Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 16 oji tema

QUOTE(Dalelė @ 2016 03 18, 00:37)
Dažniausiai lietaus bijo rožės kurios ...

AČIŪ thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2016 03 17, 23:41)
na va visus budus isbandziau i rezultatas su mano uzsakymu - i pasta patvirtinima kad uzsakymas priimtas ir pastatytas i eile gavau, tarp uzsakymu mano profilyje visos gelytes yra.. bet apmokejimo nepriima.
norint apmoketi - bando apdoroti mokejima ir raso kad is LT vartotoju Paypal'as neaptarnauja pirkimu Lenkijoj.. hmm doh.gif
Analogiskai parasiau jiems - laukiu atsakymo - paprasiau kad surasytu visus kitus imanomus apmokejimo budus.. laukiu atsakymo g.gif tikiuos pasiulys alernatyva..

Sian nuo ryto atsake atsiunte nauja mokejimui linka tikiuos dabar bus ok wink.gif
na ka mergaites - uzsakymas apmoketas - laukiam sodinuku thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FAINulka@: 18 kovo 2016 - 08:39
QUOTE(Dalelė @ 2016 03 17, 23:37)
Dažniausiai lietaus bijo rožės kurios turi labai daug žiedlapių

Dalelės vaizdinė medžiaga ir išsamūs pasakojimai kaip muzika ausims ir akism, gera skaityti prifi patarimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2016 03 18, 08:07)
Sian nuo ryto atsake atsiunte nauja mokejimui linka tikiuos dabar bus ok wink.gif
na ka mergaites - uzsakymas apmoketas - laukiam sodinuku  thumbup.gif

Tu - angelas. Laukiam.
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2016 03 18, 09:07)

Puiku smile.gif Ačiū.
Atsakyti
FAINulka@ ačiū už užsakymo organizavimą thumbup.gif Ne veltui taip pasivadinai drinks_cheers.gif
Merginos nėra už ką man dėkoti, juk visos čia dalinamės tuo ką žinome smile.gif O be to, gal kitos kažką daro kitaip, tai ir jų patirtis manau labai praverstų. Juk nėra vienos tiesos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2016 03 18, 10:07)

Analogiškai biggrin.gif Radau ryte laišką iš jų, rašytą 5:17 a.m. bigsmile.gif Iškart pamokėjau.
Dabar jau, moetrys, ne tik "per naktis sodinam", bet rimtai duobes kasam flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2016 03 18, 11:15)
Analogiškai biggrin.gif Radau ryte laišką iš jų, rašytą 5:17 a.m.  bigsmile.gif  Iškart pamokėjau.
Dabar jau, moetrys, ne tik "per naktis sodinam", bet rimtai duobes kasam flirt.gif

Pas mane iškastos. Kadangi vejoje molis, tenka paplušėti gana rimtai. Ir žemę lengvinti. Mane keikia, nes vietoje planuotos "futbolo aikštės", dabar varinėja su žoliapjove slalomu.
Papildyta:
QUOTE(Dalelė @ 2016 03 18, 10:24)
FAINulka@ ačiū už užsakymo organizavimą  thumbup.gif Ne veltui taip pasivadinai  drinks_cheers.gif
Merginos nėra už ką man dėkoti, juk visos čia dalinamės tuo ką žinome  smile.gif O be to, gal kitos kažką daro kitaip, tai ir jų patirtis manau labai praverstų. Juk nėra vienos tiesos  smile.gif

Pavasarį ir vasarą, iki žydėjimo laistau perpuvusiu mėšlo raugu. Su amarais kovoti tenka pastoviai (puola ypač ūglius jaunus).
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2016 03 18, 12:15)
Analogiškai biggrin.gif Radau ryte laišką iš jų, rašytą 5:17 a.m.  bigsmile.gif  Iškart pamokėjau.

assa.gif super! Dabar tik karvės mėšlo vėl kur Kaune rast doh.gif
Tiesa, buvo nuo pernai likęs mėšlo likutis, užpiltas vandeniu, per žiemą prastovėjo uždengtas. Laistyt atskiedus turbūt galiu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lelijava: 18 kovo 2016 - 11:35
QUOTE(tyli upė @ 2016 03 18, 11:15)

Aciu, super thumbup.gif , o jei iki Velyku ateitu, butu dar superiskiau biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dodže @ 2016 03 18, 12:00)
Aciu, super thumbup.gif , o jei iki Velyku ateitu, butu dar superiskiau  biggrin.gif  thumbup.gif

Ir ką su jomis darysi? Geriau po Velykų.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2016 03 18, 12:15)
Ir ką su jomis darysi? Geriau po Velykų.

Tyli upe i Kauna vaziuos, siusti nereiktu thumbup.gif , o paskui tai dar i kibira pasodinsiu ir garaze palaikysiu.
Atsakyti