Įkraunama...
Įkraunama...

Agresyvus kaimynas Rusija. Karai: Gruzija, Ukraina

QUOTE(Tosk @ 2016 01 03, 19:44)
Tikrai??? Mano seneliai nuosirdziai nekente sovietu, Rusijos ir rusu. Rusija visuomet buvo tik agresore. Proseneliai taip pat meile Rusijai netrysko - buvo knygnesiai.

Jūs vadovaujatės protu ir istorija, ne taip kaip sanios ir jemelios. rusija nuo seniausių laikų savo nusikaltimams pridengti iš anksto paruošdavo scenarijus. Ji nepradėdavo karų, okupacijos, žudynių prieš tai neapkaltinusi aukų ir neprisiėmusi sau pasaulio išvaduotojos rolės. Pati užpuolusi Ukrainą, paskelbė, kad tai rusijai keliama grėsmė. Lietuvoje, anot rusijos, irgi rusakalbiams buvo grėsmė, nepuolimo sutarčiai nutraukti pakako vieno nušauto kareivio, kurį be jokios abejonės patys ir nušovė. O kaltas tapo Smetona, kad ne tokią santvarką Nepriklausomoje Lietuvoje laikė. Blogiausia tai, kad istorija vėl kartojasi. Lietuvoje jau vyksta informacinis karas ir jau ne pirmasis etapas. Lietuva rusijos pykčiui visapusiškai palaiko Ukrainą, todėl teks ir Lietuvai atremti ataką. Matysime juodosios technologijos pliūpsnius prieš rinkimus į 2016 Seimą. Juk reikia ir Lietuvą ant trumpos grandinės pririšti, kaip kad Ukraina vis dar laikoma, neleidžiant įgauti pilnos energetinės nepriklausomybės, nes kitos priklausomybės jau daugmaž atmuštos.
Atsakyti
Lietuvos šaulių sąjunga už suaukotas lėšas nupirko kraujo perdirbimo įrenginių, kuriuos aukoja Ukrainos Donecko regione esančiam sugriautam kraujo centrui. Labdara į Ukrainą bus išvežta naktį į sekmadienį.

Skaitykite daugiau: http://www.delfi.lt/...u.d?id=70005862
thumbup.gif
Šaulių sąjungai galima pervesti 2 proc. Jie patys finansiškai vos gyvuoja, bet rūpinasi ir kitais.
Atsakyti
Apie V. Putino melo imperiją:
http://igoryakovenko...log-post_4.html

Trys pagrindinės atšakos:
Russia Today;
intelektualinė-ekspertinė (Valdajaus klubas ir kt.)
URM

ir jų finansavimo keliai ir būdai.

Atsakyti
QUOTE(nutė @ 2016 01 04, 11:12)
Apie V. Putino melo imperiją:
http://igoryakovenko...log-post_4.html

O šita citata tiesiog būtina atseit neutralioms ir dar besiblaškančioms :
Путин абсолютный нравственный идиот и его ближайшее окружение подобрано по этому же признаку. Поэтому он не понимает, что плохого в том, что он сначала полностью отрицал присутствие российских военных в Крыму, потом признал. Не понимает, почему его слова о «неких туркоманах», о которых он «не подозревал», когда утюжил авиабомбами и крылатыми ракетами их территорию, воспринимаются как-то не так. Равно, как и слова о том, что Бориса Немцова убивать было совсем не обязательно.
Обман является частью его профессиональной подготовки как выпускника Высшей школы КГБ. Поэтому Путин всегда и всем лжет. И именно на тотальной лжи построен путинский интернационал.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darvina: 04 sausio 2016 - 11:34
Putinas, skaičiai ir faktai: http://www.aboutru.com/2016/01/22389/
Atsakyti
QUOTE(Lapkričio aušra @ 2015 12 30, 23:11)
man net juokinga. Jūs dėliojate kažkokias nuorodas į kažką guglėje. Na dėliokit. Jūs esat akla ir kurčia. Dar blogiau- ir žinoti nenorinti. Bet norint sužinoti, kas yra kas, kas yra šiitai pradžiai, pirmiausia reikia skaityti ne laikraščius, o knygas. Religines. Paskaityti religijotyros knygų, na galų gale galima paskui jau ir straipsnių- bet kompetetingų žmonių. Kurie žino apie ką jie rašo. Specifinėj spaudoj jų ieškoti reikia. Tas pats ir apie šalis, jei apie arabų šalis- tai labiausia reikia skaityti ką sako arabistai, o ne žurnalistai. Tada jau bus kažkiek ir tų žinių.
Jūs esat toks klasikinis tuščio skambesio pavyzdys. Tiek tuščio, kad ten nebėra net kam barškėti. Atjaučiu jus.

