QUOTE(paštininkė @ 2022 03 24, 02:14)
Kaip smagu žinoti, kad net tau šiandien buvęs Krymas, Donbasas ir Luhanskas (kaip tu dėl jo?) yra Ukrainos dalis. WAU!!! Smagu, kad tu šiomis dienomis apie tai rašai - tikiuosi ir ateityje. Mat aš žinau Nepriklausomos Ukrainos valstybės žemėlapį; prisimenu nuo ko prasidėjo 2014 m. kovą Ukrainos okupacija (Krymo aneksija) ir skaitau tavo beviltiškus SM tekstus - *Sani*, Ununtu***, lutuke123. Geografija įdomi.
ko tu dabar suki uodega ir kreipi tema, tavo pacituotoje zinuteje aiskiai rasau, kad rusu armijos nebuvo Donbase, o Kryme buvo, ka ir sakiau vakar anksciau Moontei, nors ji teigi, kad as neigiau rusu kariu buvima Kryme, aciu, kad irodei, kad buvau teisi.
Visa kitka man neidomu, tu ne tas zmogus, su kuriuo butu imanoma diskutuoti.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2022 03 24, 08:17)
o tai ka buviomas zydu apsaugo nuo buvimo naciu?? pasidomek istorija ir tu.
O Zeenskis kuo puikiausiai gali buti narkomanu ir budamas amerikos seske, kas akivaizu. Idejau Bideno kalba, apie tai, kaip jie keicia prokurorus net Ukrainoje, kisdami ten pinigelius savo, jokia nepriklausomybe ten nei nekvepia...
Oskara Zelenskiui tikrai reikia duoti , per radija transliavo istrauka is jo kalbos, kaip "war brake my heart", galetu ir Aristoviciaus kalba isversti, kaip jie zinojo ir lauke kad tas karas bus ir nei nebande jo stabdyti...
Nors idomu man butu ju paklausti, kodel tokia salyga istoti i nato karas, jie patys nesusimaste? taip ju negalejo priimti?