Antrą dieną karpau rožes. Irgi su tuo nušalimu keistai. Visos krūminės ir angliškos buvo dengtos, apsnigtos. Atšalo kaip niekad. O Mary Rose neužteko plėvelės, liko nuoga. Šiaurinėje pusėje, tik užstoja kažkiek radasto krūmas. Nagi ilgiausi sveikiausi stiebai.
Vėl žada šaltį, o mano nudengtos seniausiai. Reikės kokiais vazonais kibirais užvožti, nes iškarpyta paliekant po 10-20 cm.
QUOTE(FAINulka@ @ 2016 03 14, 23:52)
sveikos - priimkit mane i savo buri du metus kaupiausi uzsodint viena sodo kampa rozemis - simet pasirizau, jei dar ne velu.. ? ar dar speciau is http://www.floribunda.pl parsisiusti? kiek laiko augaleliai keliauja? gal netycia kas siom dienom planuojate siustis?..
paprotinkit mane acium!
paprotinkit mane acium!
merginos, o kai parsisiunciate tuos daigelius iskarto kisat i nuolatine vieta, nors dar ir salnu tikimybe, ar kur garaziuke, sandeliuke i zemes laikinam "panardinat"?
Vilnietes junkites, jau esam dvi planuojancios is floribundos siustis...
QUOTE(FAINulka@ @ 2016 03 15, 20:32)
merginos, o kai parsisiunciate tuos daigelius iskarto kisat i nuolatine vieta, nors dar ir salnu tikimybe, ar kur garaziuke, sandeliuke i zemes laikinam "panardinat"?
Kad aš nedatrivojau ir užsisakiau iš Vitafloros.
QUOTE(Nakviša @ 2016 03 15, 21:01)
Kad aš nedatrivojau ir užsisakiau iš Vitafloros.
na va ka padarysi bet jei dar susigundysit kokia viena kita - lauksim prisijungiant
p.s. cia turbut pirmais metais sodinant toks pamisimas apima - ir to noriu ir to ir to...?
planuoju derint -tamsu-sviesu.. gal nuo kuriu atkalbesit? gal is foto ir aprasymo ko nors nedaskaiciau? ar patarsit i ka atkreipt demesi...
MUNSTEAD WOOD
WILLIAM SHAKESPEARE 2000
ASTRID GRAFIN VON HARDENBERG
GENTLE HERMIONE
QUEEN OF SWEDEN
WILLIAM AND CATHERINE
BALLERINA
QUOTE(luju @ 2016 03 15, 15:02)
sunku patiket, kad pas tave galetu nusalt jos, taip jas ciuciuoji As siemet is vis nedengiau, ziuresiu kas bus, tos kurios nebijo ir - 30 tai tikrai gyens, del ju nesijaudinu, bet tos kitos kaip laikosi, sunku net pasakyt, pajuode sakeles, bet laukiu siltesniu oru ir parodys kas liko ,o ka raut reiks lauk.
sveikos
sveikos
Gal galit pasidalint pavadinimais, kokias auginat tas pačias pačias atspariausias šalčiui?
QUOTE(lelijava @ 2016 03 15, 22:52)
Sveikos, gal auginat kas LYKKEFUND?
Kaip ji pas mus Lietuvoj jaučiasi? Ar verta dėmesio? Kokie trūkumai gal yra? Labai noriu baltos/labai kvepiančios/labai žiemai atsparios, tai ji gal ir būtų tokia?
Kaip ji pas mus Lietuvoj jaučiasi? Ar verta dėmesio? Kokie trūkumai gal yra? Labai noriu baltos/labai kvepiančios/labai žiemai atsparios, tai ji gal ir būtų tokia?
Lykkefund užauga iki 4m ilgio stiebais, žydi gausiai, tik į kvapą kažkaip dėmesio neatkreipiau. Pas mane žiemoja kartu su kitom pridengta, manau, kad gali žiemoti nepridengta. bet žiemojimas labai priklauso nuo vietovės.
QUOTE(Emvida @ 2016 03 15, 23:40)
Lykkefund užauga iki 4m ilgio stiebais, žydi gausiai, tik į kvapą kažkaip dėmesio neatkreipiau. Pas mane žiemoja kartu su kitom pridengta, manau, kad gali žiemoti nepridengta. bet žiemojimas labai priklauso nuo vietovės.
O kur pirkot?
QUOTE(FAINulka@ @ 2016 03 15, 21:30)
na va ka padarysi bet jei dar susigundysit kokia viena kita - lauksim prisijungiant
p.s. cia turbut pirmais metais sodinant toks pamisimas apima - ir to noriu ir to ir to...?
Ėėėė, ne. Ne pirmi. Tik 3. Praėjusiais metais iškasiau dar 3 duobes, futbolo aikštėje. Išsiderėjau. Ir tikrai be proto jaudinuosi dėl savo vienos, po kurios šaknimis kurmis pasirausė.
QUOTE(lelijava @ 2016 03 15, 23:50)
O kur pirkot?
Pirkau labai seniai iš rozes.lt, bet dabar jau ten nepriima užsakymų,
o floribunda.pl ir gerokai pigiau, junkitės prie užsakymo .
Pasirinkimas puikus, angliškos rožės irgi nebrangios.
QUOTE(Emvida @ 2016 03 15, 23:56)
Pirkau labai seniai iš rozes.lt, bet dabar jau ten nepriima užsakymų,
Aš pernai iš Kordes Rosen (Vokietija) parsisiunčiau desėtką, tai tokio gražumo sodinukų (bent jau man atrodo) dar nebuvau mačiu
Floribundoi dabar dairausi, gundausi
Papildyta:
Kordes sodinukai, pirkau gegužės pirmom dienom> https://www.facebook...p...e=3