QUOTE(*Sani* @ 2015 12 29, 01:13)
Kas sake, kad karu nebuva, buvo, tik klausimas ,kas juos sukele ir pradejo?
Kaip tai, Jelcino kalbos nežinot? Pirmasis karas RF įvedė savo karius, atstatyti Rusijos Federacijos konstitucinę santvarka ir sienų atstatymą, Antrasis Putinas pats pranešė, jog nutraukia susitarimus į įvedą kariuomenę. Kas gali būti neaiškiau?
Nato sakydama apibendrinau salis, kurios priklauso tai sajungai. Tai kas bombardavo Iraka, Libija , Sirija, gal galima tada jusu nuorodas i saltinius? Nei viena vakaru salis, kuri priklauso Nato?
Žinot kiek šalių dalyvauja anti ISIS koalicijoje? 62, klausimas kiek iš jų NATO narės, paskaičiuojam procentą ir dar kartą atsakyk?PVZ Nigerija ar JAE, Kataras irgi papuola į tą patį apibendrinimą kad yra NATO šalys?
Gal tuomet galima sakyti jog NVS bombarduoja Siriją? Nes Rusija yra NVS dalis, tai Baltarusiai, Kazakstanas, Ubekistanas ir tt. irgi bombarduoja šiuo metu Siriją? Double facepalm
O kas sukure ISIS, ne Jav su savo "draugais"? kas juos remia ir silaiko?
ISIS sukūrė ateiviai, iš NIBIRU planetos, ruošia dirva žemės okupacijai, o ko ne? Įrodyk kad ne ?
Tai gal galit pateikti kakzokias tarptautines isvadas, kad Rusija pradejo kara Gruzijoje ir Ukrainoje? nes matau megstat kabinetis prie zodziu, man nesvarbu pateiskit ekspertu, komisiju ar kaip norit uzvadinkit,butent skaiciau dokumenta ir jame aiskiai, angliskai parasyta,kad prieta prie isvadu, kad kara pradejo Gruzija , o Rusija gyne savo karius, tik pareikstas jai kaltinimas, kad per stirpiai gynesi Jus galit tas respublikas vadinti pseudo, kaip kazkas ir lietuva gali pavadinti pseudo...
Raiškiasi JŪS GALIT PATEIKTI TEKSTĄ DOKUMENTĄ KUR YRA, kaip jūs teigiate, TOKIOS IŠVADOS? PRAŠOM PASIDALINTI
Tas dokumentas apie kurį jūs kalbat JTO, YRA VIEŠAI PRIEINAMAS, prašom puslapis, pastraipę kur anot JŪSŲ PARAŠYTA JUODAI ANT BALTO? KAME PROBLEMA? Aš turiu Pasaulio mokslininkų išvadas kur parašyta, jog Rusija surežisavo ir įsiveržė į Ukrainą ir Gruziją, dar ir Putino pokalbių scenogramos pridėtos su garso įrašais, tai patvirtino pats Nobelis, bei Archimedas savo parašais. Kas iš musų daba meluoja?
Tai kas vyko Ukrainoje? Gal galima irgi su dokumentiniais irodymais? Kiek skaiciau ivairiu saltiniu, tai pripazystama,kad tai Ukrainos vidaus konfliktas-revoliucija,kuris prasidejo ivykus valdzios perversmui, kuris vyko panaudojus jega ir dalies gyventoju nesutikimu su sitais perversmais.
Ką skaitėt< kur, prašom dėkit savo šaltinius, man sakė kaimynė Zosė, jog Putinas pats asmeniškai šturmavo arouostą?
Antra. Jūs rašot, turit įrodymus, ne aš, ne aš rašiau tokį briedą, parašėt jūs tai ir atsakykit pats už savo rašliavą.
Ka konkreciai Putinas prisipazino,kad okupavo, oi atsiprasau aneksavo Kryma?
Krymas: Kelias namo, rusu TV susuktas filmukas kuris kabo youtube. Ten Putinas aiškiai pasakė, jog RF kariškiai buvo KRYME dar prieš rengiant referendumą, kai JŪS PAREIŠKĖT< JOG JOKIŲ KARIŲ NEBUVO? Klausimas ar Putinas nusišnekėjo ar Jūs? dilema ane?
PS> 1994-ųjų Budapešto memorandume RUSIJA, JAV ir D. Britaniją garantavo Ukrainos sienų neliečiamumą bei teritorijos išsaugojimą, mainais į Ukrainos atsisakymą laikyti Branduolinį ginlą. Ten dar ir dvišalių sutarčių buvo pasirašyta, taigi Rusija pripažino Ukrainos sienas kaip neliečiamas ir DAR GARANTAVO JŲ NELIEČIAMUMĄ, Krymas yra šiuo metu RF sudėtyjė, ką Rusija pažeidė pačios savo pasirašytas tarptautines sutartis, o įvertinus kitus faktus, kaip kariškių buvimą, bei valdžios erėmimą ginklu, t.y. ANEKSIJA. Google į rankas ten puikiai rasit kuo OKUPACIJA skiriasi nuo ANEKSIJOS.
PS. Taigi kaip matot aš rigi galiu naudot tuščią argumentaciją aišku su sarkazmu, bet juk JUMS ten DOKUMENTŲ kuriais neva tipo remiatės, kurių nieks nematė galima rašyt briedus. Taip kad, galima rašyt viena boba sakė, ar apkaltint NSO ar dar kažką, juk kai nereikia asakyt už savo rašliavą ar pateikt įrodymų, jums vieniems tik žinomų, galima daeiti iki absurdų.