siandien dar apkasiau sniegu, nes zada didesnius salcius, sianakt pas mus buvo -19
SU NAUJAIS 2016 METAIS
Su Naujais visi rožių mylėtojai ir mylėtojos Sveikų ir gražių jums rožių 2016 metais. Kad žiedai jūsų ir jūsų draugų akis džiugintų. Kad patys turėtumėte jėgų ir noro rožes auginti. Kad visuomet atsirastų lėšų ne tik naują rožę nusipirkiti, bet išvažiuoti į keliones ir pamatyti rožes auginamas svetur. Sveikatos. sėkmės, meilės ir laimės metų jums visiems
su Naujais, rožytės Užvakar nupuošiau eglutė, tai nukirpau visas šakas, dar užmečiau ant rožių ir aprišau agroplėvele vienu sluoksniu, paskui dar apačią biškį sniegu apmėčiau, tikiuosi atlaikys šalčius
QUOTE(laurutexxxx @ 2016 01 04, 16:25)
su Naujais, rožytės Užvakar nupuošiau eglutė, tai nukirpau visas šakas, dar užmečiau ant rožių ir aprišau agroplėvele vienu sluoksniu, paskui dar apačią biškį sniegu apmėčiau, tikiuosi atlaikys šalčius
su Naujais ir tave aprištos, apkauptos turėtų atlaikyti, bet šalčiai tai rimti atėjo, aš vakar dar savo rožes ant viršaus piuvenom apkaupiau
Tikrai atrodė, kad žiema labai jau lengva bus. O ji še tau dantis šiepia Aš jau kiek esu uždengusi tiek. Seniau dar polietileną burbulinį ant viršaus dėdavau, šiemt nemaniau, kad taip šals, neuždėjau. Aprišau šiltmaniukus, kad vėjas dangos nedrąskytų, nebėra kaip ant viršau ją bedėti. Ekspermentuosim šiemet su storo Lutrasil'o dviem sluoksniais.
oj , nežinau...vakar susinervavau...pagalvojau , kad iššals mano rožytės...nesitikėjau , kad tiek pasieks šaltis...na bet jau bus kaip bus... aprištos argoplėvelėmis, bet tai čia niekis , kai tokie šalčiai...
QUOTE(Dalelė @ 2016 01 05, 18:13)
Tikrai atrodė, kad žiema labai jau lengva bus. O ji še tau dantis šiepia Aš jau kiek esu uždengusi tiek. Seniau dar polietileną burbulinį ant viršaus dėdavau, šiemt nemaniau, kad taip šals, neuždėjau. Aprišau šiltmaniukus, kad vėjas dangos nedrąskytų, nebėra kaip ant viršau ją bedėti. Ekspermentuosim šiemet su storo Lutrasil'o dviem sluoksniais.
visos taip galvojom, as maniau nereiks isvis aprisineti, galvojau kaip gerai sia ziema ... O dabar net tvoros pyska
QUOTE(diuni @ 2016 01 06, 10:00)
oj , nežinau...vakar susinervavau...pagalvojau , kad iššals mano rožytės...nesitikėjau , kad tiek pasieks šaltis...na bet jau bus kaip bus... aprištos argoplėvelėmis, bet tai čia niekis , kai tokie šalčiai...
Agroplėvelės man ničnieko nepadėdavo, kiek sluoksnių bedėčiau Tokiom žiemom, kai laikydavosi šaltis ilgai ir siekdavo -20 ir daugiau, kaip šiemet, tai nušaldavo viskas, kas virš kaupo, kiek bedangstyčiau. Tai dabar tik stengiuosi užpilti žemėm kiek įmanoma didesnį kaupą, jei turiu užmetu eglišakių, kad sniegą sulaikytų. Šiemet pas mus prieš didžiuosius šalčius nemažai pasnigo, tai kaupus dar apkasiau sniegu kiek išėjo, tikiuosi peržiemos visos, nes mažesni krūmiukai tupi jau visiškai po sniegu. Et, bus kaip bus, ką jau padarysi. Niekas tikrai nei laukė nei tikėjosi tokių šalčių, ir dar tiek ilgai besitęsiančių. Na, bet jau sako šiandien paskutinė šalta diena, savaitgalį jau net pliusinę temperatūrą rodo, klamposim po šlapią košę, nežinia kas čia geriau
as apkaupiau snigu pilnai,v pilna sniego kaubusiu ant kiemo manau nenusals.. bus kaip bus. pavasari dalinsimes ispudziais vasara ziedais
Nuraminsiu visas su savo eksperimentu (o gal viena sau verksiu pavasarį). Nieko neaprišau, nieko neužmulčiavau, tik sniegu stengiausi daugiau užkasti. Norėjau užmulčiuoti, kai pašals, kad durpės ir žemės labai nepermirktų, bet nebuvo sveikatos tuo metu, tai taip ir liko. Raminuosi, kad pasodintos giliai ir bus iš ko atželti