasyta tai deriniai mano tokie padriki, arba tenka jau kitais metais pakilnoti smile.gif zodziu kaina nedidele, bet vargo daugiau, kol stoja i vezias..

biggrin.gif jo...bandysiu tik tą vašką nulupti , tai vėl sudegs per karščius...
Atsakyti
Nudengiau visas savo rožes ir dar agrodangą visą sulanksčiau. Bet nusikaliau tai kaip reikiant lotuliukas.gif Kol dirbau- nesijautė, bet grįžau namo ir "oras išėjo" lotuliukas.gif
Rožes galite drąsiai atidengti, o jei ir bus keli laipsniai minuso, tai rožėms tikrai nepavojinga.
Atsakyti
4u.gif ačiū...
Aš vakar keturias nudengiau...o jau badosi kai kurios doh.gif vienžo kitas ( arti 40-ies) palikau sekmadieniui gal...
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2016 03 29, 18:48)
Nudengiau visas savo rožes ir dar agrodangą visą sulanksčiau. Bet nusikaliau tai kaip reikiant lotuliukas.gif Kol dirbau- nesijautė, bet grįžau namo ir "oras išėjo"  lotuliukas.gif
Rožes galite drąsiai atidengti, o jei ir bus keli laipsniai minuso, tai rožėms tikrai nepavojinga.

ir as vakar skubejau nudengti dangas, kad jos nesuslaptu ir lygiai taip pat jau kai gryzau buvo lauke suteme ir sikna atsikisusi biggrin.gif

ir ko tik del to grozio nepadarom smile.gif
Atsakyti
Aš vis pasiguodžiu, kad fizinis krūvis labai sveika. Sportuoji gryname ore, visą dieną darai pritupimus ir pasilenkimus, ir dar už tai nereikia pinigų mokėti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2016 03 30, 08:24)
Aš vis pasiguodžiu, kad fizinis krūvis labai sveika. Sportuoji gryname ore, visą dieną darai pritupimus ir pasilenkimus, ir dar už tai nereikia pinigų mokėti  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
as taip pat nudengiau vakar... siemet buvau palikus ilgesnius roziu stiebus... bet nieko gero is to neisejo, visi apsale... nukirpau...
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2016 03 30, 10:40)
drinks_cheers.gif
as taip pat nudengiau vakar... siemet buvau palikus ilgesnius roziu stiebus... bet nieko gero is to neisejo, visi apsale... nukirpau...

Maniškės žiemojo po sniegu užpiltos nedideliais žemių kaupeliais - tai matosi žali stiebai ir virš kaupų, nustebino kai žiema šaltoka buvo bigsmile.gif Nedengiau daugiau niekuo...
Atsakyti
QUOTE(zuikis5 @ 2016 03 30, 08:57)
Maniškės žiemojo po sniegu užpiltos nedideliais žemių kaupeliais - tai matosi žali stiebai ir virš kaupų, nustebino kai žiema šaltoka buvo  bigsmile.gif Nedengiau daugiau niekuo...

thumbup.gif geros veisles turit tad
Atsakyti
g.gif veislės , aišku , svarbu...bet , man geriausiai išsilaikė tos kur arčiau medžių, nepriklausomai nuo veislės , gal , kad užuovėja ir ten sniego būna daugiau , nes žemesnė vieta...o įdomu pasidarė , kad labai apšąlo kanadietiška morsdag balta...nors ir pridengta buvo kaip ir kitos...šiaip tai gyvos visos atrodo...

White Morsdag...o dabar žiūriu , kad ji visai ne kanadietiška... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 30 kovo 2016 - 09:43