Ką jūs čia vėl rašot eilinius briedus, dar kartą kartoju, ką jūs asmeniškai galvojat man nusiškit, jūs galit galvoti kad žemė yra plokščia ir kad Einšteino reliatyvumo teoriją yra nesąmonė, kad saulė sukasi palinks žemę. Ir patys arbai geriau žino kas kokiam judėjimui priklauso ir į ką tiki. Visame pasaulyje visi aiškiai žino kad Alavitai yra shiitų religinis sparnas, šaltinis yra, informacija pilna Google. NORIT TEIGTI PRIEŠINGAI, kartoju dar kartą, ĮRODYKIT SVO TUŠČIUS ŽODŽIUS. KUO REMIATĖS? Parasta analizė, alavitų su sunitais panašybės ir skirtumai, alavitų su shiitais panašumai skirtumai paprasta lentelė analizuojant PROS/CONS struktūra. Iki to kol NEBUS šito padaryta, TAI TIK JŪSŲ FANTAZIJOS. Aš galiu lygiai tai pat teigti, kad alavitai su Asadu priešakyje yra kilę iš Nibiru planetos ir vykdo šiuo metu žmonių genocidą, slabo?
Atsakyti
QUOTE(GameOfThrones @ 2016 01 04, 13:09)
Ką jūs čia vėl rašot eilinius briedus, dar kartą kartoju, ką jūs asmeniškai galvojat man nusiškit, jūs galit galvoti kad žemė yra plokščia ir kad Einšteino reliatyvumo teoriją yra nesąmonė, kad saulė sukasi palinks žemę. Ir patys arbai geriau žino kas kokiam judėjimui priklauso ir į ką tiki. Visame pasaulyje visi aiškiai žino kad Alavitai yra shiitų religinis sparnas, šaltinis yra, informacija pilna Google. NORIT TEIGTI PRIEŠINGAI, kartoju dar kartą, ĮRODYKIT SVO TUŠČIUS ŽODŽIUS. KUO REMIATĖS? Parasta analizė, alavitų su sunitais panašybės ir skirtumai, alavitų su shiitais  panašumai skirtumai paprasta lentelė analizuojant PROS/CONS struktūra. Iki to kol NEBUS šito padaryta, TAI TIK JŪSŲ FANTAZIJOS. Aš galiu lygiai tai pat teigti, kad alavitai su Asadu priešakyje yra kilę iš Nibiru planetos ir vykdo šiuo metu žmonių genocidą, slabo?

pasakymas visas pasaulis žino, yra juokingas. Labai. Aš ankstyvojoj paauglystėj taip tėvams argumentuodavau.
Aš jums dar kartą sakau- musulmonams yra visiškai vienodai ką mano 'visas pasaulis'. Musulmonai žino, kad alavitai nėra laikomi šiizmo atmaina. Alavitai yra daug artimesni satanistam, jie ir yra laikomi musulmoniškame pasaulyje satanistų atmaina.
Ir dar kartą sakau apie tikėjimą ne spaudoj informacijos ieškokit- jos ten nėra. Apie tikėjimą, religijas informacija yra tam skirtose knygose, vadovėliuose.
Ir šiaip, labiau yra patartina skaityti knygas, vadovėlius nes jie moko, duoda žinias ir neverčia niekuo tikėti. skirtingai daro spauda ir internetas- jie nešioja gandus ir skatina jais tikėti. Visa tai internetas, dabartinė spauda yra verti tiek, kiek yra vertos bobučių nuo suoliuko kalbos.
Atsakyti
Lapritine aušra, kadangi Jūs Rusiją karštai mylit - gal galit pasakyti: Georgijus Mirskis Sirijos beigi alavitų klausimu Jums autoritetas ar ne?
Atsakyti
QUOTE(nutė @ 2016 01 04, 16:21)
Lapritine aušra, kadangi Jūs Rusiją karštai mylit - gal galit pasakyti: Georgijus Mirskis Sirijos beigi alavitų klausimu Jums autoritetas ar ne?

aš nežinau kas jis yra. ( net jei jį ir žino visas pasaulis). O myliu karšati tai čia išvados iš kur? Iš forumo? Iš jo nieko nespręskit apie žmones, jų pažiūras ir t.t., ypačiai jei nepažįstat asmeniškai. Gali gi būti taip, kad žmogui šiaip yra linksma pasipešioti.
Atsakyti
QUOTE(Lapkričio aušra @ 2016 01 04, 16:29)
Gali gi būti taip, kad žmogui šiaip yra linksma pasipešioti.

Ačiū Dievui, nes jau buvau persigandusi , kad ant Lietuvos dar daug žmonių liko nuo sovietmečio pavažiavusiais stogais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapkričio aušra @ 2016 01 04, 16:29)
pasakymas visas pasaulis žino, yra juokingas. Labai. Aš ankstyvojoj paauglystėj taip tėvams argumentuodavau.
Aš jums dar kartą sakau- musulmonams yra visiškai vienodai ką mano 'visas pasaulis'. Musulmonai žino, kad alavitai nėra laikomi šiizmo atmaina. Alavitai yra daug artimesni satanistam, jie ir yra laikomi musulmoniškame pasaulyje satanistų atmaina.
Ir dar kartą sakau apie tikėjimą ne spaudoj informacijos ieškokit- jos ten nėra. Apie tikėjimą, religijas informacija yra tam skirtose knygose, vadovėliuose.
Ir šiaip, labiau yra patartina skaityti knygas, vadovėlius nes jie moko, duoda žinias ir neverčia niekuo tikėti. skirtingai daro spauda ir internetas- jie nešioja gandus ir skatina jais tikėti. Visa tai internetas, dabartinė spauda yra verti tiek, kiek yra vertos bobučių nuo suoliuko kalbos.

LA, pasinaudodama proga paklausiu: kaip tokiu atveju sunitė Asma ištekėjo už alavito? Kaip ją tėvai, giminė išleido už atskalūno? Tiesiog įdomu.
Atsakyti

Asmos tėvas, senas baasistas, gana artimas Hafezo bendražygis, turintis labai nemažai bendrų verslo susiliejimo su Bašaro motinos gimine, kuri irgi, beja, yra sunitė. Tai susitvirtinti visas tas sąjungas dar ir giminystės ryšiais buvo ir yra naudinga. Plati tema, šiaip. Bet šiaip jų meilė buvo tikra ir gili, nebuvo pradžioje jokių planų apie dalyvavimą politikoj, tiesiog.
Atsakyti