Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 16 oji tema

QUOTE(AJIRA @ 2016 02 01, 16:10)
dvi pirmas savaites issilaikys pliusine temperatura,  trecia savaite - salta vel nukris iki -18 laipsniu doh.gif  po to vel oras atsilines...

g.gif siaubiakas...kam čia reik tų 18... unsure.gif
Atsakyti
Tokie atšilimai, po to vėl didelis minusas tikrai negerai unsure.gif Savaitgalyje apvaikščiojau savo "valdas", pakėliau agroplėvelę, patikrinti, ar gerai žiemoja rožės. Nieko gero nesitikiu, šakos atrodo pajuodusios. Viliuosi, kad užpilta dalis atsilaikė. Rūpinuosi dėl vijoklinių Sympathie žiemojimo. Visur rašo, kad atsparios šalčiui. Man taip neatrodo. Nenorėjau nuimti uždangalą, kad pilnai įsitikinčiau, bet atrodo, kad šakos nušalusios unsure.gif Žodžiu, bus dar visko, jei toks minusas žadamas.
Atsakyti
QUOTE(Linetax @ 2016 02 01, 16:44)
Tokie atšilimai, po to vėl didelis minusas tikrai negerai  unsure.gif Savaitgalyje apvaikščiojau savo "valdas", pakėliau agroplėvelę, patikrinti, ar gerai žiemoja rožės. Nieko gero nesitikiu, šakos atrodo pajuodusios. Viliuosi, kad užpilta dalis atsilaikė. Rūpinuosi dėl vijoklinių Sympathie žiemojimo. Visur rašo, kad atsparios šalčiui. Man taip neatrodo. Nenorėjau nuimti uždangalą, kad pilnai įsitikinčiau, bet atrodo, kad šakos nušalusios  unsure.gif Žodžiu, bus dar visko, jei toks minusas žadamas.

unsure.gif baisu... ir liūdna...turbūt ir mano tas pats , nes irgi agroplėvele apsuktos...bet ir nekilosiu iki bus pavasaris...nieko jau nebepadarysi - bus kaip bus unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
labas,ar auginate kas nors DAVID AUSTIN rozes?kaip jos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(silvija72 @ 2016 02 01, 18:36)
labas,ar auginate kas nors DAVID AUSTIN rozes?kaip jos? 4u.gif

turiu lady of shalot ir dvi mundstead woods. Abi nerealios, ziemoja gerai (lenkiu ir dengiu visas sakas). Woods'o fantanistinis kvapas ir spalva wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilhelmina @ 2016 02 01, 21:56)
turiu lady of shalot ir dvi mundstead woods. Abi nerealios, ziemoja gerai (lenkiu ir dengiu visas sakas). Woods'o fantanistinis kvapas ir spalva  wub.gif

Aš turiu Queen of Sweden - nuostabi rožė, ir Darcey Bussell - šiek tiek gal lepoka ir šakeles plonos, labai linksta žiedai. O Mundstead woods yra mano svajonė wub.gif tik kad nėra kol kas vietos daugiau ax.gif Dievinu kvepiančias rožes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Linetax @ 2016 02 01, 15:44)
Tokie atšilimai, po to vėl didelis minusas tikrai negerai  unsure.gif Savaitgalyje apvaikščiojau savo "valdas", pakėliau agroplėvelę, patikrinti, ar gerai žiemoja rožės. Nieko gero nesitikiu, šakos atrodo pajuodusios. Viliuosi, kad užpilta dalis atsilaikė. Rūpinuosi dėl vijoklinių Sympathie žiemojimo. Visur rašo, kad atsparios šalčiui. Man taip neatrodo. Nenorėjau nuimti uždangalą, kad pilnai įsitikinčiau, bet atrodo, kad šakos nušalusios  unsure.gif Žodžiu, bus dar visko, jei toks minusas žadamas.

taip galėjo nutikti, dėl labai nedėkingos praėjusios vasaros.. rožės nespėjo normaliai pasiruošti miegui, o kur dar šalčiams..
man jau vasaros gale ne visu rožių vaizdas patiko..
taip kad po tokios vasaros ir tokios žiemos galima laukti ir netekčių..
aš savųjų dar nedangsčiau pažiūrėti, nes bijojau nuliūsti.. pamatysiu pavasarį, kas išliko.. jei ką bus proga atsinaujinimams smile.gif o tai irgi labai smagu..
Papildyta:
aš jau vartau intensyviai selekcininkų žurnaliukus.. jau nekantrauju, vėl kažko naujo norisi.. planuose šiemet 10 naujų rožių smile.gif o bus kaip bus matysim.. planuoji viena o gaunasi kita biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2016 02 02, 13:00)
taip galėjo nutikti, dėl labai nedėkingos praėjusios vasaros.. rožės nespėjo normaliai pasiruošti miegui, o kur dar šalčiams..
man jau vasaros gale ne visu rožių vaizdas patiko..
taip kad po tokios vasaros ir tokios žiemos galima laukti ir netekčių..
aš savųjų dar nedangsčiau pažiūrėti, nes bijojau nuliūsti.. pamatysiu pavasarį, kas išliko.. jei ką bus proga atsinaujinimams smile.gif o tai irgi labai smagu..
Papildyta:
aš jau vartau intensyviai selekcininkų žurnaliukus.. jau nekantrauju, vėl kažko naujo norisi.. planuose šiemet 10 naujų rožių smile.gif o bus kaip bus matysim.. planuoji viena o gaunasi kita biggrin.gif

ir as neskubu apziureti... kaip bus taip bus smile.gif bet aisku toks oras nieko gero...
puikus planai, gerai kai turite kur sodinti... o pas mane nera laisvos vietos... galesiu tik atsinaujinti naujomis vietoj neisgyvenusiu ziemos...
Atsakyti
gal zinote kur lietuvoje parduoda DAVID AUSTIN rozes? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2016 02 02, 13:37)
puikus planai, gerai kai turite kur sodinti... o pas mane nera laisvos vietos... galesiu tik atsinaujinti naujomis vietoj neisgyvenusiu ziemos...

oi turiu vietos tiek kad dar galeciau prilgaust koki 300 roziu tirkai, kada nors tikiuos taip ir bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2016 02 02, 13:00)

Tai smalsu žinoti, kokius žurnaliukus vartai? bigsmile.gif Ir man dar norisi naujų, kuriu planus smile.gif Taip norisi daug žiedų ir malonaus kvapo wub.gif Ypač, kai pamatau tokius kiemus, kur daug rožių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(silvija72 @ 2016 02 02, 14:51)
gal zinote kur lietuvoje parduoda DAVID AUSTIN rozes? blush2.gif

http://www.rozes.lt/...skos-rozes.html
Atsakyti