Aa is Kauno.
O siuntimas is Floribundos i Lt 12 eu parasyta. Tik nelabai supratau kai nuejau iki apmokejimo siuntimo uz 12 eur nedave pasirinkti tik vietini Lenkijoje. Parasiau jiems laiska bet nieko neatrase. Gal kas pakomentotu kaip ten su tuo siuntimu i Lt.
QUOTE(lelijava @ 2016 03 15, 23:15)
Aš pernai iš Kordes Rosen (Vokietija) parsisiunčiau desėtką, tai tokio gražumo sodinukų (bent jau man atrodo) dar nebuvau mačiu
ar siuntimas didele kaina iš ten siustis?
QUOTE(FAINulka@ @ 2016 03 15, 21:30)
na kaip as tos balerinos noriu, ieskau kur arciau ja gaut, bet niekas neturi,arba as nerandu. Del vieno augalo jungtis neverta. O gal kuri augina balerina ir papasakotu,ar gerai jai musu klimatas
QUOTE(b.kite @ 2016 03 16, 10:39)
22 eurai iš Kordes.
Luju, tai labai net verta jungtis ir su viena.. vis geriau nei nieko arba vienam pačiam siųsti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2016 03 15, 17:03)
Antrą dieną karpau rožes.
O kodėl taip anksti karpote? Ir kada reikėtų karpyti tas apšalusias šakų viršunes?
Aš turiu norą auginti nedangstomas rožes. Šiemet rožės antrametės, palikaunedengtas. Nu vaizdas toks šiaip sau, bet kol kas atrodo, kad visos keturios gyvos.
manau genejimui tikrai dar anksti, dar vis salciu zada, dar po patalais jos turi buti..
kai jau isrengsim ir tada jau kai minuso nebebus, genesim nusalusias sakutes.
kai jau isrengsim ir tada jau kai minuso nebebus, genesim nusalusias sakutes.
QUOTE(Dodže @ 2016 03 16, 08:39)
Aa is Kauno.
O siuntimas is Floribundos i Lt 12 eu parasyta. Tik nelabai supratau kai nuejau iki apmokejimo siuntimo uz 12 eur nedave pasirinkti tik vietini Lenkijoje. Parasiau jiems laiska bet nieko neatrase. Gal kas pakomentotu kaip ten su tuo siuntimu i Lt.
Kai sužinosit, brūkštelkit čia informaciją.. kol kas man leidžia pažymėti Germany, Lithuania, etc... 50 zl siuntimas.. (antrame žingsnyje)
Kitas žingsnis - suvesti duomenis.
SUPRATAU: man leidžia pasirinkti kitą šalį, nes žymiu mokėjimo būdą Paypal, mokant kortele ir kt. būdais, galimas tik į Lenkiją pristatymas.
Vakarų Lietuvoj mes dviese lyg jau norim. Gal dar kas jungtųsi?
-----
Gal kas auginate šias daniškas rožes? http://www.floribund...ena-cat-53.html
Man negirdėtos, bet irgi labai gražios
QUOTE(vai2va @ 2016 03 16, 13:44)
Norėčiau kelių rožių,pirmi metai būtų,labai valdau savo norus.Vietos tai daug,bet bijau ,kad nemokėsiu auginti. O ir vieta-aš iš Utenos,sodyba link Zarasų,pas mus šalčiau žiemą.Bet bandysiu,gal kuri priimtų į kompaniją(jei nepavėlavau) užsakant iš Floribundos?
Priimsim Jeigu nebepriims vilniečiai, galim mes priimti.. nors aš pati visokiose abejonėse skendžiu, bet noriu labai. Neturiu dar šiemet nusistovėjusios vietos rožynui, o noruose apie 30 krūmų Reiktų susimažinti iki kelių labai labai norimų ir pasidovanoti sau
Manau, kad gyvens tos rožės ir jūsų paltumose, bet dar atkreipkit dėmesį, kad būtų maksimaliai ištvermingos. Ir dar priklauso, ar vis tik jas dangstysit, ar rinksitės tik tas, kurios turėtų ištverti net nepridengtos Gal kažkas daugiau žinantis pakomentuos
Aš tai manau, kad, jeigu nori, tai ir reikia šiu atveju. Neverta savęs net gniaužt tokiom abejonėmis "ar sugebėsiu".. paskaitysit, paklausinėsit, pasidomėsit ir mokėsit
QUOTE(b.kite @ 2016 03 16, 09:39)
Už desėtką tokių stambių sodinukų pristatymo mokėjau 26 eurus, pristatė tiesiai į namus. Nepamenu, lyg tai DHL atvežė (Kaune). Super supakuota, nors labai pergyvenau, kad iš taip toli, bet atvežė gal per 2 d.d. po apmokėjimo. Vieno krūmelio, aišku, neapsimoka siųsdintis, bet jei daugiau susidarytų norų, tai tik iš jų imčiau, nes kokybė tai super.
Papildyta:
QUOTE(tyli upė @ 2016 03 16, 12:12)
22 eurai iš Kordes.
Luju, tai labai net verta jungtis ir su viena.. vis geriau nei nieko arba vienam pačiam siųsti
Priklauso nuo sumos kiek siuntiesi. Aš už desėtką 26 eurus mokėjau, nes suma nesiekė 100 eurų. O virš 100 eurų jau tik 22 eurai. Siūliau čia tada pernai kartu pirktis, bet norinčių kažkodėl neatsirado...
Tiesa, dar didįjį katalogą jų rožių parsisiunčiau, tai studijavaaaaau, kol akys paskaudo