Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 16 oji tema

QUOTE(Vilhelmina @ 2016 02 03, 23:32)
kaip rojuj pas Dalele, na, nebent as taip roju issivaizduoju  biggrin.gif Pavasariu visiskai pakvipo, ypac kai dingo tie baisus minusai vasario vidury. Kazkaip sirdis jaucia, kad reikia rozes nudenginet, nes pas mane dar eglisakiais apkrautos plius su durpiu kaupais uzvarytos. Tai nudengt  g.gif  aneee?

Aš tai nežinau, nes taip rožių niekada nedengiu. Tai tuo klausimu esu bloga patarėja lotuliukas.gif Bet dar bus naktimis -8C. O mano dalį rožių vėjas nudengė. Ryt reikės uždengti iš naujo.
Atsakyti
Dalelė pasakiški vaizdai.

tai mano dideliam kieme ne 300 tada tilptu, o jau visi 600 smile.gif
svarbu protingai pasodinti apgalvojus ir to darbo tikrai tiek nebus.. o dziaugsmo didelio ir daug.
pernai mano rozynui buvo jau 4 m. tai visas kiemas kvepejo, net namie sedint pro pravertus langus pusteldavo skanu roziu kvapa smile.gif nors kieme tik 70 roziu.
as isivaizduoju kaip kvepia kai ju 300
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.kite: 04 vasario 2016 - 08:20
bigsmile.gif nuotabūs tikrai vaizdai... 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2016 02 03, 12:49)
biggrin.gif žinot , ką mačiau...ogi nėr jau prognozėse -18 , tik +3 ir kokie-2... rolleyes.gif

būtų puiku jeigu pasitvirtintų tokia prognozė thumbup.gif
Atsakyti
Dalele, pasakiskas rozynas wub.gif wub.gif wub.gif toks grozis...negaliu atsigrozeti thumbup.gif
Atsakyti
Dalele, o kokias trąšas daugiausiai naudojate?
Ir kiek kartų per sezoną beriate?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merii: 04 vasario 2016 - 17:05
Ačiū merginos už pagyras, jūsų rožynai manau ne prastesni smile.gif O rožių kiekis nėra labai svarbus.
Rožes rožynui tikrai derinau: spalvas, aukščius, krūmo formas. Po kelių metų teko tik kelias senovines rožes iškelti kitur, nes jos iškrito iš konteksto lotuliukas.gif Dar teko persodinti prastai augusias rožes į kitą vietą. O taip tai daugumoje viskas tiko.
Merii, pavasarį beriu paukščių mėšlo granules, o vasaros antroje pusėje beriu trąšas bulvėms. Kur mažai azoto, o daugiau kalio ir fosforo.
Atsakyti
Ačiū, Dalele 4u.gif
Greičiau jau tas pavasaris biggrin.gif
Atsakyti
Dalele, ačiū, kad pradžiuginote tokiais nuostabiais vaizdais wub.gif \
Dar apie trąšas patikslinkite, ar tik barstote, ar ir užkasate trąšas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adeliutė: 04 vasario 2016 - 23:47
tiesa , dar apie pirkimą...pernai susirašinėjau dar su vienais latviais http://www.palmija.l...em?name=friesia
tik nepirkau , nes jau tuomet užteko...bet gan maloniai rašė , manau galima irgi iš jų pirkti , jei yra kas tinkamo...
netgi į LT atveža , tik nežinau , nepamenu , gal į Joniškį ar kaip...
Atsakyti
rolleyes.gif o varge...kiek dar yra -ko norėčiau... doh.gif gal kaip nors apsiribosiu tuo 10-20 , kur jau užsisakiau Lt
Papildyta:
Tarkim , MAXI VITA ,kad man patiko...ar tikrai tokia puiki , kaip rašoma...gal kas turit g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 05 vasario 2016 - 12:54
https://www.facebook...almija/?fref=ts
ir facebuke yra , galima pakalbinti...
Atsakyti