Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 16 oji tema

QUOTE(vai2va @ 2016 03 16, 12:45)
Labai ačiū už padrąsinimą 4u.gif Dengsiu,rūpinsiuos,jau dabar skaitau apie priežiūrą rožių.Kaip manot-NewDawn,Alchymist,Flammentanz,Edenroze-kurios pradinukams tinkamiausios?Jei kompanijos nerasiu,nepamirškit ax.gif Tik tolokai siuntimas jau Lietuvoj gaunas unsure.gif

VISOS ISVARDINTOS BUS TINKAMOS PRADINUKUI wink.gif
Atsakyti
QUOTE(lelijava @ 2016 03 16, 13:56)
Ar kas nors dar iš kauniškių jungtųsi prie Floribunda užsakymo? Norėčiau vis tik dar tą Lykkefund pas save apsigyvendit smile.gif

Jungčiausi aš su keliomis, tik nieks neparašo į ką kreiptis dėl užsakymo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ožiukė: 16 kovo 2016 - 13:58
QUOTE(vai2va @ 2016 03 16, 12:44)
Norėčiau kelių rožių,pirmi metai būtų,labai valdau savo norus.Vietos tai daug,bet bijau ,kad nemokėsiu auginti. g.gif O ir vieta-aš iš Utenos,sodyba link Zarasų,pas mus  šalčiau žiemą.Bet bandysiu,gal kuri priimtų į kompaniją(jei nepavėlavau) užsakant iš Floribundos?

Praktiškai tai svarbiau, kokią dirvą turite ir kiek rūpesčio skirsite rožėms smile.gif .
Gerai nedengiamos rožės, bet tokių yra gana mažai. Ir, aišku, grožiu jos negali susilyginti su lepesnėm. O apie klimatą jau nekalbu, visko gali būti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emvida: 16 kovo 2016 - 14:03
QUOTE(Ožiukė @ 2016 03 16, 15:58)
Jungčiausi aš su keliomis, tik nieks neparašo į ką kreiptis dėl užsakymo ax.gif

smile.gif Jeigu kaunietės nesibūriuoja, galima jungtis prie mūsų.. mes dviese kol kas. Ir mes iš Žemaitijos. Bet tai, jeigu tinka paštu persiuntimas jums.. arba geriausiu atveju, jeigu ištaikytume prieš pat Velykas gauti, galiu net iki Kauno atvežti.. tad, jeigu nerandat patogesnių variantų, rašykit man smile.gif
FAINulk@ berods vakar agitavo vilnietes mirksiukas.gif

Dabar kitas klausima, kas dar iš Vakarų Lt nori išmėginti floribunda.pl rožes ir jungtis prie mūsų dviejų? smile.gif
Siuntimas, jei gerai suprantam, 12 eu. Pasidalinimui.
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2016 03 15, 21:30)
na va ka padarysi wink.gif bet jei dar susigundysit kokia viena kita - lauksim prisijungiant wink.gif

Įkalbėjai smile.gif
Vieną tikrai noriu gauti ROSE DES CISTERCIENS (DELARLE).
Įtariu, kad man ją katės numyžo.
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2016 03 16, 16:25)
smile.gif Jeigu kaunietės nesibūriuoja, galima jungtis prie mūsų.. mes dviese kol kas. Ir mes iš Žemaitijos. Bet tai, jeigu tinka paštu persiuntimas jums.. arba geriausiu atveju, jeigu ištaikytume prieš pat Velykas gauti, galiu net iki Kauno atvežti.. tad, jeigu nerandat patogesnių variantų, rašykit man smile.gif
FAINulk@ berods vakar agitavo vilnietes  mirksiukas.gif

Dabar kitas klausima, kas dar iš Vakarų Lt nori išmėginti floribunda.pl rožes ir jungtis prie mūsų dviejų? smile.gif
Siuntimas, jei gerai suprantam, 12 eu.  Pasidalinimui.

O iki kada galiu rinktis? Aš tik kelias , bet dar draugę įkalbėčiau biggrin.gif
Atsakyti
Tai kas iš kauniečių siunčiasi dar? Aš noriu 8 rožių, bet dvi bus po dvi. Tai viso 10 vnt. Merginos kam siūsti norus?
Atsakyti
As taip pat kauniete, jus man pirma imeskit nuoroda is kur tiksliai siunciates, paziuresiu ka raso apie mano norima roze. As taip pat esu is tu kur nori roziu nedangstyti ziemai, siemet pirma kart to nedariau, todel naujas pirksiu tik atsparesnes.

Tyli upe, nedeliok cia tu roziu, paziurejau tas daniskas, eisiu nusisauti, man ju visu reikia, koooooks grozis swoon.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo luju: 16 kovo 2016 - 16:07
QUOTE(Ožiukė @ 2016 03 16, 17:54)
O iki kada galiu rinktis? Aš tik kelias , bet dar draugę įkalbėčiau biggrin.gif

Iki rytojaus drąsiai smile.gif

Luju, nu negi man vienai šautis.. vat aš irgi pamačiau daniškas ir apšalau. wub.gif swoon.gif
O ką kalbėti apie seniai ieškotus populiarius augaliukus. Aš tai mėtausi, nuo 30 norimų iki kokių 8 ir vėl krepšyje 18 bigsmile.gif doh.gif

Junkis, priglausim friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2016 03 16, 15:51)
Įkalbėjai smile.gif
Vieną tikrai noriu gauti ROSE DES CISTERCIENS (DELARLE).
Įtariu,  kad man ją katės numyžo.

biggrin.gif tai gal tada bandom iki rytojaus vakaro finalizuotis ir siust uzsakymeli smile.gif jei niekas netkris jau 4-ios busim wink.gif
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2016 03 16, 16:30)
biggrin.gif tai gal tada bandom iki rytojaus vakaro finalizuotis ir siust uzsakymeli smile.gif jei niekas netkris jau 4-ios busim wink.gif

Na aš dar bijau dėl savo Winkler'io, bet pas juos nerandu.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2016 03 16, 16:32)
Na aš dar bijau dėl savo Winkler'io, bet pas juos nerandu.

jei susirinktu uz 215 siuntimas viasai nekainuotu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FAINulka@: 16 kovo 2016 - 17:25