Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 16 oji tema

Sveikos su Sv. Velykom!!!
Tyli upe, aciu uz informacija, jau vis pagalvodavau kaip ten tos musu rozytes keliauja.

O as vakar neiskenciau nuejau ir nurengiau irgi paziurejau kad minuso nerodo. Kazin ar galiu jau purksti, nes pirmi metai auginau ir nezinojau kad su lapais palikti negalima uzdengiat, dabar jauciu ligu neisvengsiu siemet, tai nenoriu praziopsot purskimo.
Atsakyti
Kadangi per Velykas nieko dirbti negalima, tai aš vakar tik pasivaikščiodama šiltnamiukų galus pravėriau ir agrodangos galus pakėliau. Ryt visas rožes atidenginėsiu. Kol visus sluoksnius nuimsiu tai jaučiu ir ta saulė nepakanks, nes paskutinius nuimsiu jau vakarop.
Dodže, tie seni lapai turėtų nukristi. O puršk vario sulfatu, nes kai su lapais rožės, tai Champion'as labai jau mėlynai viską uždažys. Tik purškimui pasirink apniukusią ir be lietaus dieną smile.gif

b.kite, Nina Weibull augina mano pažystama. Tai kiek pas ją benuvažiuoju, tai tiek ta rože žaviuosi smile.gif Pasodintos kartu su tamsialapėmis heucheromis, tobulas derinys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2016 03 22, 15:43)
Auginu  Gloria Dei, tai tikrai apie 1m. aukščio, bet jokiu būdu ne 1.50 m. , nors mano rožės užauga šiek tiek daugiau nei nurodoma aprašymuose.

Dalele ax.gif gal galite pasidalinti savosios Gloria dei nuotrauka? Aš irgi maximkoj pernai pirkau tokią, bet ir daug kitokių ir tame tarpe buvo tiek kardinalių siurprizų (pvz. vietoj violetinės bordinė, vietoj geltonos oranžinė ir t.t.), tai kad ir su ta savo Gloria dei labai abejoju...
Atsakyti
Gal dar kas pasidalintu info kuo dziaugiates is Maximo asortimento. Galvoju , kad nieko nebereikia, bet uzmaciau nauju pavadinimu, gal susigundyt g.gif
Atsakyti
Tai, kad perkant iš Maximos beveik visada galima katę maiše nusipirkti lotuliukas.gif . Bet jei norisi rožių ir visai nesvarbu kokia ji, tai galima tada ir iš Maximos pirkti smile.gif .
lelijava, Gloria Dei (Peace) spalva priklauso nuo oro temperatūros ir saulės. Jei rožė augs saulės atokaitoje, tai rožė turės daugiau rausvo atspalvio.
Manoji augo pusiau pavėsyje, bet žiūriu, kad naujų nuotraukų su ja kaip ir neturiu. Tai seną nuotrauką rodau.
user posted imageHosted on Fotki]My Webpage[/URL]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalelė: 28 kovo 2016 - 16:44
QUOTE(Dalelė @ 2016 03 28, 10:49)
b.kite, Nina Weibull augina mano pažystama. Tai kiek pas ją benuvažiuoju, tai tiek ta rože žaviuosi  smile.gif  Pasodintos kartu su tamsialapėmis heucheromis, tobulas derinys  smile.gif

aciu uz info, susodinau 5 vnt, tikiuos ji man taip pat labai patiks smile.gif
Atsakyti
Rytoj lyg lietu zada, butinai rozes atidangstysiu bigsmile.gif o is karto nupurksciate atidangscius rozes g.gif
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2016 03 28, 18:19)
Rytoj lyg lietu zada, butinai rozes atidangstysiu bigsmile.gif  o is karto nupurksciate atidangscius rozes  g.gif

Kaune po pietų lietus, gal spėsiu atidengti. Po lietaus labai nemalonu atidenginėti, nes agrodanga šlapia, nei tokią lankstyti, nei džiovinti kažkur pakabinus. O purškiu, tai kai jau visas nudengiu. Būna, kad ir po kelių dienų nupurškiu. Tai kada laiko bus ir orai leis- purškite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2016 03 28, 22:30)
Kaune po pietų lietus, gal spėsiu atidengti. Po lietaus labai nemalonu atidenginėti, nes agrodanga šlapia, nei tokią lankstyti, nei džiovinti kažkur pakabinus. O purškiu, tai kai jau visas nudengiu. Būna, kad ir po kelių dienų nupurškiu. Tai kada laiko bus ir orai leis- purškite  smile.gif

rytoj ir aš tada nudengsiu, o kada nukirpti nušąlusius galus? durpes irgi nukrapštyti nuo rožių? o jeigubpraneš šalčių, vėl uždengti? iki kelių laipsnių nebijo? Pirma man žiema su rožėm tai vis klausimų kyla ax.gif
Atsakyti
biggrin.gif galvojau niekada daugiau nepirksiu Maximoj rožių...pernai vieną turėjau , sudegė pernai , nuo vaško...
Bet šiemet vėl nesusilaikiau nusipirkau už 1,49 euro va tokią Garden Queen, na dabar skaitau apie ją- ne visai mano skonio tikrai...
Na bet žiūrėsiu , nežinia dar kas bus iš jos...
Atsakyti
g.gif rolleyes.gif blush2.gif o tai tikrai galima visai atidengti...aš dar vieną sluoksnį plonos agro palikau...gal nuimti visai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2016 03 28, 20:30)
Kaune po pietų lietus, gal spėsiu atidengti. Po lietaus labai nemalonu atidenginėti, nes agrodanga šlapia, nei tokią lankstyti, nei džiovinti kažkur pakabinus. O purškiu, tai kai jau visas nudengiu. Būna, kad ir po kelių dienų nupurškiu. Tai kada laiko bus ir orai leis- purškite  smile.gif

aciu Dalele 4u.gif siandien butinai nudengsiu, vakare jau lietu zada... bus kaip tik...
Atsakyti