Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 16 oji tema

QUOTE(Ožiukė @ 2016 03 17, 13:27)
Dalele, o kokiomis būtent kalio fosforo trąšomis tręšiate?  ax.gif

Tręšiu trąšomis skirtomis bulvėms. Bet žiūriu sudėtines dalis, kad azoto būtų mažiau, o kalio ir fosforo daugiau. Ir neperku pačių pigiausių. Bet firmos tikrai negaliu nurodytu, nes visada perku ką tuo metu randu. Iš tikro reikėtų gal rimčiau trąšomis pasidomėti ir rasti kokią chelatinę jų formulę.
O azoto "duodu" naudodama paukščių mėšlo granules. Jas įterpiu į žemę ir man jos yra patogiausios naudoti.
Atsakyti
Aciu Dalele 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lotynė @ 2016 03 17, 11:28)
Ar iš vilniečių kas užsakinės iš floribunda? Prie ko būtų galima jungtis. Kažkaip užėjau į šią palatą ir atrodo pasigavau virusą g.gif

FAINulk@ vilniečius telkia. Rašykite jai.

Aš visus likusius.. smile.gif
Didžiąją dalį sudėjau krepšin. 62 plius 6 štukos blink.gif Baisu prikeverzoti kažko..
Jeigu kažkas dar atsilieps per pusvalandį, atsilieps.
Atsakyti
Ačiū labai Dalelė už info apie trąšas smile.gif Ir ačiū tyli upė už vargą užsakant rožes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ožiukė: 17 kovo 2016 - 16:45
QUOTE(Ožiukė @ 2016 03 17, 18:40)
Ačiū labai Dalelė už info apie trąšas  smile.gif Ir ačiū tyli upė už vargą užsakant rožes  4u.gif

Visą praeitą naktį rožės "sodinau" irnesakyk.gif cool.gif

Žinios tokios: Sukilnojau visus norus, pabandžiau, kažkur pastrigau (neleido atsiskaityti), parašiau jiems laišką.. lauksim žinių rytoj jau turbūt.

Sapnuokit ir jūs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2016 03 17, 18:52)
Visą praeitą naktį rožės "sodinau" irnesakyk.gif  cool.gif

Žinios tokios: Sukilnojau visus norus, pabandžiau, kažkur pastrigau (neleido atsiskaityti), parašiau jiems laišką.. lauksim žinių rytoj jau turbūt.

Sapnuokit ir jūs  4u.gif

Ar per Paypal atsiskatinejot?
As bandziau iki apmokejimo nueiti tai neleido uzsakyt, nebuvo LT pasirinkime, tuomet parasiau jiems laiska po poros dienu parase kad tik su kreditine per Paypall galima i LT uzsakyt.
Atsakyti
QUOTE(Dodže @ 2016 03 17, 21:21)
Ar per Paypal atsiskatinejot?
As bandziau iki apmokejimo nueiti tai neleido uzsakyt, nebuvo LT pasirinkime, tuomet parasiau jiems laiska po poros dienu parase kad tik su kreditine per Paypall galima i LT uzsakyt.

Bandžiau biggrin.gif
Bet aš gi apgraibom su google translate.. kažkur kažkokių varnelių padėliojau ir pastrigdino paskutiniame žingsnyje smile.gif Maždaug, "užsakymas priimtas", laukite žinių, apmokėkite.. oi, nelabai gerai kažkas cool.gif
Bet viltis yra, kad atsakys į laišką ir sutvarkys tą užsakymą.

Įdomu, kaip vilnietėms sekėsi..
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2016 03 17, 19:44)
Bandžiau  biggrin.gif
Bet aš gi apgraibom su google translate.. kažkur kažkokių varnelių padėliojau ir pastrigdino paskutiniame žingsnyje smile.gif Maždaug, "užsakymas priimtas", laukite žinių, apmokėkite.. oi, nelabai gerai kažkas  cool.gif

as dar tik uz poros val prisesiu - vaikus suguldzius smile.gif bet ziurejau su paypal praeina iki tvirtinimo..neaisku tik ar po to nemes klaidu - pasidalinsiu kaip sekes mirksiukas.gif
Atsakyti
Fainulka, o dar galima prisijungti? biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Kažin, ar aš teisingai mąstau g.gif ? Mėgstu rožes, kurių žiedai žiūri į viršų, t.y. tiesūs, o svyrančių kažkaip nelabai. Bet tai svyrančios rožės žiedai tubūt daug atsparesni lietui, negu į viršų žiūrintys? Ar ne? Kas turit ir tokių, ir tokių - kokie pastebėjimai dėl lietaus?
Atsakyti
Dažniausiai lietaus bijo rožės kurios turi labai daug žiedlapių ir tie žielapiai yra ploni. Pats neprasiskleidęs žiedas yra kamuoliuko formos. Tokių rožių žiedai kartais nuo ištisai kelias dienas pliaupiančio lietaus sušlampa ir jei dar vėsus oras, nebesugeba išsiskleisti. Tuomet jie paprasčiausiai supūna neišssiskleidę. Dar kitas požymis nusakantis, kad tos rožės žiedai bijo lietaus yra raudonos dėmės ant žiedų. Mane jos erzina ir jei tie žiedai jau į žydėjimo pabaigą, aš juos nukarpau. Bet rožes tokias auginu ir tai nėra baisi problema. Blogiau supuvę neišsiskleidę žiedai.
O ar žiedai žiūri į viršų, kaip pas visas AH, daugumą floribundinių ir krūminių ar angliškų rožių ar pasvirę tikrai įtakos lietui neturi. AH rožių labai stori žiedlapiai ir tas lietus paprasčiausiai nubėga.
Štai kaip atrodo bebaigiantis žydėti žiedas bijantis lietaus (atsiranda raudonos dėmės).
user posted image
Bet kai ta rožė žydi tokias žiedais, tai retkarčiais tas lietus yra atleidžiamas lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalelė: 17 kovo 2016 - 23:40
QUOTE(tyli upė @ 2016 03 17, 19:44)
Bandžiau  biggrin.gif
Bet aš gi apgraibom su google translate.. kažkur kažkokių varnelių padėliojau ir pastrigdino paskutiniame žingsnyje smile.gif Maždaug, "užsakymas priimtas", laukite žinių, apmokėkite.. oi, nelabai gerai kažkas  cool.gif

na va visus budus isbandziau i rezultatas su mano uzsakymu - i pasta patvirtinima kad uzsakymas priimtas ir pastatytas i eile gavau, tarp uzsakymu mano profilyje visos gelytes yra.. bet apmokejimo nepriima.
norint apmoketi - bando apdoroti mokejima ir raso kad is LT vartotoju Paypal'as neaptarnauja pirkimu Lenkijoj.. hmm doh.gif
Analogiskai parasiau jiems - laukiu atsakymo - paprasiau kad surasytu visus kitus imanomus apmokejimo budus.. laukiu atsakymo g.gif tikiuos pasiulys alernatyva..
Atsakyti